if two or more teams end the season with the same number of points, the ordering is determined by their head-to-head records.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Samuel attı.
Lazio taraftarı sevindi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ender görülen bir görüntüydü...İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamuel attı.
Lazio taraftarı sevindi.
Yorum
-
Dünyanın en haysiyetsiz taraftar topluluğu.
Kendi futbolcusunu ıslıklıyor, pozisyona giren oyuncusunu yuhalıyor, rakip takım gol kaçırınca üzülüyor ve akabinde bu nedenle rakip oyuncuyu da ıslıklıyor.
Son olarak takımı golü yeyince de deli gibi seviniyor.
Bir futbol maçında bu kadar ezik bir topluluk görmemiştim.
Ama şaşırmıyorum, bu tutumları siyasi görüşleriyle büyük bir uyum içerisinde.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Lazio taraftarı işte bu yüzden hiç bir zaman büyük taraftar olamaz..Kendi takımı gol yiyor ve bağırıyolar oyuncusu kaleye şut çekiyor yuhluyorlar..Kümede kaldınız ama her zaman böyle hedefsiz takılmaya devam edeceksiniz..maLazioTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İtalya Futbol Federasyonu akşam ki maç için soruşturma açmalıdır.
Açıkça şike yapılmıştır.
İnter'e bir şey olmaz ama,
Lazio'nun puanı silinir ve ya küme düşürülür.
Daha geçen hafta, İngiltere'de Futbol Federasyonu tarafından
UEFA Avrupa ligi yarı final rövanş maçını düşünerek, Hull City maçına yedek kadroyla çıkan Fulham hakkında soruşturma açıldı.
Aynı hassaiyeti İtalyan yetkililerden de görmek istiyorum. Ki burada söz konusu olan Fulham'ın yaptığıyla kıyaslanamayacak bir ayıp.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum