Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kötü oldu

Roma bankaya devredildi

09:38 | 09 Temmuz 2010

ESMA ÇAKIR - ROMA / DHA
    İTALYAN futbol devi AS Roma'yı 17 yıldır elinde tutan, Italpetroli'nin sahibi Sensi Ailesi, içine girdiği borç batağından kurtulamayınca kulübü borçlu olduğu Unicredit Banca di Roma'ya devretmek zorunda kaldı. Bir alıcı çıkana kadar Rosella Sensi'nin kulübün yönetimini sürdürmesine karar verildi.
    Rosella Sensi, AS Roma'yı 1993 yılında satın alan babası Franco Sensi'nin ölümünden sonra mali kriz içindeki kulübün yönetimini devraldı. Sensi, 2 yıllık başkanlık süresince kulübü krizden kurtarabilmenin yollarını aradı. Sensi, kemer sıkma politikası başlatarak, mali durumu biraz rahatlatsa da 325 milyon Euro'yu bulan borç batağından çıkamadı.
    Sensi Ailesi'ne ait olan Italpetroli'nin yüzde 100 hissesine sahip olduğu AS Roma'nın satışıyla ilgili alıcılarla görüşmeye başlamıştı.
    SOROS VE EMIRATES KULÜBE TALİPTİ
    Ünlü yatırımcı George Soros ve Emirates Grup'un kulübe talip olduğu söylentileri ortalıkta dolaşırken Italpetroli, kredi borcunu ödeyemediği Unicredit Banca di Roma'yla masaya oturdu. Dün akşam geç saatlerde başlayan toplantı sonunda kulübün bankaya devredildiği açıklandı.
    230 Milyon Euro karşılığında kulübü devrettiği belirtilen Italpetroli, grup bünyesinde bulunan bazı gayrimenkulleri de bankaya vermek zorunda kaldı. Unicredit'in CEO Yardımcısı Paolo Fiorentino, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, şirket ve banka arasında imzalanan anlaşma gereği bir alıcı bulunana kadar Rosella Sensi'nin Roma Kulübü başkanlığını sürdürmesine karar verildiğini söyledi.
    Rosella Sensi ise, "Bu anlaşmaya tarafların uzlaşması sonucu varılmıştır. Özellikle bu şehre ait olan AS Roma'nın çıkarlarını korumaya özen gösterdik" dedi.
    Bu haberin ajanslara düşmesiyle taraftar sitelerine yorumlar yağmaya başladı. AS Roma taraftarlarının buluştuğu ortak nokta, transfer sezonunun başladığı ve belirsizlik içinde olsa bile kulübün futbolcu alımına ara vermemesi gerektiği.

kaynak:milliyet.com

Yorum

• De Rossi ve Vucinici alalım 70 milyona Sensi ne dersin ?
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        De Rossi ve Vucinici alalım 70 milyona Sensi ne dersin ?
        Rossi'yi unut Gökhan o sizin için tatlı bir hayal olmaya devam edecek.Kulubun satılmasını zaten bekliyordum geçen seneden beri devam eden bir konu ve sonunda bankaya devredildi kulup..Bakalım bundan sonra neler olacak
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rossi'yi unut Gökhan o sizin için tatlı bir hayal olmaya devam edecek.Kulubun satılmasını zaten bekliyordum geçen seneden beri devam eden bir konu ve sonunda bankaya devredildi kulup..Bakalım bundan sonra neler olacak
          Yok la zaten De Rossi beklentim yok artık ben sadece Roma'ya yardım edelim borç batağından çıksın istedim. Aynısını Barcelona'ya da söyledim. 150 milyon kredi almışlar hiç gerek yok. Alalım Messi'Yi 150 milyona olsun bitsin..

Sanki Real Madrid başkanıyım ha..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok la zaten De Rossi beklentim yok artık ben sadece Roma'ya yardım edelim borç batağından çıksın istedim. Aynısını Barcelona'ya da söyledim. 150 milyon kredi almışlar hiç gerek yok. Alalım Messi'Yi 150 milyona olsun bitsin..

Sanki Real Madrid başkanıyım ha..
            çççççç..Ama senden iyi başkan olur Gökhan ondan eminim..Bu saatten sonra bizi ancak bi Arap zengini kurtarır başka kimse kurtaramaz ne güzel bi ara El Roma oluyorduk zaten
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• Bizim Milan ne ayak ya Kümeye oynarız seneye.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim Milan ne ayak ya Kümeye oynarız seneye.
                Kaleci Amelia'yı kiraladığınızı duydum dostlarım..Eğer doğru ise iyi bir kaleciniz oldu
                As Roma
                Francesco Totti "10"

Yorum

Inter Toto Kupasina en büyük aday
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Roma Burdisso'yu elinden kaçırdı

Inter, Arjantinli savunma oyuncusunu bırakmıyor...

Roma'nın geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Nicolas Burdisso'yu transfer etme girişimleri sonuçsuz kaldı.

Interli oyuncunun menajeri Fernando Hidalgo da bu transferin en azından şimdilik gerçekleşmesinin zor gözüktüğünü belirtti.

Inter'in 10 milyon avro bonservis bedeli istediği oyuncu için Roma'nın daha düşük bir ücret önderdiğini belirten menajer, Telelombardia'ya yaptığı açıklamada "Burdisso şu an Inter'in oyuncusu. Roma ile görüşmeler sonuçsuz kaldı. Eğer ki kulüp de fikrini değiştirirse beni arayabilirler" dedi.

Yorum

• Oh be gelmesin zaten..Mexes oynasın Burdisso yüzünden Mexes'i yedek bırakmıştı Ranieri
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

• En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 17:01.

Yorum

• Roma'ya Arap sermayesi

Arap yatırım grubu Aabar, Roma'yı satın almak için harekete geçti...

Perşembe günü yapılan görüşmelerde Sensi ailesi Roma'nın satışını kabul etmesi üzerine talipliler çıkmaya başladı.

Sporteconomy.it sitesinin haberine göre Aabar grubu geçen ay kulübün kontrolünü ele geçirmek için yüzde 4.99'unu aldığı Unicredit'e başvurdu.

Yatırın grubunun Unicredit ile anlaşması durumunda devrin gerçekleşeceği, mevcut patron ve başkan Rosella Sensi'nin buna karşı çımayacağı belirtildi.

Sensi, yaptığı açıklamada "Grup bazında anlaşma sağlandı ama Roma'yı korumak adına daha seçici olacağız" demişti.

Yorum

• Juventus acilen Dzeko'yu alması lazım. Aynı şekilde Milan'ın da. Sampdoria'nın bile daha iyi forvetleri var. Hala anlayamadılar Boriello, Huntelaar, Amauri, Iquinta'dan bişey olmayacağını.

Juventusu'un Pepe hamlesi çok yerinde. Pepe çok iyi bir oyuncu. Oyunun içinde sürekli. Ben çok beğeniyorum.

-----------Dzeko---------

Marchisio---Diego----Pepe--

-------Melo(Poulsen)---Tiago------

Hiç fena değil bu haliyle. Daha iyi oyuncularda eklenirse daha iyi olur.

Milan'da artık Fabiano'yu mu alıyor kimi alıyor alsın artık..Ayrıca İnzaghi ve Ambrossini'yle yollar ayrılsın. Hatta Seedorf'la bile.

------------Fabiano----------
                            ---------------------Pato-----
                            Ronaldinho-------------

--Flamini--------------Pirlo----
                            ----------Mascherano------

Bu kadroya Mascherano iyi gider. Böylece Gattuso'yla yollar ayrılabilir. Artık eski savaşçı Gattuso yok. Sakatlıklar adamı bitirdi. 60 milyonluk bütçeyle taş gibi takım.

Benim başkan olmam lazım. Çok radikal düşüncelerim var.

Yorum

• bence yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Podolski'yi istiyormus Milan.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim