Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayni yatağa girdiği sevgilisinin bile belki haberi yokken böyle bir kişisel özelliğinden, hemen sahada sakin kalmasi gerektiğini mi anladin 3 maçla? Yahu artvinli dikkat çekmek istiyosun tamam anladim ama üsturuplu yap şu işi
    İki mesajı da bir daha oku, hangisinin dikkat çekmeye yönelik olduğuna karar ver. Net goller kaçırmış bir oyuncunun ceza sahası içi sakinliğinden bahsettim, niye dikkat çekmek olsun bu?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İki mesajı da bir daha oku, hangisinin dikkat çekmeye yönelik olduğuna karar ver. Net goller kaçırmış bir oyuncunun ceza sahası içi sakinliğinden bahsettim, niye dikkat çekmek olsun bu?
      Ne yani net goller kaçırınca ceza sahasi tez canlılığına mı yakalanmış oluyor Çocuk belki yeteneksiz, belki istediği vuruşu yapamadı o an? Hayır taktik falan yorumlayinda artık kişilik analizi yapmaya başladı senin gibi bir kaç arkadaş daha komik olmaya başladı.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Geldiğinde çok diriydi, top saklıyordu, hızlanıp gidiyordu, ikili mücadelelerde iyiydi.

Takımdaki kondüsyon ekibinde ve antrenman programında bir sorun olduğunu düşünüyorum .
        .

Yorum

• ilk maçlardaki adam değil renksiz fotokopisi gibi.
          ilk maçlarda topu alışı saklaması pas alışverişleri resmen kalite kokuyordu.
          2. aek maçı ve sonrası ne olduysa adama topu kontrol edemiyor, saklayamıyor, pas veremiyor alamıyor vuramıyor kısacası ilk maçlarını görmesen bugünden gönder.
          İnşallah düzelir. yoksa işimiz zor
          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Sağ kanatta oynar, top tutar indirir, bazen dribling yapar soldan ortalarda ceza sahasına girer falan ama daha önce xe dediğim gibi Sorlothu en ileri atıp hadi sen golcüsün diyemezsin. Gol atmaya alışık değil adam ayakları birbirine dolanıyor topa vuramıyor bazen. Sturridge en ileride olacak ve biz bu pozisyonları onunla buluşturmaya çalışacağız sonuç çok farklı olacaktır.
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Oğlum kaçar mı onlar ya?

Berbat oyuna rağmen almıştık maçı...
              Yazık...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Örgülüyü özledim.
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Kardeşimizin sağ ayağı yok mu? Sola gelince fena vurmuyor da sağ pek çalışmıyor.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Penaltıyı atınca içimden şimdi motivasyon kazanır ve yırtar geçer diye düşündüm ama yırttığı tek şey, taraftarın ses telleri oldu.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Topa vurmaya mecali yok.

Yorum

• son vuruslarda gücü yoktu nedeni arastirilmali antremanlar yogunluklar gözden gecirilmeli
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam çalışmıyor doğru antrenman yöntemiyle çalışmıyor yakında bağ adale atar sezonu kapatır görürsünüz.
                          İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antreman yapmıyoruuuuuuz.
                          Haklı olabilme payınız ile birlikte bu adamın 2 haftadır milli takım kampında olduğunu da belirtmek lazım...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• dün itibari ile bir cacık olmayacağını belli etti

Yorum

• Adam yorgun ve bunu belli ediyor. Kumaşı iyi. Hocanın Koray'ı oynatması gerekirdi zayıf Gençlerbirliği'ne karşı.
                              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Penaltıyı kaçırmadın dua et, yoksa sözleşmen yırtılmıştı bu akşam.

Nasıl bu kadar bitik olabiliyorsun be kardeşim milli ara sonrası.
                                Ya Hoca buna kondisyon yüklemiyor ya da bu yorgun. Bitik olması biraz da Ünal hocayla ilgili. Bu adamın bitik olacağını antrenmanda hiç mi görmez teknik ekip. 60 dakika bu adamı oyunda tutmakta akıl tutulması bence. Koray'ı alırdım ben olsaydım. Mesela Getafe maçını da izliycez. Orada bu adam 90 dakikayı çıkaramayacak göreceksin. Sadece bu değil. Sosa ve diğerleri de çıkaramayacak.
                                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X