Kumaşı iyi. Bence asıl sıkıntısı Ekuban ile anlaşamaması. Störiç ile görmek lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Ben ilk geldiğimde bunu söylemeye çalışmıştım.
İyi topçu, yetenekli ama tutarlılığı ne görmemiz lazım deyip hatta Ekuban' örneğini vermiştim..
Bu çocuklar zaten en üst potansiyellerini sabit yansıtsalar bizde işleri olmazdı.
O yüzden bu dalgalanmalara ben hazırlıklıydım.
Mesala Sörloth uzun diye hava topu hakimiyeti müthiş diye bir algı var ama adamın ayağı kafasından daha iyi.
Hava toplarının çoğuna çıkmıyor mesala..Yerde gösterdiği savaşı o boyuna rağmen göstermiyor.
Sonuç olarak ben hala çok potansiyelli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum..
Sadece kullanımda sıkıntımız var..1.95 lik adamı kaç maçtır sağa sola koşturuyoruz.
Sörlotha kaleye yakın vereceğimiz her top bize büyük avantajlar sağlayacak.
Ama onu nasıl yapacağız bilemiyorum.
Şu çift forvet sevdası inşallah bizim başımıza iş açmaz.
- Alıntı
Yorum
-
Son vuruşlarda fazlasıyla çekingen.Şut zamanlaması biraz sıkıntılı,tek ve net vuruş yapma konusunda tereddütleri var.Sağ ayakla vuruşları da yetersiz.Trabzonspora mutlaka katkı sağlayacaktır ancak şimdilik kendisini golcü olarak tanımlayamam.Fizik gücü yüksek,iyi top saklar.Top kontrolü ilk maçta iyiydi ama son maçlarda kötü kontroller yaptı bu da yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir.Ben şahsen kendisini %100 forvet olarak görmüyorum.Forvet arkası ve sağ kanatta değerlendirilebilir.Kadroda böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı.
- Alıntı
Yorum
-
Adam santrafor yaw 1.95 lik golcunun 10 numarada kanatta ne işi var, kule santrafor işte ama Mario Gomez gibi hareketli olmasi onemli bir ozellik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Adamın varlığı yetiyor savunmalar hava toplarında Onu tutmaya çalışırken diğer oyuncular bos alan buluyor
Abdusun attığı golde de savunma sorloth a odaklandı
Ancak sağ ayağını kullanması lazım"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
Bugün 2-0'dan sonra ben nereye düştüm dedi kesin.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum