Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kumaşı iyi. Bence asıl sıkıntısı Ekuban ile anlaşamaması. Störiç ile görmek lazım.

Yorum

• Biraz yorgun ama toparlar. Dün Sosa'nın asistini kötünü harcadı. 10 numara pastı yazık oldu
      TRABZON SPOR

Yorum

• ağır oynuyor ilk maçlarına kıyasla. böyle giderse sturridge'in partneri ekuban olacak.

Yorum

• Ben ilk geldiğimde bunu söylemeye çalışmıştım.

İyi topçu, yetenekli ama tutarlılığı ne görmemiz lazım deyip hatta Ekuban' örneğini vermiştim..

Bu çocuklar zaten en üst potansiyellerini sabit yansıtsalar bizde işleri olmazdı.

O yüzden bu dalgalanmalara ben hazırlıklıydım.

Mesala Sörloth uzun diye hava topu hakimiyeti müthiş diye bir algı var ama adamın ayağı kafasından daha iyi.

Hava toplarının çoğuna çıkmıyor mesala..Yerde gösterdiği savaşı o boyuna rağmen göstermiyor.

Sonuç olarak ben hala çok potansiyelli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum..

Sadece kullanımda sıkıntımız var..1.95 lik adamı kaç maçtır sağa sola koşturuyoruz.

Sörlotha kaleye yakın vereceğimiz her top bize büyük avantajlar sağlayacak.

Ama onu nasıl yapacağız bilemiyorum.

Şu çift forvet sevdası inşallah bizim başımıza iş açmaz.

Yorum

• Son vuruşlarda fazlasıyla çekingen.Şut zamanlaması biraz sıkıntılı,tek ve net vuruş yapma konusunda tereddütleri var.Sağ ayakla vuruşları da yetersiz.Trabzonspora mutlaka katkı sağlayacaktır ancak şimdilik kendisini golcü olarak tanımlayamam.Fizik gücü yüksek,iyi top saklar.Top kontrolü ilk maçta iyiydi ama son maçlarda kötü kontroller yaptı bu da yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir.Ben şahsen kendisini %100 forvet olarak görmüyorum.Forvet arkası ve sağ kanatta değerlendirilebilir.Kadroda böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı.

Yorum

• Adam santrafor yaw 1.95 lik golcunun 10 numarada kanatta ne işi var, kule santrafor işte ama Mario Gomez gibi hareketli olmasi onemli bir ozellik.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adamın varlığı yetiyor savunmalar hava toplarında Onu tutmaya çalışırken diğer oyuncular bos alan buluyor
                Abdusun attığı golde de savunma sorloth a odaklandı
                Ancak sağ ayağını kullanması lazım
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• milli takıma çağrılmış
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Adamsın sen olmasan orta sahayı g cemiyoruz

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Nur topu bir "olmazsa olmaz"ımız daha oldu. Sensiz olmuyor bebek yüzlü kâtil. Kadıköy'de yaz 1 tâne bâri.

Yorum

• Premier Lig kampını yiyip geldiğinden çok hazır gözüküyordu. Fakat bizim antrenmanlardan sonra mı oldu bilmiyorum ama biraz ayarı bozulmuş gibi. Yine de elinden geleni yaptı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• katki sagliyor ancak ileriki donemlerde gol atmasi oldukca zor olacak, cunku gol icin repertuari oldukca dusuk...
                          ıslak imza....

Yorum

• Top kontrolü ve pasları Aytaç'ın bile gerisinde. Bu yüzden güven vermiyor ama arada ilginç işler yapıyor gol bölgesinde. Bizim seviyemizde takımın net santraforu kalitesinde değil ama katkı sağlar az çok.
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Son vuruslara calismasi lazim.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bugün 2-0'dan sonra ben nereye düştüm dedi kesin.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X