Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok tatmin edici goller atıyor. Rakip takım taraftarı olsam sinirim bozulurdu. Göstere göstere eze eze basıyor golü, hep istediğim ama bizim takimda hiç görmediğim bir şeydi.

Yorum

• iyi futbolcu olmasının yanında iyi bir karakter kazanmış olduk. tribünler ve ona duyulan güven kendisini çok fazla etkilemiş. iç saha maçlarında özellikle çok büyük bir avantaj sağlar boyu ve hızlı düşünmesiyle.

bizim gibi alan savunmasını beceremeyen (henüz) bir takım için ilerde anlık kaybedilen toplar rakibi hızlı pozisyona sokuyor. sörloth fiziğini kullanarak sakladığı toplarla ileride daha sağlam yerleşmemizi sağlıyor.

dipnot: bazı maçlarda bizi çileden de çıkarabilir ama. olsun kralsın sörlot. :d

Yorum

• ekubana yaptığı aşırtma pasta neyin nesiydi.çoh enteresan.

santraforların kendini bulma yaşı bazen 27-28 yaşlarına kadar gider

haliyle uzun vadede daha da gelişecektir.
        TEKKEBALL

Yorum

• Komple forvet adam. Ayak,kafa, pozisyon alma çok iyi. Dripling boyuna göre iyi. Paslar olumlu. Hava topunu da bize indirirse bitti bu iş
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Aradığımız adam NET. Ekuban'a 2 pozisyonda çok kilit aşırtma pas verdi. Golde zamanlaması ve pozisyon alma becerisi iyiydi. Biraz daha kondisyon çalışmalı ben 60'dan sonra yoruldu gibi hissettim.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İyi olduğu belliydi zaten. "İSİM" transfer isteyen güruh, gelmeden bitirmişti adamı. İlk yarı çok çok iyiydi ama ikinci yarı hiç beğenmedim. Kondisyonla veya ileride yalnız kalmasıyla alakalı bir durum olabilir.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu adam bildiğimiz uzun boylu sadece kafa ile gol atan forvet değilmiş çok pis yanıldık beni bile şaşırttı. bonservisi var mıydı bilmiyorum ama satın alma opsiyonuyla almalıyız oyun zekası da çok iyi harika paslar atıyor.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu adam bildiğimiz uzun boylu sadece kafa ile gol atan forvet değilmiş çok pis yanıldık beni bile şaşırttı. bonservisi var mıydı bilmiyorum ama satın alma opsiyonuyla almalıyız oyun zekası da çok iyi harika paslar atıyor.
                  şörlotu izlerken aklıma direkt locatoni geldi...
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Oyunu iyi okuyor pasları falan muazzam pozisyonlarda burak gibi boşa hareketlense tadından yenmez. Yararı olur bu dönem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• sıcaktan olsa gerek maçın 30. dakikasından sonra oyundan düşmeye başladı. bu yüzden daha da etkili olamadı. iklime ve takıma alışsın, kondisyonunu da daha ileriye taşısın o zaman tadından yenmez. çok iyi futbolcu aynı zamanda çok iyi bir karakter aldık

Yorum

• Çok durmaz buralarda o yüzden tadını çıkarmak lazım.

Yorum

• Çer çöp leş diyip üstüne sosyal medyadan küfür eden futbol profesörleri biraz utanıyor mudur bilmiyorum da utanmıyorlardır çünkü biraz düşünme kabiliyeti olan biri hiç izlemediği bilgi sahibi olmadığı biri hakkında 2-3 dakikalık YouTube videosuyla yorum yapmamalı ama mümkün değil bu bazı akıllar için.. en azından çer çöp leş berbat iğrenç olmadığını gösterdi bazı yarım akıllılar belki ders alır..
                          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Bebek yüzlü katil
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Gol atamayan forvet mi olur ahahahhas ulan ya şu başlığa gelince gülme alıyor beni mesela buraya yazamıyorlar iz kalır diye ama transfer topiğine neler yazılmıştı neler. 80000 mesaj var arada bul şimdi alıntılayıp ibreti alem olsun diye bu konuda sallamdıracaksın aslında o yorumları
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Seni seyretmek çok zevkli evlat..
                                Ayağına sağlık Sir

(UEFA)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X