Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real Madrid Sørloth ile ilgileniyor

Yorum

• Ifølge tyrkiske medier skal Alexander Sørloth være i kikkerten til den spanske gigantklubben.

Alexander Sørloth har hatt en kanonsesong for Trabzonspor. Lørdag scoret han begge målene i 2-2-kampen mot Besiktas, og er nå toppscorer i den tyrkiske Superligaen med 18 mål på 21 seriekamper.

Og nordmannens prestasjoner har ikke gått ubemerket hen. Ifølge tyrkiske Asist Analiz skal Real Madrid ha sendt flere speidere til Tyrkia for å se nærmere på nordmannen. Det var danske Tipsbladet som først omtalte saken.
      Om interessen er reell, kan Trabzonspor gå en svært lukrativ sommer i møte. Sørloth er fortsatt Crystal Palace sin eiendom, men den tyrkiske klubben har en opsjon på å gjøre overgangen permanent for «kun» seks millioner euro, i overkant av 60 millioner kroner.

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hem çok büyük bir forvete sahibiz hem de inanilmaz bir karaktere sahibiz . Çok geçmeden oyuncunun parasini verip almaliyiz en azindan hakları bizim elimizde olur
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Real Madrid Sørloth ile ilgileniyor
          Kaynak?

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak?
            [MENTION=18865]Zafer Fidan[/MENTION] yazmış. Ben oradan çevirdim.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Real Madrid Sørloth ile ilgileniyor
              sanmam. real direk halland'ı alır

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sanmam. real direk halland'ı alır
                bence de

zaten kaynak yine biziz (asistanaliz diye bir tweet sayfası)

Yorum

• seneye çubuklu forma+ sorloth off off

Yorum

• Abartmıyorum Avrupa'da her takımda oynar Real'inden Bayern'nine, Psg'sinden, City'sine kadar
                    .

Yorum

• sörloth un bonservisi bu sezon alınamıyor. seneye resmi macların %50 sinde oynarsa 6m euro.

şimdi sörloth'a diyelimki sağlam birkaç takımdan teklif geldi oda gitmek istedi, o zaman crystal palace bizimle anlasmak zorunda atıyorum 40m euro ya satacaklarsa yarısını bize verin diyecegiz

Yorum

sörloth un bonservisi bu sezon alınamıyor. seneye resmi macların %50 sinde oynarsa 6m euro.

şimdi sörloth'a diyelimki sağlam birkaç takımdan teklif geldi oda gitmek istedi, o zaman crystal palace bizimle anlasmak zorunda atıyorum 40m euro ya satacaklarsa yarısını bize verin diyecegiz
                        C.palace'ın sıfır söz hakkı var şuan hangi yarısı?

Gelecek sezonu beklemeden de alma hakkımız var zaten illa maçların yarısında ilk 11 oynama olayına girmeye gerek yok. O mevzu mecburi satın alma olayıyla ilgili.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

sörloth un bonservisi bu sezon alınamıyor. seneye resmi macların %50 sinde oynarsa 6m euro.şimdi sörloth'a diyelimki sağlam birkaç takımdan teklif geldi oda gitmek istedi, o zaman crystal palace bizimle anlasmak zorunda atıyorum 40m euro ya satacaklarsa yarısını bize verin diyecegiz
                          % 50'sinde oynarsa opsiyon devreye girer. Crystal Palace'da söz hakkı olduğuna bir delil değil. Adamlar kurtulmak için bize gönderdi. Yaşı da genç olduğu için "6 million bari verin çok severseniz" diye o maddeyi koymuş muhtemelen. Başka bir kulüp devreye girdiğinde C.Palace yöneticileri " son söz hakkı Trabzonspor'da gidin anlaşın, bana da 6 million euro mu getirin" demekten başka yapacak birşeyi yok.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            C.palace'ın sıfır söz hakkı var şuan hangi yarısı?

Gelecek sezonu beklemeden de alma hakkımız var zaten illa maçların yarısında ilk 11 oynama olayına girmeye gerek yok. O mevzu mecburi satın alma olayıyla ilgili.
                            basın sallıyor o zaman. 6m euro ya bu sene alınabiliyorsa harika olur.

Yorum

• Real olayı doğru ise en geç 2021 Ocak arasında satılmalı. Sezon sonu en fazla 15-20 verirler. Bu sene şampiyon veya en kötü ihtimal 2. olup şampiyonlar ligi yaparsak en az 6 maç oynatıp oynatıp minimum 30-35 million euroya satılmalı.
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                % 50'sinde oynarsa opsiyon devreye girer. Crystal Palace'da söz hakkı olduğuna bir delil değil. Adamlar kurtulmak için bize gönderdi. Yaşı da genç olduğu için "6 million bari verin çok severseniz" diye o maddeyi koymuş muhtemelen. Başka bir kulüp devreye girdiğinde C.Palace yöneticileri " son söz hakkı Trabzonspor'da gidin anlaşın, bana da 6 million euro mu getirin" demekten başka yapacak birşeyi yok.
                                çok iyi olur. muhtemelen süper lig tarihinin satış rekorunu sörloth kıracak

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X