Kristoffer Ajer - 1.97 m
Sander Berge - 1.95 m
Alexander Sörloth - 1.95 m
Erling Haaland - 1.94 m
Geri kalanlarda 1.80 üstü genellikle. Makine gibi takım Norveç milli takımı. Hepsi de atlet isimler, hantal ağır falan değiller. Bizim 12 dev adamla kapışırlar.
Kristoffer Ajer - 1.97 m
Sander Berge - 1.95 m
Alexander Sörloth - 1.95 m
Erling Haaland - 1.94 m
Geri kalanlarda 1.80 üstü genellikle. Makine gibi takım Norveç milli takımı. Hepsi de atlet isimler, hantal ağır falan değiller. Bizim 12 dev adamla kapışırlar.
Şöyle bir takım kuracaksın. Sahada 1.85’ten kısa adam olmayacak
Futbolcu değerini buldumu satacaksın. Bunu bir çok defa tecrübe ettik. Burada önemli olan satacağının yerini doldurmak. Bu döngüyü kurgulamak işin en zor kısmı.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Ilk golde pres ile topu kazanan yine kendisi. Bu sezon öyle ya da böyle bir türlü Sampiyonlar Ligine kalmamiz lazim. Böylece seneye iyice piyasa yaparsa, 6 Milyon‘a alip rahat 35-40 civari satabilirsin kendini.
Attığı 2 golde şahane fakat o ilk gol varya tam bir Ronaldo golü onu dünyada atabilecek 2-3 tane forvet vardır ciddi söylüyorum. O topu oraya vurmak büyük meziyet yavaş vursan kaleci alır aşırı abansan oraya gitmeyebilir. Tek kelimeyle müthiş yani.
Şeyi merak ediyorum bu sene bitti diyelim oyuncu ayrılmak istiyor.
1 yıl daha kiralık sözleşmesi olduğuna göre.
Bu durumda nasıl bir sonuç ortaya çıkacak.
Sözleşmesi devam ettiği halde bizde kalır onu biliyorum da oyuncuyu kaybetmeden ve en fazla kar ederek bu sezon sonu gitmek isterse nasıl para kazanabiliriz
Şeyi merak ediyorum bu sene bitti diyelim oyuncu ayrılmak istiyor.
1 yıl daha kiralık sözleşmesi olduğuna göre.
Bu durumda nasıl bir sonuç ortaya çıkacak.
Sözleşmesi devam ettiği halde bizde kalır onu biliyorum da oyuncuyu kaybetmeden ve en fazla kar ederek bu sezon sonu gitmek isterse nasıl para kazanabiliriz
Oyuncu ayrılmak istiyor diye bir durum yok. Biz opsiyonu kullanmasak bile mecbur bir seme daha bizde. He 15-20 milyonluk teklif getirir kulüp aman zaten gitmek istiyor der 6 verip alır sonra satar. Ancak böyle olur.
Norveç euro 2020 playoffları geçer turnuvaya katılırsa değerine değer katar.
Yorum