Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala bi ağlama görmedim şikeciler dd

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Cezası 1 maça indi beyler.Zabaha kadar Sivas.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbolcusu Alexander Sorloth ile ilgili PFDK'nın 13.02.2020 tarihli E.2019-2020/622 K.2019-2020/713 sayılı kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen,14.02.2020 Cuma günü saat 17:30'da Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbolcusu Alexander SORLOTH, Kulüp Başkanı Ahmet Ali AĞAOĞLU, Kulüp yönetim kurulu üyesi ve vekili Av. Eda LERMİ ZORER'in hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde;

​- Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbolcusu Alexander Sorloth'un rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FTD'nin 43 ve 35/4. maddeleri uyarınca PFDK tarafından verilen 2 resmi müsabakadan men ve 8.500,00 TL para cezasının; tahrikin derecesi, futbolcunun aldığı darbelerin ağırlığı dikkate alındığında, FDT'nin 12.maddesinin uygulanması suretiyle; 1 resmi müsabakadan men ve 4.500,00 TL para cezası şeklinde düzeltilmesine oybirliği ile karar verilmiştir"
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Havuz medyası. Her haberi tetikçilik, algı oyunu ve yalakalık üzerine
          Konudan bağımsız havuzun dışında maması nerden gelirse ordan havlayan bir site

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konudan bağımsız havuzun dışında maması nerden gelirse ordan havlayan bir site

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            En son haber tamamen ruzgara gore meyleden bir site.guclunun yada kazananin yanindadir genelde.

Yorum

• Acısını Sivasdan çıkaralım mı yiğidim ?
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• hırsına hırs katmışındır umarım kardeşim.

daha atılacak çok gol var.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala bi ağlama görmedim şikeciler dd

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Bjk maçını izliyorlardır
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Adalet yerini buldu.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Zabaha gadar Zivaza gol yagdir yigidim

Yorum

• Kral üzerine oynanan oyunlara hat trick ile cevap verecek.

Yorum

• haydi Kral yap hat trick alem golcü görsün. Biliriz "Kuzey Unutmaz!"
                          En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 14.02.2020, 22:14.
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hiç konuşulmayacak bir mesele, günlerdir ülke gündemini meşgul ediyor. Şampiyonluk mücadelesi böyle bir şey...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Oh beeeee....çok sevindim bu karara. 6vas düşünsün şimdi.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sturridge acaba bizi 10 kişi mi oynatır yoksa katkı sağlar mı gol atar mı Sorloth u çok aratır mı? derdinden kurtulduk çok şükür.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X