Peşpeşe geçirdiği sakatlıklar ritmini bozdu. Zamanla ritmini bulacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Caleb Ansah Ekuban | Genoa
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Erdal Hoş'un söylediğine göre; baldırında yırtık varmış, sezon sonuna kadar öyle idare edecekmiş?
Fener maçında etkilemiş sakatlıkTedavisini olsun Onazi gibi yazık etmeyelimİlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntrenmana cikmamis.
Artık takviye güçlerimiz de var, hiçbir şey gencecik insanların sağlığından önemli değilHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Bu adamın yapabilecekleri belli ve taraftar bunu çok iyi biliyor. Takımda kredisi var. Inşallah düzelince bütün herkes onunda konuşacak.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok üzülüyorum ya en önemli döneminde sakatlandı şimdi de başka sakatlığı var
Yorum
-
Sakatlığı nedir, nasıl iyileşir hiç açıklama yok mu ? Adam sakatsa niye oynuyor ? Onazi zorladı zorladı 10 milyonluk oyuncuyken şimdi Denizli'ye kadar düştü. Adamı Premier Lig takımları takip ediyordu, şimdiki durumuna bak.
İyileş artık Ekuban lazımsın. Şampiyonluk yolunda patlayıcı gücünden faydalanmalıyız. Sakatlık var belli, sanki her an yere yatıp çapraz bağları koparttı 6 ay yok haberlerini okutacakmış gibi hissediyorum kulüpte şu konuyla ilgilenen kimse yok mu ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum