Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Caleb Ansah Ekuban | Genoa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

20 maçta 1 gol atmış, bizde 1 de 1 yaptı.

Yorum

Ekureissss

İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 maçta 1 gol atmış, bizde 1 de 1 yaptı.
      Gerçekten bu çok ilginç bir durum oldu.

(UEFA)

Yorum

Bu çocuk Türkiye liginde çok iş yapacak.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Tip olarak Louis Saha ' yı anımsatıyorsun bana. Umarım takıma katkında en az onun gittiği takımlara verdiği katkı kadar olur.

Yorum

Ekuban ı geçen maç dışında pek izlemişmişliğim yok , video larını da izlemedim

İtalya görmüş santrafor istediğimi hep dile getirmişimdir, biz görmüş değil orada yetişmişini aldık bu benim için sevindirici

İtalya da çok üst seviyede oynamasada orada aldığı altyapı eğitimi benim için önemli
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

Kanat rotasyonu olarak oynuyor ilginç...
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kanat rotasyonu olarak oynuyor ilginç...
                Burak'ın gitmesi ihtimaline karşı alınmıştı. O da kalınca zaten santrafor mevkisinde şans bulma ihtimali kalmadı. Ancak Burak veya Rodellaga cezalı ya da sakat olması halinde uçta şans bulabilir...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Theo Bongonda gibi ziyan edilmez inşallah.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Biraz zorlasa gol atacak gibiydi. Nasip.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Eneramo kadar oynasa bu maliyete büyük iş ama şans vermeden olmaz tabi.
                      Ne yaparsa yapsın oynayamaz gibi bir durum var maalesef.

Yorum

• Öne geçtiğimiz her deplasman maçında ilk değişikliğim olur zorunlu haller dışında. Topla alan katediyor. Güçlü. Stoperleri çok yoruyor ve pozisyon kaybettiriyor.

Genelde maçın bitimine yakın anlarda sahada olduğu için bitiriciliği hakkında net fikrimiz yok ne yazık ki ama doğru kullanılırsa katkı sağlayacağı kesin.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Yiğit'in dediğine katılıyorum. En uç eleman olarak değerlendirilirse etki yapabilir sonradan girerek. Zaten kadroda 3. forvet olarak bekliyor, takribi 7-8 gol 2-3 asist bandında bitirirse verimli olacağı görüşündeyim.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Böyle oyuncuların daha çok şans bulması için 3 kulvarda yarışmak lazım. Bu sene Avrupa kupalarında yer alsaydık daha fazla süre alırdı. Daha fazla süre alması da daha çok gelişmesi demek.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
                              Burak Yılmaz'ın 30 maçtır yapamadığını 45 dakikaya sığdıran koca yürekli çocuk.

Top tutma, top kullanma, dripling, yaratıcılık, pres, devamlılık vs... Herşey var.

Ünal'in gözüne ağzı ile kuş tutsa mümkün değil giremez.
                              Zaman zaman iyi dokunuşları oldu ama abartmayın kardeşim. Nerde top kullandı? Ne yaratıcılığı vardı? Aksine tercih hataları vardı özellikle sağda boş iken roket atar gibi orta açtığı pozisyonda topun dibine girseydi o zaman yaratıcı olurdu. Hadi sert keseceksen de yerden kes.
                              En son B61 tarafından düzenlendi; 22.10.2018, 22:36.

Yorum

• Bu adamın yeri Burak Yılmaz’ın yeri. Asla kanat değil. Tipik Premier Lig tarzı forver oyuncusu. İzleyen her hareketinden bunu sezer. Özellikleri yüksek değil ama vasat da değil.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim