morata yazdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
yagmurdan doluya gecmek gibi biseyİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWest Ham'da görevine son verilen Slaven Bilic'in yerine David Moyes getirildi.
böyle takimlarin yönetilisin gördükce bizim halimize sükür ediyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Pep hocam City ile şov yapıyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Adamları izlerken inanılmaz keyif alıyor insan. İngiltere ligi bambaşka.
Yorum
-
aynen öyleİlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmkanı olan arsenal united maçını izlesin, inanılmaz maç oluyor
özellikle de gea öne cikti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
3. gol dirençleri kırdı ama hakem Arsenal lehine 2 penaltıyı vermedi 3-1 den sonra, lacazette in ki tartışılır belki ama welbeck in pozisyonu net penaltıydı nasıl görmedi anlamadım.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle
özellikle de gea öne cikti
Yorum
-
liverpool izlenirde digeri bursa maci gibi olmaya aday pogbasiz manu ceza sahasinin icinde kabul eder herhalde maciİlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tarafta Mourinho-Pep derbisi diğer tarafta Merseyside derbisi...İzlenmez mi bu maçlar off off....
Liverpool-Everton
Manu-City
A Beatles story olarak Liverpool'un askerleriyiz...
Manu da alsın lig kızışsın...burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum