Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2-3 kazandik
    Chelsea'ye yenilmedik mi bu is biter
    Haydi Liverpool az kaldi

Yorum

• 2013 - 2014 | İngiltere Premier Lig

Chelsea Liverpool'u yenerse City şampiyonluğu kaptırmaz (tabii eksik maçlarına bağlı). Ama Liverpool yenerse şampiyonlukları hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Chelsea Liverpool'u yenerse City şampiyonluğu kaptırmaz (tabii eksik maçlarına bağlı). Ama Liverpool yenerse şampiyonlukları hayırlı olsun.
        City için şampiyonluk imkansız değil ama çok zor gözüküyor. Liverpool Chelsea'ye kaybetse bile geri kalan 2 maçını kazandığında City'nin kalan 5 maçınıda kazanması gerekiyor. Son 4 maçta sadece 1 galibiyet aldıkları düşünülürse bu ihtimal baya düşük...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Reds Are Rising !

Yorum

• city nin everton deplasmanı var bence zor maç

ama biz chelsea yenersek iş biter zaten en azından beraberlik de yeter

chelseanin cl maçları var keza

Yorum

• Bu sezon Chelsea ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim. Sezon iyi başladı derken bitti, bitti derken yine başladı, en son oldu derken yine bitti.

Mourinho her zamanki taktiğini bu sefer kendi taraftarı üzerinde uygulamaya başladı.Fakat işin esasına gelecek olursak, her ne kadar nefret etsemde Liverpool hak etti zaferi.

Adamlar 16 maç oldu kaybetmediler. Ayaklarına ikinci kez gelen fırsatı tepmediler.Fakat Chelsea küme düşme potasında yada hemen üstüne olan 3 takıma da gereksiz şekilde puan verdi ve adamlar potadan uzaklaştı (Sunderland'in daha eksik maçı var)

Mou'nun sürekli değişen söylemlerinden ve şikayetlerinden dolayı hevesli başladığım sezon sevinmeyeceğim bir şekilde sona erdi benim için.

Fakat buda Premier League, Çin'e ilk geldiğim sene City'nin 3 dakikada şampiyonluğu aldığı gün dün gibi aklımda, her an herşeyin olabildiği dünyanın gelmiş geçmiş en iyi ve belkide gelecekte de bunu sürdürecek ligi

Liverpool'a olan nefretim hep sürecek, ama burada Liverpool taraftarı renktaşları şampiyon olurlarsa şimdiden tek tek tebrik ediyor ve kutluyorum.
              9 # Osvaldo'

Yorum

• kıskançlıktan çatla pis chealsea li

Yorum

• Kıskançlık yok !

Önümüzdeki hafta şamarlarsak sizi git birine sövde 6 ay ceza ye görmeyeyim seni burda Şampiyonluğa sevinemezsin . . .
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• yenseniz ne olur olm şampiyon biziz formalite bunlar

Yorum

• Heh öyle işte ! ! !

Korkudan hava attırmazlar adama
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• sen korkmak dersin ben koyverdik eğleniyoruz derim

Yorum

• Hehö yavrum Hehö xP
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Haftaya görüşürüz

Yorum

• Ula liverpool ne diye handikap yapmadın yatırdın beni bak arsenal ne güzel 3 attı ah liverpool ah..
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• 2013 - 2014 | İngiltere Premier Lig

City hızlı başladı. Artık gözler Liverpool-Chelsea maçında.

Derken yedi City
                                En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 22:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim