Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böyle birşampiyonluk bende istiyorum her anı ayrı bi heyecandı

Yorum

• Sonuna kadar hakedilmiş bir şampiyonluk golü de Agüero attı ve şimdiden City efsaneleri arasına girmeyi başardı..

Yorum

• Zaten hak etmemiştik. 6-1'lik maç neyse(ki nasıl neyse boşverin ), ikinci maçta City'yi zerre kadar zorlayamadık. O maçta berabere bile kalmayı beceremiyorsan kaybetmeyi bileceksin. Hiç beklemediğim şekilde 8 puan öne geçsek de, City'nin son dakikada attığı gollerle aldığı puanlar şampiyonu belirledi. Futbolu bırakan Scholes'larla falan anca bu kadar. Sezonu Vidicsiz geçirmemiz en büyük etkendi, kaybetmemizde. Tabii Nani ve Chicharito'nun geçen seneden az oynaması ve dolayısıyla az katkı vermesi de önemliydi. Son maçlara bakamadım Qpr 10 kişi golü atmış daha ne yapsın

Seneye sağlam transferler yapmanın vakti geldi. Ferdinand da artık yaşlandı, 2 maçta bir sakatlanıyor. Scholes'un hala bir alternatifi bulunamadı. Omurga yeniden oluşturulur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Maçın 89. dakiksında kızıp izlemeyi bıraktım. başka kanala geçtimç geri döndüğümde bir baktım herkes seiniyor. İki dakika izlemedim olanlar olmuş. şampiyonluk kutlamalarını,sevinçlerini gözlerim nemli izledim. ALLAH bizede nasip eder inşALLAH
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• yuhhhh
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Üzüldüm nedenmi? Kardeşin en az Trabzonspor kadar fanatik bir Manu taraftarı Maç bitimi nerdeyse ağlayacaktı onu o halde görünce bende kötü oldum

Sevindim nedenmi? Bende küçüklüğümden beri Liverpool sempatizanıyım.Manunun şampiyon olmaması beni mutlu etti

Yorum

• Futbol filmi çekseler ancak bukadar dramatik biterdi.Müthiş bir maç.Herhalde birdaha göremeyiz böyle bir maç film dışında
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Alenen öğrenilen Bolton maçının skorundan sonra maç bitmişti Bolton'da ve 2-2 QPR'nin kümede kalması kesinleşti. Ve bir anda o kadar inanılmaz savunma yapan takım, çok komik 2 gol yedi 92 ve 94'te. QPR'nin diğer maçın bitmesiyle ligde kaldığının kesinleşmesinin belli olduğundan sonra bir anda yedi bu golleri. Tesadüf mü? He he he tesadüf. Ama bizim ligde Fb maçı olsa yanlışlıkla kötü pas atsa ooouwww maçı satmış diyenler ManU'yu çekemediklerinden nasıl seviniyor nasıl mükemmel goller filan demeler.. Lütfen 5 ay sonra bir Fb maçında ya da başka İstanbul takımı maçında boş atıp tutmayın o zaman doğru alenen satılmış olsa da laf atmayın bundan alenen olamaz bir maç.

Yorum

• Fanatizm kötü birşey bu kadar agresif olmaya gerek yok..

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alenen öğrenilen Bolton maçının skorundan sonra maç bitmişti Bolton'da ve 2-2 QPR'nin kümede kalması kesinleşti. Ve bir anda o kadar inanılmaz savunma yapan takım, çok komik 2 gol yedi 92 ve 94'te. QPR'nin diğer maçın bitmesiyle ligde kaldığının kesinleşmesinin belli olduğundan sonra bir anda yedi bu golleri. Tesadüf mü? He he he tesadüf. Ama bizim ligde Fb maçı olsa yanlışlıkla kötü pas atsa ooouwww maçı satmış diyenler ManU'yu çekemediklerinden nasıl seviniyor nasıl mükemmel goller filan demeler.. Lütfen 5 ay sonra bir Fb maçında ya da başka İstanbul takımı maçında boş atıp tutmayın o zaman doğru alenen satılmış olsa da laf atmayın bundan alenen olamaz bir maç.
                      O zaman bende şöyle söyleyeyim . Man. City deplasmanda Man. Utd ye 90+ larda 3 gol attı . 6-1 biten maç .O maç şike mi dersin ?

90 dk 10 kişi kapanan takım 2-2 olduğunda bile 10 kişi defans yaptı .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hahahaha
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• West Ham 2-1 Blackpool.

West Ham bu sonuçla yeniden Premier Lig'de.
                          Kendilerine karşı kin beslemiyorum ama Blackpool daha çok yakışıyor Premier Lig'e.

Bu arada Premier Lig'e yükselen diğer iki takım Reading ve Southampton.
                          Seneye umarım Leeds, Blackpool ve Burnley çıkar. Gerçi bu isteğim de ütopik ama olsun.
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• sadece renkleri bordo mavi olduğu için göze hoş geliyor

Yorum

• Mario Balotelli: Bana birisi sokakta muz atarsa hapse girerim. Çünkü onu öldürürüm.
                              *

Yorum

• Tesekkürler Liverpool

Ramadan Mubarak to all our Muslim supporters! Enjoy this special time and thank you for supporting LFC.
                                *

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim