Manchester City - QPR : Topa sahip olma %80-20, Gol pozisyonu 43-3, Korner 19-0, orta: 56-3, skor: 3-2... Böyle maç bir daha olmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Vay be anam bu ne beee..İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester City - QPR : Topa sahip olma %80-20, Gol pozisyonu 43-3, Korner 19-0, orta: 56-3, skor: 3-2... Böyle maç bir daha olmaz...
Yorum
-
Valla ben onu bunu bilmem, 7-8 yıldır Avrupa liglerini takip etmeye çalışıyorum ve hiçbir ligde, hiçbir takımda United kadar ballısına, şanslısına rastlamadım.Hakemlerin lehlerine verdikleri sayısız düdükten söz etmiyorum bile.Umarım bu bir başlangıç olur ve uzun süre şampiyon olamazlar.
Liverpool sen de geri dön , Blackburn oldu, Chelsea oldu, City oldu bi sen kaldın..En son Özge tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 22:54.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İçim bir tuhaf oluyor arkadaş .Adamlar kaç yıldır şampiyon olmamış .Sevinçlerini görünce bizde yaşacak mıyız böyle sevinç diyorum
Şimdi geçen senenin kupasını verseler bu kadar sevinir miyiz bu kadar bekledikten sonra .Bu kadar kan kusturduklarından sonra
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
aklıma 96'daki van maçı geldiİlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester City - QPR : Topa sahip olma %80-20, Gol pozisyonu 43-3, Korner 19-0, orta: 56-3, skor: 3-2... Böyle maç bir daha olmaz...
Boru değil 20 korner %80 topla oynama,bu arada paraya fln taptığımız fln yok manu herzaman antipatik,liverpool ve m.city sempatik gelirdi küçüklükten beri gözüme...ayrıca adamlar haketti 2 maçtada ezdi manuyu
FoRzA M.cTiY1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sonucun ardından çoğumuzun Şike mi var acaba diye düşünmesinin sebebisin İbrahim Akın!
O değilde her golden sonra neden QPR Santra vuruşunu rakip takıma atıyor ben birşey anlamadım
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
3-2 olana kadar ileri vurdular süreden çalma adına ama 3-2'den sonra niye vurdular onu bende anlamadım..İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.futbolingo.com/haber/53530/(Video)-Cisse-Nasri--Manchester-Citynin-sampiyonlugunu-birlikte-kutladi
O değilde her golden sonra neden QPR Santra vuruşunu rakip takıma atıyor ben birşey anlamadım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum