Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manchester City - QPR : Topa sahip olma %80-20, Gol pozisyonu 43-3, Korner 19-0, orta: 56-3, skor: 3-2... Böyle maç bir daha olmaz...
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Böyle sampiyonluk görmedim be. Yani 2 dakikada iki gol atiyorsun ve sampiyonlugu aliyorsun. Olacak is degil.

Biz olsak coktan kalpten gitmistik.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Manchester City - QPR : Topa sahip olma %80-20, Gol pozisyonu 43-3, Korner 19-0, orta: 56-3, skor: 3-2... Böyle maç bir daha olmaz...
        Vay be anam bu ne beee..

Yorum

• Valla ben onu bunu bilmem, 7-8 yıldır Avrupa liglerini takip etmeye çalışıyorum ve hiçbir ligde, hiçbir takımda United kadar ballısına, şanslısına rastlamadım.Hakemlerin lehlerine verdikleri sayısız düdükten söz etmiyorum bile.Umarım bu bir başlangıç olur ve uzun süre şampiyon olamazlar.

Liverpool sen de geri dön , Blackburn oldu, Chelsea oldu, City oldu bi sen kaldın..
          En son Özge tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 22:54.
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İçim bir tuhaf oluyor arkadaş .Adamlar kaç yıldır şampiyon olmamış .Sevinçlerini görünce bizde yaşacak mıyız böyle sevinç diyorum

Şimdi geçen senenin kupasını verseler bu kadar sevinir miyiz bu kadar bekledikten sonra .Bu kadar kan kusturduklarından sonra

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arsenal şampiyonluğa uzun bir ara verdi, artık arsenal'in de kaldığı yerden devam etmesini bekliyoruz.. umarım önümüzdeki yıl iyi bir projesi vardır arsen wenger'in..

Yorum

• Aguero atar Manu bakar

Man. City ' nin şampiyonluğunda emek yok diyenler var , hey Allah ' ım

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manchester City - QPR : Topa sahip olma %80-20, Gol pozisyonu 43-3, Korner 19-0, orta: 56-3, skor: 3-2... Böyle maç bir daha olmaz...
                  aklıma 96'daki van maçı geldi
                  Boru değil 20 korner %80 topla oynama,bu arada paraya fln taptığımız fln yok manu herzaman antipatik,liverpool ve m.city sempatik gelirdi küçüklükten beri gözüme...ayrıca adamlar haketti 2 maçtada ezdi manuyu
                  FoRzA M.cTiY
                  1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Maçı izlerken kalpten ben gidecektim nerdeyse
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Harika bir maç ! heleki son 4 dakika..

Yorum

• birde bana sorun,maça 4.5 gol üstü oynamıştım ve son maçımdı,30 liraya 240 alacaktım,ve aldım da
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 44 yıl dile kolay, Acaba bizimde kaderimizde böyle bir gün var mı?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu sonucun ardından çoğumuzun Şike mi var acaba diye düşünmesinin sebebisin İbrahim Akın!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sonucun ardından çoğumuzun Şike mi var acaba diye düşünmesinin sebebisin İbrahim Akın!

O değilde her golden sonra neden QPR Santra vuruşunu rakip takıma atıyor ben birşey anlamadım
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.futbolingo.com/haber/53530/(Video)-Cisse-Nasri--Manchester-Citynin-sampiyonlugunu-birlikte-kutladi

O değilde her golden sonra neden QPR Santra vuruşunu rakip takıma atıyor ben birşey anlamadım
                                3-2 olana kadar ileri vurdular süreden çalma adına ama 3-2'den sonra niye vurdular onu bende anlamadım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim