Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manu bir türlü beraberliklerden kurtulamadı bu sezon..açıkçası bu sezon chelseanın son 10 haftaya çift haneli farklarla gireceğini düşünüyorum...
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• O kadroyla daha çooook berabere kalırız deplasmanda.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• liverpool kümeye...
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Fark 1'e indi. Haydeeeen.
          Yunan attı.
          YOU'LL NEVER WALK ALONE
          OKlahoma City Thunder

Yorum

• Liverpool'a bakın ççç Liverpool:1-2:Blackpool. Dakika 66

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şu Liverpool'u eleyemedik ya lanet olsun..

Yorum

• Chelsea'nin Arsenal filelerine bıraktığı iki gol de harikaydı.
                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• Chelsea, Arsenalı çok güzel gollerle mağlup etti. Yoluna emin adımlarla devam ediyor. ManU ile puan farkını 5'e çıkardı...

Yorum

• Biz yine yenildik.

*

Drogba'nın attığı gol insancıl değil.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Chelsea'nın iki golünü de izlerken ağzım açık kaldı. Özellikle Alex'in attığında. O nasıl bir şuttur...
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Liverpool şaka maka küme düşüyor ya ççç Puan durumuna bir bakayım dedim. Sabah sabah iyi güldürdüler beni

Yorum

• Bu sene çok kötü günler bizi bekliyor. Takım bir türlü kendine gelmedi. Benitez'i arar olduk. Liverpool bu olamaz. En kısa zamanda toparlanmamız gerek.

Chelse bu sen şampiyonluğa kolay ulaşacak gibi görünüyor...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• Ben Arfa'nın ayağı kırılmış. Gitmek için yalvarıyordu. Kulübüne rest çekiyordu. Sonu kötü oldu.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Nigel de Jong hayvanının ilk icraatı değil..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Liverpool 18. sırada.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim