Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Harbi yaa, kupa bile süper.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• tebrikler manu tuncay iyi bir takıma gider bence

Yorum

• The Reds XI in full is: Reina, Carragher, Agger, Arbeloa, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Gerrard, Benayoun, Torres. Subs: Cavalieri, Dossena, Alonso, Riera, Babel, Ngog, Skrtel.

Yorum

• Hakkaten spectacular golmüş.. Tebrikler Tuncay..
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Adamların formasındaki kaliteye bakar mısınız? Nike yeni sezonda inşallah bizede böyle formalar yapar.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamların formasındaki kaliteye bakar mısınız? Nike yeni sezonda inşallah bizede böyle formalar yapar.
              Çok beklersin İlhan...

Umarım yanılırım...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• WBA deplasmanında Gerrard'ın golüyle 1-0 öne geçtik..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Sanırım Newcastle düşüyor...

Gelecek hafta Aston Villa'yı yenmeleri zor...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Ne gerek vardı Liverpool!

İngiltere Premier League'de 37. hafta karşılaşmasında Liverpool The Hawtorns Stadyumu'nda West Bromwich Albion deplasmaına çıktı. Liverpool mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılırken rakibinin küme düşmesine neden oldu. Liverpool'u galibiyete taşıyan goller ise 28'de Steven Gerrard ve 63'te Dirk Kuyt kaydetti.

Liverpool bu maçla puanınını 83 yaparken, bu galibiyet prestijden başka bir anlam taşımıyordu. Kırmızılar dün Manchester United'ın Arsenal karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra ligi ikinci sırada bitirmeyi garantilemişti.

Ev sahibi West Bromwich Albion ise bu mağlubiyetle ligde son sırada 31 puanda kaldı ve Premier League'de son bir hafta öncesi kümede kalma şansını kaybetti, lige veda etti. WBA lige veda ederken yine aynı tablo vardı. Binlerce taraftar küme düşen takımlarını ayakta alkışlayarak soyunma odasına gönderdi...
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Uzun süredir ismi Milan gibi kulüplerle anılan Emmanuel Adebayor'un, artık kulüpte mutlu olmadığı tahmin ediliyor.
                      Kırmızı beyazlılar kötü bir sezon geçirdi ve taraftarlar ile kulübün bazı hissedarları, Arsene Wenger'in yeteneklerini sorgulamaya başladılar.
                      Sahada ise daha önceden Emmanuel Eboue ve Nicklas Bendtner, tribünlerin hedefi olmuşlardı. Bu listeye son olarak Adebayor da katıldı.
                      The Sun'a konuşan Togolu santrfor, "Evinizde, taraftarınızın önünde yuhalamalar altında oynamak hoş değildi." dedi.
                      "Ne yapacağımı bilmiyorum" diyen Adebayor, sözlerini taraftara sitem ederek noktaladı:
                      "Eğer bir kulüp, örneğin Porto, beni istiyorsa, bunda suçum ne? Neden beni yuhalıyorsunuz?"
                      Chelsea ve Inter'in de Adebayor ile ilgilendiği iddiaları var.
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• En son Kaya tarafından düzenlendi; 24.05.2009, 15:33.

Yorum

• League Cup'ın ve ilk maçın intikamını alacağız Tottenham'den...When you walk through a storm, hold your head up high and don't be afraid of the dark........and YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• "Manchester benim evim"

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United'ın Portekizli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımında oynamaya devam etmek istediğini, bir yere gitmeyeceğini söyledi.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, son günlerde İngiltere ve İspanya medyasında yer alan transfer haberleri üzerine, Real Madrid'in ''Ronaldo ile ön sözleşme yapmadık'' açıklamasının ardından, Portekizli futbolcu da kulübüne olan bağlılığını belirtti. 2008 yılının en iyi futbolcusu, ''Manchester United benim evim, kalbim burada atıyor. Oynamak istediğim yer de burası. Teknik direktör Alex Ferguson takıma güveniyor, ben de öyle'' sözleriyle takımda kalacağına işaret etti. Açıklamasında, Ferguson'a olan hayranlığını da dile getiren Ronaldo, ''Öncelikle kendisi, dünyanın en bilgili hocası. Her gün ondan yeni bir şeyler öğreniyorum. Bana öğrettiklerinden gocunmuyorum. Çünkü verdiği tavsiyeler, benim daha iyi bir futbolcu olabilmem için. Kendisine sadece saygı duymuyorum, bir çocuğun babasına duyduğu şefkate de sahibim. Manchester United'a katıldığımdan beri Ferguson ikinci babam olmuştur'' ifadelerini kullandı.

ligtv.com.tr
                            En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 24.05.2009, 15:38.

Yorum

• Ronaldo sattı Madeira'yı (doğdu şehri)
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• PES'de aldım Ronaldo'yu Pahalıya geldi artist 60.000 + Samuel Eto'o
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim