Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan nedir bu takımın hakemlerden çektiği
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Ronaldo penaltıdan da olsa yine golünü attı.ManU maçı alır diye düşünüyorum.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Umarim Arsenal maçi alir, adebayordan bir gol daha bekliyorum.
        YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• gol manuuuuu hargraeves atti.
          manu-arsenal 2-1

Yorum

• of ya iyiki umarim Arsenal kazanir dedim neyse maç daha bitmedi.
            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• süper maç oluyor arsenal gayet iyi oynuyor owen hargrevs süper frikik attı. boşluğu çok iyi gördü. herkes ronaldo atacak diye bakarken attı
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• son dakikaların takımı arsenalden bikaç hafta önceki bolton maçı gibi müthiş bir geri dönüş bekliyorum...

Yorum

• lanet olsunya bu kadar iyi oynayıpta sürekli puan kaybeden başka bi takım görmedim haydi bari 2-2 haydi
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• yahu sansizlik Arsenalin pesini birakmiyor,bi turlu atamadilar

Yorum

• Maç bitti MU:2-Arsenal:1

Yorum

• tek kelimeyle süper maç oldu. dün akşam ali samiyende izlediğim maçı görünce biz boş yere stada gidiyoruz. türkiyede 10-15 maça gidecek yere ingilterede 2 derbiye git her şeye değsin. son 15 dk yı soluksuz izledim resmen helal olsun 2 takıma da. tabiki manu kazandı sevincimiz başka
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• biri united'i durdursun ya yine kazandik yine sampiyonluk geliyorr..
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• Valla Arsenalla uzuluyorum adamlar iyi oynuyor yine olmuyorTeknik direktorleri Arsene Wengere hayranim cok efendi biri.

Yorum

• Zorlu Arsenal maçını da kayıpsız atlattık.Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• ManU uzak ara şampiyon olur.. Ayrıcada Ş.Ligini de alır bence..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim