Arsenal'in kadrosu o kadar iyi değil ama çok iyi "takım" olmuşlar.İnanılmaz paslaşıyorlar.Ama haftaya bu düzen bozulur.Rooney ve Ronaldo Arsenal'in defansını süpürür bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Arsenal inanılmaz bir futbol oynuyor kadroda fabregas dışında fazla göze çarpan ismi duyulmuş oyuncu yok gibi gözüküyor ama her biri müthiş oynuyorlar wenger in yarattığı yeni jenerasyon bu sene açık ara şampiyonluğu alır liverpool maçına gelince liverpool 1 puan aldığına şükretsin süpürdü arseal sahadan onları
bide merak ettim ronaldo kendi kendini çalımlayarak mı dağıtacak arsenal defansını?7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
yaw coşkun kardeşim bu halısaha sancak mahallesinde değilmi yaw tuanaİlk olarak coskun0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforza arsenal..tek gecıorum
(resimdeki)
Yorum
-
futbolun kalbinin attığı lig diyorum başka bişi demiyorum.ing ligi gibi yok.insan izlerken futbola doyuyor ya.
Yorum
-

Bakışlarından tanıdım
En son ilhan tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 10:11.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Misafir
Evet,İlhan doğru tahmin
Ben bu fotoğrafı ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.İnsanın tutup yanaklarını sıkası geliyor.Bu kadar da şirin bakılmaz ki...
Gerrard bu fıotoğrafta Everton forması giyiyor.Everton,Liverpool için çok önemli bir rakiptir.Maçları derbi havasında geçer ve Everton'lular maçlarda bu fotoğrafla Liverpool'lularla dalga geçerler.Anlayacağınız Gerrard küçükken Everton'luymuş.
Yorum
-
LiverpooL lu Sayısı bakıyorumda Gün geçtikçe Artıyor İşte Böyle devam ..
Yanlız Bu sene LiverpooL Futbolunda Tat vermiyor her ne kadar Torres Ve Voroninide Alsak Msnde Bir Uşak var LiverpooL dan Bana Orjinal Gerrard Forması Yolluyacaktı bakalım Yanlız Bu ingilizler çok cimri Çocuk Göndermemek için bin bir türlü bahane Uyduruyor
Bir sırtıma Geçirim Fotoğrafı Tam ekran Yapıştıracam
Anfield Roadda Bir maç izlemek için neler vermezdim Avrupanın muazzam Tribünü Arasında You'll Never Walk Alone marşını söylerken....
Asla Yanlız Yürümeyeksin LiverpooL ..Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
Misafir
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum