Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal'in kadrosu o kadar iyi değil ama çok iyi "takım" olmuşlar.İnanılmaz paslaşıyorlar.Ama haftaya bu düzen bozulur.Rooney ve Ronaldo Arsenal'in defansını süpürür bence.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arsenal inanılmaz bir futbol oynuyor kadroda fabregas dışında fazla göze çarpan ismi duyulmuş oyuncu yok gibi gözüküyor ama her biri müthiş oynuyorlar wenger in yarattığı yeni jenerasyon bu sene açık ara şampiyonluğu alır liverpool maçına gelince liverpool 1 puan aldığına şükretsin süpürdü arseal sahadan onları

bide merak ettim ronaldo kendi kendini çalımlayarak mı dağıtacak arsenal defansını?
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• forza arsenal..tek gecıorum
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak coskun0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forza arsenal..tek gecıorum
          yaw coşkun kardeşim bu halısaha sancak mahallesinde değilmi yaw tuana(resimdeki)
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• futbolun kalbinin attığı lig diyorum başka bişi demiyorum.ing ligi gibi yok.insan izlerken futbola doyuyor ya.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Arsenal,derbi maçlarda yenilmesin şampiyon olur,deplasmanda liverpool'a yenilmediyse kendi sahasında yener.Takım oyunu oynuyolar vede çok başarılılar,şampiyonluk gelecek insallah.

manU da puan kaybetse iyi olurdu ama süper top oynuyor

Yorum

• Şu anda dünyanın en önemli futbolcularından biri olan bu şirin küçüğün adı nedir?

Yorum

• Bakışlarından tanıdım
                  En son ilhan tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 10:11.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Evet,İlhan doğru tahmin Ben bu fotoğrafı ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.İnsanın tutup yanaklarını sıkası geliyor.Bu kadar da şirin bakılmaz ki...

Gerrard bu fıotoğrafta Everton forması giyiyor.Everton,Liverpool için çok önemli bir rakiptir.Maçları derbi havasında geçer ve Everton'lular maçlarda bu fotoğrafla Liverpool'lularla dalga geçerler.Anlayacağınız Gerrard küçükken Everton'luymuş.

Yorum

• LiverpooL lu Sayısı bakıyorumda Gün geçtikçe Artıyor İşte Böyle devam .. Yanlız Bu sene LiverpooL Futbolunda Tat vermiyor her ne kadar Torres Ve Voroninide Alsak Msnde Bir Uşak var LiverpooL dan Bana Orjinal Gerrard Forması Yolluyacaktı bakalım Yanlız Bu ingilizler çok cimri Çocuk Göndermemek için bin bir türlü bahane Uyduruyor Bir sırtıma Geçirim Fotoğrafı Tam ekran Yapıştıracam Anfield Roadda Bir maç izlemek için neler vermezdim Avrupanın muazzam Tribünü Arasında You'll Never Walk Alone marşını söylerken....

Asla Yanlız Yürümeyeksin LiverpooL ..
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forza ManU

Rooney formdan düşmüş...
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 18:31.

Yorum

• Gerart Avrupada en beğendiğim oyuncudur.(oyun sitili bana benzerde

Yorum

• Gerrard şuan dünya üzerindeki en iyi orta saha oyuncusudur.Herşeyiyle örnek alınması gereken bir oyuncu.Kısacası Atatürk'ün bir sporcuda aradığı her özellik var..
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Liverpool'lu arkadaşlar için :

Bir tane de Man.Utd.'li arkadaşlar için :

En son Misafir tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 15:46. Sebep: tamamı alıntıdır

Yorum

7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim