Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bazen herşeyi yaparsın ama olmayınca olmaz. yapacak birşey yok.
    bu mükemmel sezon için teşekkürler Liverpool...
    ölene kadar sen. öldükten sonra da sen.
    You will never walk alone.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul Z. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2-0 olmuş maç nasıl rahat olabilirlerdi ki, imkansız o rahatlık. O 2-0'dan sonra geri çevirebildilerse Liverpool'u çok da salladıklarını düşünmem ben valla.
      şampiyonluk gitti kafasına hiç girmediler. 2-0ken bile city şampiyon oluyordu mevcut sonuçlarla.
      ( ゚д゚)

Yorum

• City'e tebrikler kocaman. Liverpool maalesef son haftaya bırakmayacaktı... Son haftada da bekleneni veremediği için biraz Trabzonluluk sezdim onlarda. Geçmiş olsun diyelim.
        venceremos!

Yorum

• Villa kadar ezik bir takım daha yok 5 dakika 3 gol yenir mı nasıl leş bir takımsınız siz yazık liverpool tarihi bir şampiyonluk kaçtı ulan ....
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• city farkı açtığında zaten lig çoktan bitti gözüyle bakıyordu herkes. ona rağmen son nefese kadar taşıdın hatta biraz şansın yaver gitse şampiyon oluyordun. bu sene kafadan 3-4 maç sayarım beraberliği hediye ettiğimiz, bir tanesini kazansan şampiyonsun. aston villada şu maçta ollie watkins yerine djaniny olsa yine şampiyonsun bir talihsiz sakatlık yaşıyorsun giren adam 36lık milner. city'de ilkay giriyor 5 dakikada şampiyonluğu alıyor sana mesela. olmayınca olmuyor. 1 puan farkla verilen 2. şampiyonluk. canınız sağolsun.

Yorum

• şampiyonluğu tottenham maçında kaybettin be klopp hocam.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizim kadar puan farki yapamasa da City`nin hikaye bize benziyor. Zira sene basi iyi gitti 2.yari dususe gecti ama Liverpool ne kadar zorlasa da gecemedi cunku dususu coktan yasamis ve cok puan kaybetmislerdi. En son da arkadasin dedigi gibi Tottenham`a dis geciremeyince is bitti. Bugun CIty`nin sampiyonlugu vereceigine inanmadim; ama net panikte ve stresliydiler. Ilk yarida 2 3 yapmalari gereken maci mucize olmasa veriyorlardi nerdeyse.

Liverpool icin 4`te 4 yapma sansi vardi FA ve Lig Kupasini aldilar. Finalde Real var, Avrupa`da ikisi de winner takim insallah 3.kupayi getirirler. Liverpool ligde 30 sene bos gecse de Avrupa`da hep buyuk kupa getirdi...
                En son Erkin tarafından düzenlendi; 22.05.2022, 20:33.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Efsane geri döndü.Nottingham forest 23 yıl sonra premier ligde

Yorum

• Yorum

• (UEFA)

Yorum

• conte tuchel vssi çok iyiydi. gs-fb derbisine örnek olur inş.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• m utd haşladı liverpoolu
                          millet liver ezer geçer diyordu bir de
                          futbol enteresan bir oyun

(UEFA)

Yorum

• 9-0'da açtım neler oluyor diye,Liverpool 10 için hala saldırıyordu.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 9 sıfır nedir ya

(UEFA)

Yorum

• City maçını izliyorum şu anda
                                5-0 öndeler
                                biz olsak hemen yaslanırız

Ama alakası yok adamlar hala ilk dakikadaki iştahla oynuyor hayran olmamak elde değil
                                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim