Liverpool'un bu yaz Coutinho'yu Barca'ya 150 m Euro'ya okutup, tum parayi kaleci ve savunmaya harcamalilar, eger sampiyonluk istiyorlarsa.
Ellerindeki en iyi savunmaci Matip'te sakat.
Dediğinize doğru gidiyor.Vallahi midem bulandı , Van Dijk 80 milyon euroya Liverpool'a transfer oluyor.
80 milyon euro..
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
St James' Park seyircisi iyi seyircidir takım biraz City'e direnç gösterse seyircinin etkisi daha güzel olacak oyuna ama City de top göstermiyor be kardeşim
Daha fazla gol yememesi için Newcastle kalecisinin libero gibi oynaması öne çıkması lazım.
Pep Guardiola takımları genelde bol yan pasla uyuturdu ama bu sezon City'de işler biraz farklı, daha hızlı dikine bir oyun var. City'deki ilk sezonunda uyutan futbolu denedi, ingiltere liginde ters tepti ve başarısız oldu.
Bu sezon ise bundan vazgeçip daha hızlı akıcı ve dikine oyun sistemine yöneldi.
Artık Mourinho efsanesi benim için kapanmıştır. Pep Guardiola'nın yancısı bile olamaz benim gözümde Mourinho .
En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 01:15.
"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Pep Guardiola 2009 Barça'sından bu yana dek futbol piyasasında faal olarak görev alan en zeki futbol insanıdır kendi nezdimde. Müthiş bir deha.
Bayern'den kovulmasının sebebi tamamen yönetimsel. Bayern'deki Ancelotti döneminden sonra futbolcular Ancelotti'nin arkasından esip gürlerken, Pep için methiyeler düzdüler/düzüyorlar.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
İngilteredeki bu sıkışık takvimi doğru bulmuyorum.Takımlar haklı olarak çok fazla rotasyon yapıyorlar as oyuncuları sık sık dinlendiriyorlar tam potansiyelleri ile kaliteli maçlar yapamıyorlar.Avrupa maçlarında da İngiliz takımlarına dezavantaj olarak dönüyor bu sıkışık fikstür.
Yorum