Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Enes Ünal | Villarreal

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Enes Ünal | Villarreal

Yıllardır birçok oyundan , oyunlar sonrası City'e gidişinden ve bu sene Twente performansından beri takip ettiğim , karakter olarak da beğendiğim bir futbolcu.

14 m euro karşılığında Villareal'e transfer oldu.
    City geri almak isterse 20 m euro ödeyecek.

Henüz 20 yaşında , boyuna göre iyi denebilecek bir sürati var..

Avrupa'da ve dünyada genelde Alman altyapısından yetişme Türk futbolcuların ismini duyuyoruz.

Bu çocuk Bursaspor altyapısından yetişti.20 yaşında dünyanın en büyük liglerinden birisine transfer oldu.

Daha iyi yerlerde görmeyi istiyorum gerçekten.

Villareal'de Soldado , Adrian , Bakambu , Sansone gibi isimler var forvet hattında.
    İspanya futbol gelişimi açısından neler getirecek göreceğiz.

Son olarak şuraya 16-17 Twente performansı bırakalım da herkesin stili ve oyun tarzı hakkında fikri olsun..

Başarılar Enes.

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Karakter çarpanı da eklenince ülkenin en yetenekli genç futbolcusu diyebiliriz. Mantıklı bir lig ve takım seçmiş. Yolu açık, diğer genç yeteneklere de (özellikle bizimkilere) örnek olsun.

Yorum

Türk futbolu ve altyapıya dair 2 dakikalık bir video ve iyi özetlemiş bunu da koyalım ;

En son -Samet tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 15:46.

Yorum

her acıdan kendini gelistirmis üstüne koyarak ilerliyor.

Yorum

Futbol icin fazla duzgun bir profil. Basketle ilgilenirdi babasi futbolcu olmasa. İtis kakisa gelemez gibi hissediyorum hep. O yuzden hollanda ve ispanya tercihleri dogru gibi geliyor. Milli takim icin cok iyi. Yusuf yazici ile yan yana dusunmek insana keyif veriyor. Ama enes'in mevkisinde ciddi bir rakibi yokken yusuf rahatca harcanabilir. Sadece topa bakılmaz, profil algı onemli seyler. Yazici saclariyla iyi bir giris yapti, tatilde ıtalya barcelona falan gezsin. Bodrum'dan kasar topcularla resim vermesin. Kitap paylassin instagram'dan, profilini yuksek tutsun. en iyisi kendini gercekten geliştirmek tabi.

Yorum

Sakin ve gösterişsiz... Seviyorum bu arkadaşı. Uzun saç gitmiyor ama söyleyeyim, Yusuf'a da öyle Yolu açık olsun Nihat'ı örnek alsın tabi sakatlık hariç
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Böyle devam ederse çok iyi yerlere gelebilir. Ben kendisinden bir Raul olmasını bekliyorum. Madrid de bekliyordur.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

İlk olarak Osman Seran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoppala varan 1

Ne güzel bir gol vuruşudur öyle , bu fizikle La Ligada 10 gol atar mı acaba ?

Yorum

Bence 10 gol bu sene kendisi için iyi bir hedef.
                  -Samet

Yorum

Enes Ünal için Villarreal yanlış takım gibi gözüküyor. Bu sezon ilk 11'de başlamamıştı, son maçta kadroya bile giremedi.. Bakambu, Bacca gibi iki etkili forvet var.

Yorum

Sezon sonuna kadar Levanteye kiralanmış.

Yorum

Enes için iyi haber. Kendisinin tek ihtiyacı süre alabileceği bir takım.

Levante'de hücum oyuncularının 1 golü bile yok. Direk ilk 11'e monte edilebilir. Daha fazla forma bulabileceği kesin gibi.

Yorum

macini izlyorum

formsuz gözüküyor
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

ama golunu atti
                            helal olsun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bugün sokrates dergide enfes röportajını okudum üzerine bir de gol attı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim