Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Liverpool

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bir dram

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Biliyordum Arsenal maçında şike olduğunu. Oxlade-Chamberlain nasıl 40 milyon sterlin la.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Bunlarda bizim gibi lanetli.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Klopp adamdır EPL için zayıf bir kadroya sahibiz

Yorum

Ne zaman seyretsem muazzam işler yapıyorlar ancak bir türlü sonunu getiremiyorlar. İstatistiklere bakıyorum maçlarını izleyemediğimde, 25-30 şut çekmişler rakip 3-5 şut çekmiş, sonuç ya yenilmişler ya berabere. Gerçekten bizim gibi lanetliler onlar da. Klopp'e gelince bence tam Liverpool'a uygun bir menajer fakat hem kadronun ligin kalburüstü diğer takımlarına göre zayıflığı hem de şanssızlık Liverpool'un başarısına engel. Defans hattını güçlendirmesi ve net bir forvet transferi yapması gerekiyor Liverpool'un. Griezmann mesela iyi gidebilir Liverpool'a.
              TRABZON SPOR

Yorum

İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne zaman seyretsem muazzam işler yapıyorlar ancak bir türlü sonunu getiremiyorlar. İstatistiklere bakıyorum maçlarını izleyemediğimde, 25-30 şut çekmişler rakip 3-5 şut çekmiş, sonuç ya yenilmişler ya berabere. Gerçekten bizim gibi lanetliler onlar da. Klopp'e gelince bence tam Liverpool'a uygun bir menajer fakat hem kadronun ligin kalburüstü diğer takımlarına göre zayıflığı hem de şanssızlık Liverpool'un başarısına engel. Defans hattını güçlendirmesi ve net bir forvet transferi yapması gerekiyor Liverpool'un. Griezmann mesela iyi gidebilir Liverpool'a.
                Bence sorun orta saha hattında. Henderson falan...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

Ünal Karaman

Yorum

Allah-u Ekber!

Yorum

3 mac kaldi

Ünal Karaman

Yorum

son transfer hamleleri derslik. coutinho'u devre arasına kadar tutup sonra sattılar, fazla diretmediler. gelen paranın önemli bir bölümünü de düşünmeden stoper için harcadılar. salah ön plana çıktı savunma toparlandı sonuç olarak ş. ligi yarı finali geldi. önemli oyuncu satılmaz, stopere o kadar verilmez diye bir şey yok yani. zamanlama, doğru oyuncu ve bu kararı verecek doğru hoca meselesi. peşin hükümlerle, genellemelerle olmuyor.

Yorum

Klopp'un gegenpresing/direkt oyunu ile en fazla keyif veren takım oldular.

Kadro kalitesini her sezon artırarak, üstüne koyarak gidiyorlar.

Öncelikle Salah, akabinde alınan Van Dijk ile rekabetçi bir takım olmak için büyük adım attılar.

Nihayetinde ŞL'nde final oynayarak mükafatlarını aldılar. Ramos çirkefinin engeline takıldılar.

Ardından Alisson ile kaleyi sağlamlaştırdılar. Keita ile oyunlarına sınıf atlatacaklar.

Fabinho, Shaqiri ile kadro derinliğini güçlendirdiler. Sturridge ve Lallana'nın da sakatlıktan dönmesi ile daha istim üstünde olacaklar.

Stoper dışında defektleri yok onu da Gomez/Lovren ile birbirilerini yedekleyerek kanamayı durduracaklardır.

Öndeki Mane/Firmino/Salah birbirlerini iyi tamamladıkları gibi Henry/Messi/Eto'o'dan sonra gördüğüm en komple ve yaratıcı trio'ya sahipler.

Son 20-30 yılın en iyi L'Pool'u olduğu kadar hem ligi hem de ŞL'ni domine edecek yapıya kavuştular.

Bu sezon da Premier ligdeki şampiyonluk hasretine son vereceklerine inanıyorum.

Yorum

Tottenham-PSG maçlarını eze eze, hazmettire hazmettire yendiler.

Sadece direkt ataklarla değil topa sahip olarak, oyunu hükmederek çok yönlü takım olduklarını gösterdiler.

Klopp bu futbolu sanatsal, fantastik bir oyuna çevirdi.

Yalnız Salah birkaç maçtır formsuz.

Gerçi geçen sezona da yavaş başlangıç yapmıştı o bir teselli olarak duruyor.

Yorum

Lig'de dolu dizgin gidiyoruz.

Samp. Ligin'de Bayern'i sectik, ilk mac Anfield'de.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Bu sene o sene galiba.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim