Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Tam Adı: Yusuf Yazıcı
    Mevki: Orta Saha
    Forma No: #97
    Doğum tarihi(Yaş): 29 Ocak 1997 (19)
    Doğum Yeri: Trabzon
    Ülke/Uyruk: Türk

Ödenilen Bonservis Bedeli: -
    Maaş(Maç Başı): ?
    Transfer Edildiği Kulüp: Alt Yapı
    Takıma Katılma Tarihi: Aralık 2015
    Sözleşme Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2020
    1997 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Yusuf bu sene u-21 takımıyla 4 gol kaydetmiş. Ayrıca kendisiyle 5 yıllık sözleşme imzalandı. Beklenmedik şekilde bu akşam oynanacak kupa maçında ilk 11'de. Allah utandırmasın.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 06.09.2016, 16:24.
    Mustafa Yumlu.

• Allah hayırlı bir kariyer nasip etsin. Terbiyesizliğin alemi yok destek olalım. Heyecan insanın basiretini bağlar
    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Allah yolunu açık etsin.

Yorum

Sakatlandı hafif sanırım. Geçmiş olsun.

Yorum

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

Yani tecrube eksikligi var tabi, ama ayagina hakim gibi gorunuyor. Ama orda oynayan oyunucun daha fazla insiyatif almasi lazim. Bu da yasla gelebilir. Hayirlisi

Yorum

Tribun dolu olsa bence Yusuf icin daha iyi olurdu. Yaptigi dogru ise taraftarin sevindigini duymasi hep dogru yapmaya alistirir kendini.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

hiçbir özelliği net bi şekilde ortaya çıkmadı.
                ne ekstra bir hız, ne teknik, ne şut, ne güç, ne press, ne etkili paslar..

heyecandan olabilir tabi. bir numarası vardır inşallah

Yorum

Çok kuvvetsiz görünüyor, kendisini çok ama çok geliştirmesi lazım, Sadi Tekelioğlu'nun Araklıspor'da oynarken keşfettiği bir isimmiş, bence ilerde bu seviyede oynayabilmesi zor.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok kuvvetsiz görünüyor, kendisini çok ama çok geliştirmesi lazım, Sadi Tekelioğlu'nun Araklıspor'da oynarken keşfettiği bir isimmiş, bence ilerde bu seviyede oynayabilmesi zor.
                    Araklıspor'dan keşfi Muhammet Beşir.
                    Yusuf ise Erdoğdu Lisesi futbol takımının kaptanıymış.

Seyirci baskısı olmadığı bir maç ile başlangıç yapmak onun için bir şanstı ama kendisini gösteremedi.
                    Daha çok çalışması lazım.

Yorum

sansizdi mac gidisatindan hic oyuna girme sansi taninmadi usaga
                      ekici girincede bosaltilmis önlibero bölgesini idare etmeye mecbur kaldi
                      forvet arkasinda hic aksiyona sokamadik kendisini

ama kaleciyi uzakdan avlama denemesi, ferhati horozlandigi pozisyonda direk indirmesi oyunu aklinlan oynadiginin delilleriydi
                      ilk11 yerine son 30 dakika sans taninsaydi baska seyler konusurduk

ben begendim
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

3. ligde sürünecek gençlerden birisi. Hiçbir özelliği yok, oynayacağı en iyi kulüp Araklıspor. Bu başlık yokmuş gibi davranın, başımıza bela olmasın sonra. Bana ''hocaa, Özer i sok hocaaa !!!'' dedirten topçuysan, senden bir şey olmaz güzel kardeşim. Ayağına altın tepside güzel bir fırsat geçmiş, 10 no pozisyonunda oynamasına rağmen maçta 2 kere adını duydum, birinde orta sahadan topu kaleye vurdu M.Yumlu gibi... Diğerinde kontra atağa kalkarken tehlikeli olabileceğimiz pozisyonda hemen yakınındaki Erkan ın ayaklarına topu bırakmak varken, göğsüne şut çekti.

1461 e gidip kendini göstersin. Süper Lig de oynayacak topçu değil.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3. ligde sürünecek gençlerden birisi. Hiçbir özelliği yok, oynayacağı en iyi kulüp Araklıspor. Bu başlık yokmuş gibi davranın, başımıza bela olmasın sonra. Bana ''hocaa, Özer i sok hocaaa !!!'' dedirten topçuysan, senden bir şey olmaz güzel kardeşim. Ayağına altın tepside güzel bir fırsat geçmiş, 10 no pozisyonunda oynamasına rağmen maçta 2 kere adını duydum, birinde orta sahadan topu kaleye vurdu M.Yumlu gibi... Diğerinde kontra atağa kalkarken tehlikeli olabileceğimiz pozisyonda hemen yakınındaki Erkan ın ayaklarına topu bırakmak varken, göğsüne şut çekti.

o pas soldaki yusufaydi
                          erkan arada topa salca oldu
                          topuda elinle aldi
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Asma hemen çocuğu Mert. İlk defa giymiş bu formayı , olur böyle şeyler. Destek olmak lazım . Ama bacakları çok ince, futbolcu adam da baldır olur biraz.
                            En son Yaşar tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 12:40.

Yorum

60 dakikada oyuncuyu analiz ettiniz ya helal olsun.Ondan sonra hic bosuna alt yapıdan oyuncu gelmiyor demeyin.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X