Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan'ın morali çok bozulmuş, göndermeyecekmiş kesinlikle ama Yusuf çok ısrar etmiş, uğraşmış gitmek için.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir yandan Trabzon'dan ayrilirken üclü ceken Trabzonlu Yusuf ve taraftar tayfasi.

Öbür yandan Trabzon'dan ayrilan afrikali Yattara.

Yattara efsaneler arasında yerini almıştır.yusuf yazıcı mı o sadece klübe çok iyi para kazandıdan herhangi bir oyuncu olmuştur. Biri gineli biri trabzonlu. Arada tutum açısından dağlar kadar fark var. Yine de herşey için teşekkirler yazıcı. Bu klüpte sen de efsaneler arasına girebilirdin ama şimdilik bu fursatı kaçırıp herhangi bir oyuncu olarak gittin. Bir gün bu hatanı anlarsın umarım. Geridd kalan trabzonlu gençler de umarım bu hata yapılmaz. Önce trabzonsporda başarı kazanma hedefi koyulabilir.

Yorum

• Ne kadar para kazandırırsa kazandırsın kim olursa olsun her futbolcu klüple beraber hareket etmek zorundadır. Sonuçta hepsinin bir sözleşmesi var.

Yorum

• Yusuf'un hikayesi daha yeni başlıyor. Bu hızla öğrenmeye devamı ederse kimbilir 20 yıl sonra hoca olarak takımın başına geçer. Yusuf artık trabzonspor'un adamı olarak ülkede güçlü bir figür. Futbolcuyken yaptığından fazlasını futbol sonrası yapabilir. Trabzonspor'la ilişkisini canlı tutmalı. Bir kapı kapandı, başka kapılar açıldı. Yolu açık olsun, trabzonspor'a mümkün olan her kanaldan hizmet etmeye devam etsin.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf'un hikayesi daha yeni başlıyor. Bu hızla öğrenmeye devamı ederse kimbilir 20 yıl sonra hoca olarak takımın başına geçer. Yusuf artık trabzonspor'un adamı olarak ülkede güçlü bir figür. Futbolcuyken yaptığından fazlasını futbol sonrası yapabilir. Trabzonspor'la ilişkisini canlı tutmalı. Bir kapı kapandı, başka kapılar açıldı. Yolu açık olsun, trabzonspor'a mümkün olan her kanaldan hizmet etmeye devam etsin.
            Ironi mi degil mi anliyamadim
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Seni sen yapan kulup sana 1 sene daha kal diyorsa gitmek için yırtınmayacaksın. Yine de yolun açık olsun...
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• ben de bu gurur duyma olayını anlayamadım, neyin gururuysa.

resmi açıklama olmadan AYRILMA KARARINI açıklayan, temsil memsil ayağı çeken birinin nesiyle gurur duyuluyor. yönetimi zora sokarak da olsa parasını kazandırıp gitmek için yırtındığı yere gitmiştir.

kariyerinin devamında sakatlık vs talihsizlikler yaşamaz inş, selametle.
                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Allah sakatlık vermesin, çok başarılı olur inşallah ama o açıklamayı yapmayacaktı
                  tüm ikna çabalarına rağmen ayrılmaya karar vermişmiş. Aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor

Yorum

• Bu saatten sonra en çok görmek istediğim şey şampiyonluk maçında atılan gole, tribünde çılgınlar gibi sevindiğini görmek.
                    Oscar CARDOZO

Yorum

• Başarılar Yusuf. Çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Transfer sayfasına dün sabah yazmıştım. Başlık kapanmadan buraya taşıyayım.

Varsayalım ki yönetim Yusuf'a biz anlaştık. Bize çok tepki gelmesin sen çık, ben illle de gitmek istiyorum diye bir paylaşım yap dedi. Sürecin başından bugüne, Yusuf bir kez bile Trabzonsporun elini güçlendirecek bir pay paylaşımda bulundu mu? Zeki ile fotosonu paylaştığı günden bugüne, tek bir hareketi yok. Menejerinin açıklamaları da ortada. En büyük hayalım taraftarı olduğum bu kulübün forması ile şampiyonluk yaşamak diyen adam, ayağına gelen ilk fırsatta hayaller Trabzon, gerçekler Fransa dedi.

Bu süreçte klübün elini güçlendirip bonservisin 25 civarına yükselmesine katkı sağlayabilirdi. Yapmadı.

Geçen yıl bu tarihlerde, 8-10 teklif varsa uçak biletini ben alırım, hediye paketi yapıp yollarım diyenleri de unutmamak lazım. Sizi de biliyoruz. Kendi oyuncusunu değersizleştiren taraftar, aynı şekilde menejer ve daha ucuza gitmesinde büyük rol oynayan Yusuf duruşu ile bu transfer de noktalanıyor sanırım.

Sahaya 11 kişi çıkmaya devam edeceğiz. Önümüze bakalım, hem yarışalım hem üretelim. Bir de şu menejerin elindeki diğer oyunculara menejerini değiştirtelim.

Ve son olarak taraftarı yeniden tribüne çeken, o heyecanı yeşerten amatör ruhun bir parçasıydı Yusuf. Profesyonelliğe geçiş yaptı, olan budur. Yolu açık olsun.
                        Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Ayagin taşa degmesin kardesim benim
                          Bizi gururla temsil edeceginden suphemiz yok
                          Rabbim yolunu acik eylesin.

Hoscakal

Yorum

• yusuf konusunda başkanımız açıklamalar yapıyor , başkanım biz durumu biliyoruz zaten yusuf sadece senle mücadele etmedi gitmek için gemileri bile yakacaktı , en iyisi ederine satmaktı önümüze bakıcaz bu saatten sonra yerini doldurmaya çalışacağız .. gittiği yerde mutluluklar bu camianın başarılarıyla gurur duyacaktır kendisi uzaktan izlesede...

Yorum

• Gitmesi iyi oldu.

1. Fiyat 17,5 mil. €
                              2. Bir sonraki satıştan %20 pay (örneğin 20m€ bedelle gitse 4m€ da oradan gelir, eder sana 21.5 m€)
                              3. Ek olarak stoper Edgar Le (piyasa değeri 3.5 m€, yani satış fiyatımız vadeli olarak 25 m€)

Bence güzel satış tebrikler başkan
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan'ın morali çok bozulmuş, göndermeyecekmiş kesinlikle ama Yusuf çok ısrar etmiş, uğraşmış gitmek için.
                                Sadece no97 degil, artik her gitmek isteyen ayni yola basvuracak.
                                Yani baskan sadece no97'yi degil gelecegimizi satti.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim