Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet yanlış olmuş.Yürüdü derken sahada yoktu,çoğu maçta etkisiz kaldı demek istemiştim.Ayrıca koşu mesafeleri tek başına bir anlam ifade etmiyor.. uzun uzun yazmaya gerek yok şimdi.. ofansif ve kaleye en yakın futbolcularımızdan olmasına rağmen skor katkısı çok azdı evet son maçlarda çok daha iyi oynadı burada da yazdık zaten ama sezon genelinde hiç bir zaman takımın olmazsa olmazı konumunda değildi.. o bölgede oynayan bir oyuncunun topla arası daha iyi olması lazım.. bunu sürekli dile getirdik ama yok giderse yerini dolduramayız vs. komik oluyor.. bu takımdan ne topçular geldi geçti.. hele ki o bölgede ne topçular gördük.
    diğer konularda katılıyorum. Kastettiğiniz şeyi de şimdi anladım ve hak verebilirim. En önemli oyuncu konumunda olması veya yerinin doldurulmaması gibi bir durum olamaz olmamalı.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet yanlış olmuş.Yürüdü derken sahada yoktu,çoğu maçta etkisiz kaldı demek istemiştim.Ayrıca koşu mesafeleri tek başına bir anlam ifade etmiyor.. uzun uzun yazmaya gerek yok şimdi.. ofansif ve kaleye en yakın futbolcularımızdan olmasına rağmen skor katkısı çok azdı evet son maçlarda çok daha iyi oynadı burada da yazdık zaten ama sezon genelinde hiç bir zaman takımın olmazsa olmazı konumunda değildi.. o bölgede oynayan bir oyuncunun topla arası daha iyi olması lazım.. bunu sürekli dile getirdik ama yok giderse yerini dolduramayız vs. komik oluyor.. bu takımdan ne topçular geldi geçti.. hele ki o bölgede ne topçular gördük.
      Hocam birçok maçta 6 Ya da 8 numara veya Kanat oynadı yerinde oynamadı ki sakatliklardan dolayı
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu çocuk sayesinde altyapıdan baya genç şans buldu ve değerlendirdi. Yusuf o kapıyı aralamasa ne hüseyin ne uğurcan ne parmak nede bi başkası çıkabilirdi A takıma.
        Misyonunu tamamladı, yolu açık olsun.
        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Gittiğin ve gidebilecegin hiçbir takım Trabzonspor'dan büyük olmayacak Yusuf bunu bir Trabzonlu olarak biliyor olman gerek. O forma o renkler altında şampiyonluk tutkusuyla yanıp tutuşan milyonlar var ama işte 11 kişi layık görülüyor sahada mücadele etmeye.
          Trabzondan çok insan gitti Yusuf yureklerindeki o hissi yetim bırakıp, sen de eğer gidersen yüreğindeki o hissi yetim bırakacaksın.
          Dünyanın ennn büyük topçusu da olabilirsin ama bordo mavi forma altında değilsen sen sadece birisin.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Giderse yeri elbette dolar ama gidilecek sezon değil. onun da bir kupası olsun istedik hepsi bu

Yorum

• Lille ile haberleri hala çıkmaya devam ediyor.Acele edip bu sezon giderse kariyerinin riske gireceğini düşünüyorum.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bu sene bizde uefa'da kendini gösterdiğinde 50 milyon euro ederse şaşırmayın.
                6 ay sabredin yeter de artar.

Yorum

• Onu bunu bilmem de, bu sene gitmezse, çok tepki görecek içerdeki maçlarda, hele bir de kötü oynarsa...

Bu olursa çok üzülürüm ama Yusuf'un özellikle bu sene gitme konusundaki ısrarına hala akıl sır erdirebilmiş değilim...

Bence Trabzonspor taraftarı nazarında kredisini bitirdi...

Mesele gitmeli mi gitmemeli tartışması değil, mesele şu anda içinde bulunduğu durum...

Yazık oldu..

Hem de en heyecanlı sezonun öncesinde...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onu bunu bilmem de, bu sene gitmezse, çok tepki görecek içerdeki maçlarda, hele bir de kötü oynarsa...

Bu olursa çok üzülürüm ama Yusuf'un özellikle bu sene gitme konusundaki ısrarına hala akıl sır erdirebilmiş değilim...

Mesele gitmeli mi gitmemeli tartışması değil, mesele şu anda içinde bulunduğu durum...

Yazık oldu..

katılıyorum. gitmezse beklenti çok artacak en ufak hatada yuhlanacak oyuncu değişikliği isteyecek seyirci. ki bi sürü oyuncu var forma bekleyen seyircinin görmek istediği.bende bilemedim bitrse mi gitmese mi

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      katılıyorum. gitmezse beklenti çok artacak en ufak hatada yuhlanacak oyuncu değişikliği isteyecek seyirci. ki bi sürü oyuncu var forma bekleyen seyircinin görmek istediği.bende bilemedim bitrse mi gitmese mi
                      Taraftarımıza haksızlık yapılıyor,söylendiği kadar olsa bu kadar genç futbolcumuz hayat bulamaz.Bu söyleme ilk başta bizim karşı çıkmamız gerekiyor.

Ayrıca Yusuf bu sezon gitmemeli,bu sezon gitmesi bize pahalıya patlar,önümüzde Avrupa Ligi var,yıl sonunda Avrupa Şampiyonası var,büyük ihtimalle şampiyonluk yarışında olacağız,her türlü piyasa yapacağı yıl.
                      Bu kadar bariz bir piyasa yılında 22 yaşında yıldız potansiyeli olan futbolcu satılmaz.Bu kadar bariz bir hata yapılmaz,sezon sonunda en 30 milyon avro olacağı bir durum söz konusu.
                      Yusuf'a bu durum mantıklı bir şekilde anlatılırsa onun hayır diyeceğine inanmıyorum,karakterli bir kardeşimiz.Trabzonspor'u en az bizim kadar düşünür.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• düşünüyorum düşünüyorum neden bu kadar gitmekte ısrarcı olduğunu gerçekten anlayamıyorum. birader sen değil misin en büyük hayalim burada kupalar kazanmak, başarılar elde etmek, daha sonra da avrupa hedefimi gerçekleştirmek diye? daha 22 yaşındasın ya. en kötü ihtimalle daha 10 senelik muhtemelen de 15 senelik bir futbol kariyerin daha var önünde. takımın kaptanısın deli gibi seviliyorsun, acayip saygı duyuluyor sana karşı, tuttuğun takımın formasını giyiyorsun, ailen yanında ve en önemlisi iyi bir takımda oynuyorsun. bu kadar mı tutkudan yoksunsunuz yahu? ulan birinizde bile bayrak oyuncu olayım şu takımı sırtlayayım alıp götüreyim gibi bir istek yok mu? vizyon dediğimiz şey avrupada oynamak mıdır sadece yani bu kadar mı?

çok şükür aklımız yerinde, hiç olmadık yerden en kötü 20 milyon EURO kazandıracağının farkındayız bu kulübe. benim diyen trabzonludan en kral milletvekili bakandan bile daha fazla katkın oluyor bu durumda. ancak mesele bu değil ki. cengiz de 14e romaya gidiyor, gitmek kolay acayip kolay. yetenekli olmak, goller atmak da kolay senin için. ama sende ve senin gibilerde tutku yok yusuf, tutku yok. çok çabuk vazgeçiyorsunuz ve çok çabuk söylediğiniz sözleri unutuyorsunuz. kupalar kazanmak istiyorum dediğinde senin için kirli futbolun klasik sözü oluyor, bir basın toplantısında söyleyip geçiyorsun. ancak taraftarda bu sözün anlamı derin, hele trabzonspor taraftarında adeta sözlü bir senet.
                        En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 17.07.2019, 19:37.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onu bunu bilmem de, bu sene gitmezse, çok tepki görecek içerdeki maçlarda, hele bir de kötü oynarsa...

Yazık oldu..

Bu sezon da hiçbir şey olacağı yok. Bütün sezonlara öyle başlıyoruz, Yusuf hiç gidemeyecek o zaman. Müthiş bir oyuncu ve karakter kaybedeceğiz ama yapacak bir şey yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gideceğin gün sosyal medyada paylaşacağın duygusal mesajı merakla bekliyor olacağım!!!
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gideceğin gün sosyal medyada paylaşacağın duygusal mesajı merakla bekliyor olacağım!!!

ahahahahaha işte budur. aynen öyle. bundan sonra sosyal mecralarda veyahut ortamlarda herhangi bir gs'li fb'li arkadaşım şu kadar parayı versek de şu oyuncunuzu alsak ya dediğinde yahu onlar size gelmez dersem aha da şurdan şuraya gitmek nasip olmasın. yok arkadaş, taraftarla aynı hisseden bir allahın kulu futbolcumuz olmayacak bizim. bugün şunu yapan yarın 28-30 lu yaşlarında aynı şekilde türkiye'ye dönmek istiyorum ayağına istanbula gider çünkü. gs altyapılı emre fb'ye gidiyor bunlar mı gitmeyecek. gider.
                              evet şu an yusuf'un yaptığı yapmak istediği sadece '' avrupa'' ya gitmek ama ilerisi için tahminim de aynen bu:d

Yorum

• Burası karışacak vaziyet alın.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim