bence musampa sol bekte değil sol açıkta oynamalı...asıl yeri sol açıktır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kiki Kizito Musampa
Daraltma
X
-
Ben bu adamı daha hızlı biliyordum. Bir maçında adam şut cekecektı adama uzak olmasına rağmmen koşa kosa topun onune yatmıstı.. Ayrıca ofanstada cok hızlı ılerı cıkıyordu. Fazla şans bulamadı ama ben yinede daha sağlam beklerdim..Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
olur mu ya, koç gibi marcelinho'su var Ziya hocanın sol bekte..İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bekte adamımız yok. Musampa oynayabilir pekâlâ..BORDO MAVİ
Yorum
-
Onu stoper yapar artık, Servet'i Manisa almış. Yıldız değil mi, oynasın anasını satiim. Emrah Eren forvet arkası oynar, Musampa sol bekte tutarsa... Bi bakmışız şampiyonuz...İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolur mu ya, koç gibi marcelinho'su var Ziya hocanın sol bekte..
Yorum
-
Ziya utanmasa adamı Jefferson ile kaleye koyacak. Hani kurtacı gözü ile bakıyor yaa.İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence musampa sol bekte değil sol açıkta oynamalı...asıl yeri sol açıktır
Yorum
-
bence musapmayı göbekte değerlendirmeliyiz, atletico madrid de bu formasyonla iyi maçlar çıkardığı olmuştu..
Yorum
-
Obaaaaa... Simdi gördüm! Anladim anladim!İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar kusuruma bakmayın ama
bizde mustafa isimli oyuncunu soyadını bilen var mı?
herkes tiki diyor ama soyadını öğrenemedim
hoca da oynatmıyo
NOt: erman topçu anladın sen
Rivayetlere göre Kiki Musampa isimli oyuncumuzu transfer ederken Trabzonspor futbolcu kayit defterine annem olacak hatun kisi, Tiki Mustafa diye yazmis. Ondan kaynaklaniyor bu hata.
Bu diyaloga Fransiz kaldiysaniz bkz: http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=720Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
Oynatmamak için bahaneler üreten ziya doğan bir gün onun eline düşerde pişman olursun inşallah.Ne kadar haketmeyip te oynayanlar varda hakedip oynayamayanlar kulübede veya tribünde var ise bunların tek sebebi sensin ve birgün günahları seni sürer(bu takımdan)inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum