Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle yazınca en iyi oluyorsa yazalım. Umut'u ben de seviyorum Ömer. Eksiklerini söyleyince sevdiğim gerçeği değişmiyor. Hüseyin'le maytap geçenler Umut'u övüyor bu nasıl ters bir durum ben çözemedim. Türkiye'nin en iyi forvetiymiş Yahu bu zamandır niye bizim haberimiz yoktu. Maç izlerken birlikte delirmiyor muyduk Umut'un ayağında 1 saniye top tutamadığı maçlar nere kayboldu? Türkiye'nin en iyi forveti Umut'sa, Türkiye'nin en iyi önliberosu da Hüseyindir o zaman.
    Ben Hüseyin için böyle şeyler söylemedim.

Peki Umut bu ligin en iyi Yerli Forveti değilse şu an da kim en iyisi ? sen söyle hadi ? ama neye göre iyi onuda söyle ?

Yorum

• Eve gelince bu mesajı editleyip yazacam cevabımı kısmetse

Çok şükür geldim eve.

Semih daha iyi. Niye? Bir kere sırtı dönük oynamada çok iyi. Umut bu konuda çok zayıf. Aldığı topları iyi dağıtıyor. Kafa toplarını iyi indiriyor ve bunlar atak başlangıcı oluyor. Umut'un rakibiyle havaya çıktığı pozisyonlarda rakip çıkarken, Umut iniyor. Kafa vuruşlarında Semih çok daha iyi. Umut'un Yattara'nın ortalarına omuzuyla vurmaya çalıştığını hatırlıyorum, zamanlama sorunu var. Semih fırsatçı, koşuları çok iyi yapıyor. Umut duracağı yeri bilmiyor. Rakibin arkasında topu bekliyor ve pas alamadığı zamanda kızıyor pas atmayana. Hep yanlış yerde. Ligin en hızlı forvetlerinden biri Umut, Semih gibi hızı ortalama olan bir futbolcunun aldığı paslara neden yetişemiyor? Neden hep ayağını uzatıyor da yetişemiyor? Hep paslar mı hatalı?

27 yaşındaki Umut mu yoksa 27 yaşındaki Ümit Karan mı deseler, Ümit Karan derim. Şimdi 34 yaşında. Fırsatçı, vuruş tekniği süper, bitirci ve tek vuruşta tartışmasız en iyi forvet. Ankaragücü'ne 20 metrelik pasta sol ayağıyla tek vuruşla müthiş bir gol atmıştı. Çoğu forvet o vuruşu yapmayı denese ayağını bile kırabilir. Semih gibi sırtı dönük oynayabiliyor ve kafa toplarını indiriyor.

Nobre sırtı dönük oynamada en iyisi. İnönü bizim maçta canlı izledim adam, kaç tane top aldı öyle. Faul almada Fatih Tekke'den sonra ligin ikinci ismiydi. Sırtı dönükken topu saklayıp faul almak çok önemli. Şimdi Nobre senelerdir gol atamıyor. Bu da bir gerçek.

Necati kalite bir forvet. Orta saha özellikleri var. İyi top taşıyor. gs'deyken güçlü ve hızlıydı. Şimdi o gücü yok. Vuruş tekniği üst düzeyde. Umut'un ayağının içiyle uzak köşeye bırakmaya çalıştığı bir pozisyon hatırlıyorum, Denizli maçıydı yanılmıyorsam, komikti.
      En son Erbay tarafından düzenlendi; 08.02.2010, 16:46.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bence kafa yormaya değmez. semih mi ? ümit karan mı ? NAMERT nobre mi ? necati mi ?

Hiçbiri değil.

Yorum

• böle giderse gol kralı olcak valla yahu bu adamda tek eksik son vuruş bi becerse şu işi şut çekeio genelde illa bi oynıcak topla oynama çek bişi demicem ya dışarı gitsin sorun deil karşı karşıya kaldıında çok etkisiz kalıo bırak şunu ayaklarının dibine işte bide hava toplarına çıkışda hep zamanlama hatası yapıo biaz gayret etse bu havayıda yakaladı cidden manyak bi forvet olur ya

Yorum

• Milli takıma yeni hoca gelince forvet aramasına gerek yok..
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gol atınca milli takıma gider diye yazılır , gol kaçırdımı topçu değil yazılır. İlginçiz vesselam.

Yorum

• İlk olarak SDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gol atınca milli takıma gider diye yazılır , gol kaçırdımı topçu değil yazılır. İlginçiz vesselam.
                Karadeniz gibiyiz , Bir kar yağılşı , Bir Güneşli

Yorum

• ömer bu hafta rahatsın.. ama bak akbabalar hazır bekliyor, dikkatli ol..

Aradığın arkadaşlar bu sayfaya girmezler, kim bilir belkide misafirlerin arasındadırlar...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karadeniz gibiyiz , Bir kar yağılşı , Bir Güneşli
                    Karadenizi geçeli çok olduk. Futbolcu sayfalarından hangi birine girersen gir , oku en az 20 kere ; Sibirya soğuğundan 40 derece sıcaklığa , 40 derece sıcaklıktan sibirya soğuğuna değişimler gösteriyoruz. Bu Umut için en az 200 kere falan olmuştur herhalde

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ömer bu hafta rahatsın.. ama bak akbabalar hazır bekliyor, dikkatli ol..

Aradığın arkadaşlar bu sayfaya girmezler, kim bilir belkide misafirlerin arasındadırlar...
                      Bundan sonra buralarda olamayacağım.Ama kalbim Trabzonsporumla ve Umutla birlikte.

Her oyuncumuz gibi Umutunda desteklenmeye ihtiyacı var...

Ben inanıyorum ki Umut elinden geleni yapacak ve benim içinde bu yetecek. Eleştiren eleştirmeyen herkes bir amaç için burda. Birbirimizi kırmayalım.Ben kırdıysam , kimi kırdıysam hepsinden tek tek özür diliyorum.

Seviyorum seni Umut.

Yorum

• böyle devam umut gol atsanda atmasanda mücadelen yeter
                        Bordo Mavi...

Yorum

• Umut eskiden ankaragücünde de atardı bu gollerden.Bizde unutmuştu, korkuyordu.Şimdi böyle devam.Bana ne elin semihinden,bobosundan Bizim UMUTU muz var.
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• umut 8 golde makakula 15! gol kralı olması çooookkkk zor ama inşallah 2. yarının gol kralı olur.
                            UYUMA TÜRK EVLADI
                            UYUMA UYAN
                            30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• Şahane gol attı.Tebrikler Umut...

(UEFA)

Yorum

• Kupa rövanşı olmadı bursa maçı o da olmadı bir sonraki maç Umut gol atamazsa bu başlığa gelip ilk eleştirecekler ÇINAR,YAKARCI,HALUK olacak o günleri sabırsızlıkla beklediklerinden şüphem yok. malum bu maçtan sonra gelir tebrik edemediler
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X