Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cesur Yürek Umut.

Dikkatimi birşey çekti maçta. Ceyhun buluştuğu hiç bir topu Umut'a atmadı. :s
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ne denebilirki hem ortasahaya hem defansa koşmaktan bitti adam,koş koş nereye kadar bir kişi yok ki ortasahada pozisyon hazırlasın ona
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kendi pozisyonunu hazırlamak için koştu zaten defans kadar.

Gökdeniz'e attığı o ara pas mükemmeldi.

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

• şu çocuklara yazıkoluyo ya bu Zd yüzünden
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ziya varken bu takımdan bişi olacağı yok, bari umut gol kralı olda bir nebze yüzümüzü güldür
            Trabzon'un Ayvalık ilçesinden

Yorum

• 2 attı 4 kaçırdı inşallah daha ii olur
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• tek sevindirici tarafı bu adamın 2 gol atması.12 oldu sanırım.İnşallah gol kralı olur.
                Özkan SÜMER

Yorum

• 2 tane güzel gol attı,inşallah gol kralı olur,ve istikrarlı olur
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• zamanla kendini bulur iyşanlah ayağına sağlık

Yorum

• çok iyi gidiyor...inşallah gol kRalı olur

(UEFA)

Yorum

• yattara gibi hatta daha fazla cezayı hakkettin bu gollerle. aklını basına alman lazım. ilk golu attıktan sonra gerı gelıp defansa yardım etmelı ıdı. ufukhan ve ferhatın yanına kadar gelmelı ıdı.2-3 hafta dınlenmesı lazım.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yattara gibi hatta daha fazla cezayı hakkettin bu gollerle. aklını basına alman lazım. ilk golu attıktan sonra gerı gelıp defansa yardım etmelı ıdı. ufukhan ve ferhatın yanına kadar gelmelı ıdı.2-3 hafta dınlenmesı lazım.
                          Pardon yanlış yazdın sanırım kardeş burası Umut Buluta ait yorum sayfası mustafa keçeli ferhat ufukhan ve hasan üçüncü için alt katlara inmelisin....
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• bi umut''umuz kaldı elimizde
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Hangi şartlarda olursak olalım her zaman aynı mücadele ve aynı hırs. Gol yollarında biraz daha dikkatli olsan 4-4lük olucaksın Umut.

Seninle umutluyuz.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• Yattara ile oynamanın keyfini yaşadı bugün, özellikle 2. golü güzeldi. fakat karşı karşıya pozisyonlarda daha dikkatli olması gerek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X