Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut kapasitesinin yettiğince oynamaya çalışıyor ama yetmiyor...
    Her maç sonrası kızıyor,ilerleyen günlerde daha bi sakin oluyorum Umut'a karşı ama her hafta aynı şeylerin yaşanması insanı gerçekten bir bıkkınlığa sürüklüyor...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Tamam canım çok haklısın
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hey Allah'ım.

Anlamak istediğin gibi anla yahu banane. Yazdığımın arkasında durmuyormuşum. Peeh. Herkes de bilir zaten çok dönek adamımdır, harika cowerlarım vardır
        Döneksin olm ....

Umut bugün gol atacaktır .. Hatta Egemen'de atacaktır yanılmam ....
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sezonu saymazsak Trabzon formasıyla son 3 sezonda 50 gol atan bir futbolcuya golcü demeyelim de ne diyelim..
          Bence ;'bu aralar çok gol kaçırıyo','şansı yok' diyelim de golcü değil demeyelim..Ayrıca Umut Semihten de Cnageleden de daha kariyerli daha yararlı biridir..
          Sen Umut'un golcü olduğunu düşünebilirsin kardeşim. İstatistiklere göre 51 gol attığı da gözüküyor. Bana göre bu sayı bir golcü için çok düşük. Attığı 51 gole bakarken kaç maçta oynadığına bir bak istersen. Tam 97 maç. İşin içine bu sezonu da katarsak 109 Maç ve 54 gol. Buna göre Umut'un maç başına gol ortalaması 0,495... Ben iddia ediyorum onun bölgesinde Tayfun Cora oynasaydı üç sezondur, daha fazla gol atmıştı. Ne var ki çocuk sağ kanada hapsoldu. Keseceği ortalara da doğru düzgün kafa vuracak eleman da yok.

Diğer taraftan ben Semih ve Cangele'yi Umut'tan daha çok beyeniyorum. Buldukları pozisyonları değerlendirme açısından da Umut'tan kat kat başarılıdırlar. Semih golü koklayan, Cangele de harika tekniğe sahip olan bir oyuncu.

Dikkat edin! Ben Umut'un az pozisyona girdiğinden, koşmadığından, mücadele etmediğinden filan bahsetmiyorum. Gol atma yeteneğinden yoksun, teknik kapasitesi çok sınırlı bir oyuncu olduğunu söylüyorum. Onun için gol mevkiinde değil de farklı bir yerde oynatılabilir. Geçen sene Ersun hoca bunu çok yaptı mesela. Hep orta alanda sol kanattaydı Umut.

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet yarın top Umut'un kulağına çarpıp yön değiştirip ağlara gidecek..
          Ayrıca "yorumsuz" nickli arkadaşın espriyle söylediklerine bir ilave yapayım. Umut'un attığı bir çok golü yavaş çekimlerden de takip ettiyseniz topa ayağıyla vurmayı bile beceremiyor. Kaval kemiğine "çarpıp" da gol olan birçok pozisyon vardır. Kafa vuruşlarında da omzuna çarpıp gol olan pozisyonları vardır. Zamanlama da yok yani adamda. Herekesin başına gelebilir diyen olabilir şimdi ama bir olur iki olur da bu kadar olmaz herhalde.

Neyse diyeceğim o ki Umut golcü denebilecek kabiliyette değildir. Koy orta alana pres yapsın sürpriz goller atsın veya hiç oynatma. Arkadaşlar bize golcü mevkiinde topu nereye vurduğunu bilen, ne zaman nerede olması gerektiğini sezen, pozisyonu iyi takip eden, kendisinde ön direk mefhumu olan, topu saklayabilen bir eleman lazım. Bu elemanlar da Gökhan ve Umut değil maalesef. Onun için yıllardan beri gol sıkıntısı içerisindeyiz.
          "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
          Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
          Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
          Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• Golü var bugün tekrarlıyorum
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• güvenimiz tam.........

Yorum

• İlk olarak Sevdamız_Bir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca "yorumsuz" nickli arkadaşın espriyle söylediklerine bir ilave yapayım. Umut'un attığı bir çok golü yavaş çekimlerden de takip ettiyseniz topa ayağıyla vurmayı bile beceremiyor. Kaval kemiğine "çarpıp" da gol olan birçok pozisyon vardır. Kafa vuruşlarında da omzuna çarpıp gol olan pozisyonları vardır. Zamanlama da yok yani adamda. Herekesin başına gelebilir diyen olabilir şimdi ama bir olur iki olur da bu kadar olmaz herhalde.
                Evet çok esprik bir arkadaş. Ailecek gülüyoruz esprilerine. Sende espriksin bu arada.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet çok esprik bir arkadaş. Ailecek gülüyoruz esprilerine. Sende espriksin bu arada.
                  Ben gerçekleri yazdım kardeş. Yalanım varsa yalan de. De de göreyim.

Yorum

• Aha da Kasımpaşa maçının ilk yarısı. Umut bomboş pozisyonda kafa vuruşunu dağlara taşlara v urdu. Bir izleyin allah aşkına

Yorum

Aha da Kasımpaşa maçının ilk yarısı. Umut bomboş pozisyonda kafa vuruşunu dağlara taşlara v urdu. Bir izleyin allah aşkına
                      Penaltıyı da anneannem yaptırdı zaten.Çok güzel hazırlanmış bir pozisyonda kazandık zaten penaltıyı. Gitti çaldı topu, sürdü gol pozisyonuna girdi penaltı kazandırdı.. Tamam kabul kötü oynuyor da cılkını çıkarmanın alemi yok.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Penaltı mı!!! Bağa bak Caner kardeş. Vallahi orada penaltı var mı yok muydu tartışılır. Velev ki penaltı olsun ok. O pozisyonda Umut topu sürüp şöyle köşeye şut çekip golü bulsa eyvallah. Elini ayağını öpeyim. Benim derdim burada zaten. Yani bu adamda yetenek yok yok yok. Adam orada topa vursa kaleciye nişanlayacağını veya avuta atacağını çok iyi biliyor. Buna psikolojide "öğrenilmiş çaresizlik" derler. Onun için arkadan gelen elemanın kendisine müdehale etmesini özellikle bekledi. Orada alacağı en iyi sonuç penaltıydı ve bunu başardı. Bak bu konuda ona helal olsun derim. Ama kendisine "golcü" demem.

Daha önce de belirttim. Umut yeteneksiz, gol pozisyonalrını değerlendiremiyor ama Gökhan Ünal dan kat kat iyidir. O başka mesele. Ama ikisi de Trabzonspor'un ilk on birinde oynayabilecek oyuncular değildir ve olmamalıdırlar. Devre arasını iple çekiyorum açıkçası.

Yorum

Penaltı mı!!! Bağa bak Caner kardeş. Vallahi orada penaltı var mı yok muydu tartışılır. Velev ki penaltı olsun ok. O pozisyonda Umut topu sürüp şöyle köşeye şut çekip golü bulsa eyvallah. Elini ayağını öpeyim. Benim derdim burada zaten. Yani bu adamda yetenek yok yok yok. Adam orada topa vursa kaleciye nişanlayacağını veya avuta atacağını çok iyi biliyor. Buna psikolojide "öğrenilmiş çaresizlik" derler. Onun için arkadan gelen elemanın kendisine müdehale etmesini özellikle bekledi. Orada alacağı en iyi sonuç penaltıydı ve bunu başardı. Bak bu konuda ona helal olsun derim. Ama kendisine "golcü" demem.

Daha önce de belirttim. Umut yeteneksiz, gol pozisyonalrını değerlendiremiyor ama Gökhan Ünal dan kat kat iyidir. O başka mesele. Ama ikisi de Trabzonspor'un ilk on birinde oynayabilecek oyuncular değildir ve olmamalıdırlar. Devre arasını iple çekiyorum açıkçası.
                          Ben de golcü demem. Ama yeteneksiz de demem. Trabzonspor için daha iyi olacaksa elbette on birde oynamasın. Ama sahadaki bireysel performansları düşününce Umut'u çok kötüler arasına koyamıyorum. Vasat evet.
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Yine çok koştu ve müthiş mücadele etti, teşekkürler Umut

...
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Takima penalti yaptirdin, tesekkürler...
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Trabzonkaradenizde bile oynayacak yetenek yok sende satılacaklar listesine olmalısın
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yükleniyor...
                                X