Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takipçinim her daim...tebrikler...Umarım o ligde adından sıkça söz ettirir başarılı olursun..Sonuçta umut bizim umut
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Sözü var, Forma getirecek Türkiye'ye ilk geldiğinde..
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Son maçlarda bizdeyken de kontrolsüz pres yapmıyordu dikkat ediyordum. Kafası rahat olunca oynuyor adam geçen sezon Karabük maçında attığı gol var, bir de Kasımpaşa maçında boş kaleye topu kontrol edip atamadığı pozisyon var. Şimdi kafasının rahat olduğunu düşünürsek devamının geleceğini düşünüyorum. Fransa'da 7-8 gol bile çok iyidir bana göre.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kutlama

Fransa 1. Ligi 2. hafta mücadelesinde Umut Bulut'un takımı Toulouse, kendi sahasında Dijon'u 2-0 mağlup etti. Eski futbolcumuz Umut Bulut, Fransa'daki ilk golünü atarak takımına galibiyet armağan etti.

Karşılaşmada Toulouse'nun gollerini 71. dakikada Umut Bulut ve 85. dakikada Paulo Machado kaydetti. Toulouse formasıyla ilk golünü atan Umut Bulut, golün ardından büyük sevinç yaşadı.
          Bu sonucun ardından Umut Bulut'un takımı Toulouse 6 puana yükselerek maç fazlasıyla liderliğe yükselirken Dijon ise henüz puanla tanışamadı.

Yorum

• Golden önce 3 bacak arası oluyor ve gol

Maçın Özeti ;

http://www.tvgolo.com/football.php?s..._from=&ucat=44&
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Koçum benim. Gerçek Avrupalı, gerçek kaptan, adam gibi adam.

Çok başarılı olacak Fransa'da. Kafası rahat bir Umut orada gol krallığına oynar.

Bugüne kadar insafsızca eleştirenler de lütfen bundan sonra sahip çıksın.

Bu adam Trabzonspor için her şeyi yaptı. Benim için aynı zamanda gerçek bir Trabzonlu. Trabzonlu Umut. Bunu tercih eden de yine kendisiydi. Tekrar tekrar teşekkürler ve başarılar Umut.
              En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 14.08.2011, 10:21.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Helal olsun devamı gelir inşallah

Yorum

• Gol biraz Rugby oyundaki gollere benzemiş. Her pozisyonda bir Toulouse yerde son anda umuta geliyor ve de oda atıyor. Tebrikler Umut aynen devam.
                  [ille d' 7]

Yorum

• Tebrikler....!
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tebrikler Umut, umarım uzun yıllar başarıyla temsil edersin bizi.
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• E tabi,üzerinde kara kara dolaşan taraftar bulutu yok.Atacak inşallah,daha çooook gol atacak.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          E tabi,üzerinde kara kara dolaşan taraftar bulutu yok.Atacak inşallah,daha çooook gol atacak.
                          Taraftarla bir alakası yok; deplasmanda da kaçırıyordu.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarla bir alakası yok; deplasmanda da kaçırıyordu.
                            Biliyoruz.

Yorum

• Tebrikler Umut her zaman yanındayız ve takipçiniz

---
                              - Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• tebrıkler umut.. orada kal daha cok gol at

Yorum

Yükleniyor...
                                X