Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    --------------------------------------------------------------------------------

Umut'u hangi takım istiyor?

Trabzon’un golcü futbolcusu Umut Bulut, gelen teklife yeşil ışık yaktı.

Umut’a talip var!Eskişehir maçında amatörce kırmızı kart gören ve gözden iyice düşen Trabzon’un golcüsünü eski takımı Ankaragücü geri istedi. Eleştirilerden bıkan Umut Bulut da teklife yeşil ışık yaktı...

Sizce kaç para verirler...En fazla 2,5 milyon euro
    bence 1 mliyon bile vermezler
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 3-4 milyon euro verilecekse hiç bekletilmeden satılmalı,yerinede gençlerbirliginden mustafa pektemek veya batuhan karadeniz alınabilir.
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ne kadar olursa satsınlar alıcısı var mıdır acaba

Yorum

• Hemen sozlesmesıne son sezon sonu sal bagını gıtsın
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• 2 milyon yeterli hayrını görün deyip olayı kapatmak lazım çabucak
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• umut imza atmadıki .yani sene sonu bedava gidebilir...

Yorum

• İlk olarak efulimyoq61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut bulutu savunanlar ve ondan hala bİrŞeyler bekleyen ne futbolu bİlİyor ne de futboldan anliyor bu adam kadar kazma yeteneksİz bİr topÇu gÖrmedİm bu adam trabzonspora yakiŞmiyor defolsun gİtsİn bİldİĞİn saf saf ya o bİ topÇu tamam gol kaÇirir arada bİr bu her maÇta 3 ettİ 10 ettİ 100 ettİ ya nasl tahammÜl edİlİyor bu adama yaa tazik trabzonporumuz gİbİ bÜyÜk camİa bu topÇuyu elde tutmasin...
                hep siz anladınız, sizin gibler anladı. sizlerin anlmadığı burda kimse isim savunmuyor biz umutsporlu, fatihsporlu, gokdenizsporlu değiliz. sen, ben o biz hepimiz trabzonsporluyuz. benim gibilerin ifadesi 26 senedir hocadan daha hoca, yöneticiden daha yönetici olana. umut yaptıklarıyla eleştirilir ama ifade ye dikkat etmek lazım. bizim sorunumuz bu, adamın biri aşağılayıp hakaret edince yapma diyorsun, bu seferde ben umutcu oluyorum. bir türlü herşeyde dozaj ayarlıyamıyoruz. kahvede mac izlemekten nefret ettim, stadda maç izlemekten nefret ettim, hep ağzında salya tükürük küfreden hakaret eden insanlar yüzünden. 26 senedir şampiyon olamamızın sebebi bu gibi taraftar ve yerel basın. umut yaptıklarıyla eleştirilir, ama onu taraftarın önüne atan alternatifsiz kılan yönetimin sucu yokmu, su an 2 forvet varken umutu oynatan senolun sucu yokmu. yoksa,demekki umutu kesecek diğer oyuncuların performansı yeterli değil. varsa umuta neden yükleniliyor.

Yorum

• Futbolu burada bırakmayacaksan, seneye ankaragücüne git... orada golerini kaçır ... ben senin futbolunu görmekten utandım !
                  Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                  Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• burda hiçkimse birilerini suçlama derdine girmesin.umutu ortaya atan başkandır.maç sonu o açıklamayı yapmasa tepkiler belkide bu kadar çığ gibi büyümeyecekti.hiç oynayamayan teo yada kimse sarılmayacaktı.sonuçta teoda biryerde umutun pozisyonuna sokulmayacaktı.gidişat bu ise yarın teoda kaçırdığında aynı şeyler onun içinde geçerli olacak.

taraftarın asıl yapması gereken konuya tam anlamı ile hakim olmak.bizi ikileme sokanda gökhanın bu durumda olmasıda fatihin ve umutunda bu durumlara düşmesindeki ana sebebe ve ilk çıkan kıvılcımın nerden geldiğine bakmak her şeyi ortaya çıkarır.ersun yanal,umut ,gökhan,hüseyin,fatih,bross,sorunları olmadan çok kısa bir süre önce bunların hakkında yönetim ve başkanımızın beyanatlarını göz önüne getirirseniz.bu tartışmaların ve bölünmelerin sebebinin taraftar değilde kim olduğunu anlarsınız.burda isimlerin önemi yok dün kral dediğine bugün sitem ediyorsa başkan burdan taraftar kızgınlığından birşeyler dediyse çok görmemek lazım derim.gücünüz yetiyorsa asıl kızılacak eleştirilecekleri tartışın.bilsemki umut gidecek sorun çözülecek on tane umut harcamaya razıyım.ama yok çözülmeyecek sorun başka yerde artık bunu anlayın.allah göstermesin yarın kupayı fb ye verirsek şenol hoca içinde başkandan bir açıklama şaşırtmasın sizleri.
                    umuta yaptığı hatadan sebeb kızalım.kızdımda.ama kızgınlığım geçince unuttum gitti dersin.zaten maçında bir ehemniyeti yoktu dersin geçersin.insanları bu derece hiddetlediren ve cesaretlendirende bir yerde başkandır.
                    İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                    Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                    Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• hiçkimse kusura bakmasın ama burada saçmasapan nedenlerle umut bulutu savunmaya çalışıp da umutun bu takımda kalmasını isteyenlerin futbol bilgisi sıfır.

Yorum

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiçkimse kusura bakmasın ama burada saçmasapan nedenlerle umut bulutu savunmaya çalışıp da umutun bu takımda kalmasını isteyenlerin futbol bilgisi sıfır.
                        aynen

Yorum

• Arkadaşlar bu hafta görecez umutsuz ne oluyor.Ankaragücü istiyorsa kaç para veriyor ona bakmak lazım umut beleşe verilecek adam değil bence satılacak adam da değil ama artık geri dönüşü yok gibi birşey oldu büyük bir süpriz olmazsa inşallah onu bile aramayız.
                          Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiçkimse kusura bakmasın ama burada saçmasapan nedenlerle umut bulutu savunmaya çalışıp da umutun bu takımda kalmasını isteyenlerin futbol bilgisi sıfır.

Hemde nasıl saçma sebepler. İnsanlar nasıl böyle savunma yollarına başvuruyorlar inanılır gibi değil.

Gidip enteresan enteresan örnekler veriyorlar, geçmişteki başarısız forvetleri söylüyorlar. Bir de haklıymış gibi akıllarınca dalga geçiyorlar. Bilmiyorlar ki sadece kendilerini kandırıyorlar, kendilerini eğlendiriyorlar...
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak iboandibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bu hafta görecez umutsuz ne oluyor.Ankaragücü istiyorsa kaç para veriyor ona bakmak lazım umut beleşe verilecek adam değil bence satılacak adam da değil ama artık geri dönüşü yok gibi birşey oldu büyük bir süpriz olmazsa inşallah onu bile aramayız.

1 maça bakıp değerlendirme yapmak herkese haksızlık olur.

Umut'un sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Yeni sözleşme imzalanmadı. Sadece sözlü bir anlaşma var. Dolayısıyla Umut'u alacak olan takımların para vermek gibi bir durumları yok.
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Giyotin mi daha iyi olur?

Yok yok, Osmanlı usulü olsun. Boğalım.

Ta da ne yapsak.

Eee yarın kimi asacağız.

Arkadaş taraftar olmak ne zormuş yahu

Yorum

Yükleniyor...
                                X