İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaros bobo makakula semih hepsi umuttan daha kaliteli
Yorum
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yıl bizi umut gökhan bitirmiş siz hala daha çarpıtıyosunuz bazı gerçekleri artık dogru dürüst olun bence onların girdikleri pozisyona baros girseydi rahat baros 35 golü vardı ligde şampiyonlukdan etti bizi gökhan -umut ikilisi gökhan gitti umut ta gidene kadar bu formdayken eleştirecem çünkü forvet digil umut benceBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmuttan medet umanları gördükçe moralim hepten bozuluyor.demek ki bir kısım taraftarımıza üst sıralarda olmak yeterli geliyor......................................
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefedin gitsin. Ajitasyon yapıyor. Neymiş efendim "Ben Trabzonspor'a kalpten imza attım". Banane, bana mı imza attın!
Seneden 40 gol atmayan forveti ne yapayım ben !Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi 40 i birak 25 tane atamior O zaman kovmamiz mi lazim
Yorum
-
Galiba Bursa maçından sonra maç yorumcuus Lig Tv de şöyle diyordu umut için.
-"Umut Bulut çok hırslı çok mücadeleci ama pozisyon bilgisi yok. Bu konuda kendini geliştirmeli." demişti.
Ki bende bu görüşe katılıyorum. Adam yerden gelen topa ayagını uzatıp dokunmaktan aciz. Ha top sekerek gelirse kaval kemiğine çarpıyor ara sıra olsada. Adamda afadersiniz sırık gibi boy var ama kafa toplarında hakimiyet ve zamanlama sıfır.
Ayrıca pozisyon bilgisi ve nerede ne zaman olacağını ayarlayamayan yada bilmeyen bir forvet olabilir mi?
Aaa.. Tabii olur olur bak Umut olmuş
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefedin gitsin. Ajitasyon yapıyor. Neymiş efendim "Ben Trabzonspor'a kalpten imza attım". Banane, bana mı imza attın!
Seneden 40 gol atmayan forveti ne yapayım ben !
Yorum
-
İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba Bursa maçından sonra maç yorumcuus Lig Tv de şöyle diyordu umut için.
-"Umut Bulut çok hırslı çok mücadeleci ama pozisyon bilgisi yok. Bu konuda kendini geliştirmeli." demişti.
Ki bende bu görüşe katılıyorum. Adam yerden gelen topa ayagını uzatıp dokunmaktan aciz. Ha top sekerek gelirse kaval kemiğine çarpıyor ara sıra olsada. Adamda afadersiniz sırık gibi boy var ama kafa toplarında hakimiyet ve zamanlama sıfır.
Ayrıca pozisyon bilgisi ve nerede ne zaman olacağını ayarlayamayan yada bilmeyen bir forvet olabilir mi?
Aaa.. Tabii olur olur bak Umut olmuşBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum