Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umuttan medet umanları gördükçe moralim hepten bozuluyor.demek ki bir kısım taraftarımıza üst sıralarda olmak yeterli geliyor.
    Peki sen bu şekilde eleştirince mutlu mu oluyorsun ?
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      baros bobo makakula semih hepsi umuttan daha kaliteli
      bu isimler ts ye gelseydi sen yine eleştirirdin. size çizgi filim kahramanları lazım.

Yorum

• Bir söz:

Forvetler gol atar, savunmalar şampiyon yapar.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geçen yıl bizi umut gökhan bitirmiş siz hala daha çarpıtıyosunuz bazı gerçekleri artık dogru dürüst olun bence onların girdikleri pozisyona baros girseydi rahat baros 35 golü vardı ligde şampiyonlukdan etti bizi gökhan -umut ikilisi gökhan gitti umut ta gidene kadar bu formdayken eleştirecem çünkü forvet digil umut bence
          Baros Umut kadar pozisyona girebilse Galatasaray'da oynamazdı zaten..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umuttan medet umanları gördükçe moralim hepten bozuluyor.demek ki bir kısım taraftarımıza üst sıralarda olmak yeterli geliyor.
            sizi şiddetle kınıyorum...
            .....................................

Yorum

• 12 ye 10 oldu Hacı Haberin olsun.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Defedin gitsin. Ajitasyon yapıyor. Neymiş efendim "Ben Trabzonspor'a kalpten imza attım". Banane, bana mı imza attın!

Seneden 40 gol atmayan forveti ne yapayım ben !

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Defedin gitsin. Ajitasyon yapıyor. Neymiş efendim "Ben Trabzonspor'a kalpten imza attım". Banane, bana mı imza attın!

Abi 40 i birak 25 tane atamior O zaman kovmamiz mi lazim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi 40 i birak 25 tane atamior O zaman kovmamiz mi lazim
                    39 tane de kalsa bile kovulmalı. (!)

Yorum

• Durun bismillah daha formayı giyemeden..
                      Aaaa..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Umut Bulut forması ile gezenleri de stada sokmamalı.

Önce taraftar disiplini.

(!)

Yorum

• Galiba Bursa maçından sonra maç yorumcuus Lig Tv de şöyle diyordu umut için.

-"Umut Bulut çok hırslı çok mücadeleci ama pozisyon bilgisi yok. Bu konuda kendini geliştirmeli." demişti.

Ki bende bu görüşe katılıyorum. Adam yerden gelen topa ayagını uzatıp dokunmaktan aciz. Ha top sekerek gelirse kaval kemiğine çarpıyor ara sıra olsada. Adamda afadersiniz sırık gibi boy var ama kafa toplarında hakimiyet ve zamanlama sıfır.
                          Ayrıca pozisyon bilgisi ve nerede ne zaman olacağını ayarlayamayan yada bilmeyen bir forvet olabilir mi?
                          Aaa.. Tabii olur olur bak Umut olmuş

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Defedin gitsin. Ajitasyon yapıyor. Neymiş efendim "Ben Trabzonspor'a kalpten imza attım". Banane, bana mı imza attın!

Trabzonspor'a imza atması demek bana imza atması demek ama sizi bilemiyorum severim yada sevmem adam atmış imzayı hemde gönülden attığını söylüyor bana düşen desteklemektir nitekim ben bir taraftarım her ne kadar umutun futbolcu kişiliğini sevmesemde kendimi desteklemek zorunda hissediyorum.Nezninizde çoğunluğa söylüyorum bilginiz olsun da sonra yanlış anlaşılmalara mahal vermeyeyim.

Yorum

• Sevmiyor musun ? İyi , hiç umurumda değil. Ne kadar kendini yıpratsanda birşey değişmeyecek , bir şey mi yapmak istiyorsun ? Yapabilecek tek bir şeyin var o da DESTEKLEMEK.

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Galiba Bursa maçından sonra maç yorumcuus Lig Tv de şöyle diyordu umut için.

-"Umut Bulut çok hırslı çok mücadeleci ama pozisyon bilgisi yok. Bu konuda kendini geliştirmeli." demişti.

Ki bende bu görüşe katılıyorum. Adam yerden gelen topa ayagını uzatıp dokunmaktan aciz. Ha top sekerek gelirse kaval kemiğine çarpıyor ara sıra olsada. Adamda afadersiniz sırık gibi boy var ama kafa toplarında hakimiyet ve zamanlama sıfır.
                                Ayrıca pozisyon bilgisi ve nerede ne zaman olacağını ayarlayamayan yada bilmeyen bir forvet olabilir mi?
                                Aaa.. Tabii olur olur bak Umut olmuş
                                Bu dediklerinin hiçbirini yapamıyor, tamam.. Be kardeşim bu goller nasıl atılıyor??

Yorum

Yükleniyor...
                                X