Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuzun golü Umuuuuuuuuuuttttttttttttttt BULUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olmazsın tabi, önceki sayfalarda ne kadar da birbirinden çarpık birbirine zıt olan yazılarını alt alta almıştım Umut ile ilgili.
      benim yazdığım şeyler seni rahatsız ediyorsa o zaman bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.forumun ne amaçlı olduğunu daha öğrenememişsin.rahatsız etmezsen sevinirim canım kardeşim.
      FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haluk abi , "Gol atmak" her zaman kriter değil, bazen atamayacak, bazen penaltı kaçıracak, bazen kötü de oynayacak, her zaman iyi oynayan, her zaman gol atan bir forvet dünyanın neresinde var, Ben Umut' un neler yapacağını biliyorum, bu yüzden her zaman destekliyorum..

Birde, Teşekkür ederim, Umut iyi oynadığında başını kuma gömenlerden olmadığınız için..
        bu adam her maç iyi oynuyor ama bazen çileden çıkartıyor benim tepkim buna zaten,biraz çalışmalara ağırlık ver kendini düzeltti şimdi sıra istikrarda.yavaş yavaş umuta inanmaya başladım ama herşey umutun elinde.
        FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sayfa 666.
          Eyvah.

Umutçuyum.
          Umutluyum.

Valla beş kuruş da kazanmıyorum bu işten, Allah biliyor ya.
          Sayfa 666??

Şeytan dürttü galiba
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• gayet iyiydi,şaşırttı beni.Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirken buda olsun artık 4 senedir hatırlamaya değer böyle bir performansı yoktu..ama bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirsin o zaman susuyum,biliyorsunuz ki tek maç yetmez;Trabzonspor'un forveti olmak için..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1.9 TL
              900 bin euro civari..
              Umut bulut daha fazlasını hakediyor bence.
              Teo da bayağı az alıyordu.

Teo da tam kendine gelsin forvetlerimiz tsl deki aldıkları paraya
              oranla en fazla verim alınan forvetler olacaklar inşallah.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak II. Julianus tarafından gönderildi
                Umut geçen senenin Nobre'si olur.
                Nobre kim yaa Umut'un yanında

Yorum

• Umut =) Umut işte =)
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Umut'la Umutluyuz..!!
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çok sevindim 3 yıllık yeni sözleşme imzalamasına.

Yönetimin amacı sezon sonu eğer doğru düzgün gol atamazsa yeni sözleşme imzalamayız mantığıyla hareket etmişti.

2010'un en fazla gol atan oyuncusu olunca imzalayalım dediler.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• gol attıktan sonra sevinmelerine hayranım
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• 1,9 Milton TL bile bu çocuğa fazladır diyorsanız

Yani alt tarafı 800 bin Euro,

Ki çok kişi "Şımardı 2 Milyon Euro istiyor" diyordu.

Harbiden Defol Git Umut Bulut!

Yorum

• 900 bin euro umut için ideal olan rakam ... sözlemesini uzatmasına sevindim ..

Yorum

• Umut'un alacagi ucret ise 800-900 bin euro arasi bisey. Umut aldigi parayi sonuna kadar hak eden bir futbolcu. Acaba Guiza senelik ne kadar aliyor? Ya Besiktas'in Nobre'si? Gs'nin Jo'su yeni geldi, daha ne yaptigini(yapacagini) goremedik o yuzden onu bosverelim. Bu futbolcularin takimlarina yaptigi katkiyi dusunelim. Bir de Umut'un katkisini. Onlarin ne kadar aldigini bilmiyorum fakat 2 milyon eurodan asagi bir rakam oldugunu sanmiyorum. Soyle bir beyin jimnastigi yapinca Umut'a olan sevgim ve saygim gittikce cogaliyor. O trabzonspor'lu Umut ve hep oyle kalacak.

Yorum

• İyi oynadığı, hattâ hatâsız oynadığı maçlardan sonra bile afkuran sokak köpeklerine kapak olsun. Umut Bulut, Avrupa'nın en iyi golcüsü ve yıllık 900 bin Euro'ya Trabzonsporumuzda oynuyor.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Yükleniyor...
                                X