Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut madem öyle vurabiliyorsun, en azından üç maçta vur da rahatlat bizi da

Her zamanki gibi, helal olsun...

Yorum

• Karşınızda Rooneyi geride bırakabn bir oyuncu var artık bırakında eleştirmeyi destekleyin biraz..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vay be dün gece bunu yazdım adam yıllardır ilk defa tarifini verdiğim golün aynısını attı..

bu golü bana çaktı resmen adam..

valla bu umut yıllardır seyrettiğimiz ve kesinlikle değişmez dediğimiz umuttan biraz sıyrılmaya başlamış itiraf etmeliyim..

attığı golü baz almıyorum ben umutun başka şeylerine takığım, ama yavaş yavaş çalım atan top kapan kaptığını olumlu bir şekilde sağına soluna dağıtan bir umut seyrediyorum.. böyle devam ederse gol atmasada şampiyonluğa oynayacak takımın oyuncusu olur..
        Resmen kapak olmuş

Ama gerçekten Ankaragücü'nde vuruyordu böyle, bize geldi, vurmayı unuttu. İnşallah devam eder böyle gollere...

Yorum

• Belediye'yi boş geçsin görürüm buraları....
          Bravo Umut.....

Yorum

• Tebrikler Umut Bulut
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• 03-04 Ankaragücü 11 gol
              04-05 Ankaragücü 9 gol
              05-06 Ankaragücü 19 gol

06-07 Trabzonspor 20 gol
              07-08 Trabzonspor 17 gol
              08-09 Trabzonspor 14 gol
              09-10 Trabzonspor 13 gol » devam ediyor

Bunca beceriksizliğe rağmen, Siirtspor topçusu olarak lanse edilmesine rağmen attığı şu goller takdiri gerektiriyor.

Gol sayıları resmi maçlar içindir lig+kupa..

Ankaragücü formasıyla ligde 36 kupa da 3
              TRABZONSPOR formasıyla ligde 51 kupa da 13 golü var toplamda 64 yani..

O da ne ki canimmm

Yorum

• Golcünün kafaı rahat olmalı, kafası rahat olmazsa istediği kadar yetenekli olsun başarılı olamaz. Fatih Tekke olayı bitti Umut kendine geldi ilk yarıyı resmen boş geçtik Fatih olayı yüzünden Allah'tan kurtulduk bu olaydan.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Golcünün kafaı rahat olmalı, kafası rahat olmazsa istediği kadar yetenekli olsun başarılı olamaz. Fatih Tekke olayı bitti Umut kendine geldi ilk yarıyı resmen boş geçtik Fatih olayı yüzünden Allah'tan kurtulduk bu olaydan.
                  Aynen öyle.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Alışmayın sevgili Umutseverler. İBB'ye gol atamaz. Yine başlar eleştiriler.

Yorum

• Her zaman arkadandaydık . Hep destekleyenlerden oldum . Sana yuh çekenlere inat her maç böyle olman dileğiyle ...

Yorum

• Umut 8 gole ulaştı hadi bakalım kork makukula biz geliyoruz
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar hiç tarılmaya gerek yok umut yine gol kaçırma rekoru kırması bekliyorum umuttan
                          Artık belediye macını bekle sen....
                          Ağasarlı_61

Yorum

• Her vurdugun gol olsun Umut'um. Keske Gokhan'i sene basinda gonderseymisiz. 20 gol atardin herhalde.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umut 8 gole ulaştı hadi bakalım kork makukula biz geliyoruz
                              Avrupada 2010'da en çok gol atan futbolcu ünvanına ulaştı bu 2 golüyle .

Yorum

• ya kardeşim bu durumun keyfini çıkarsanıza.şu maçta görürsünüz bu maçta görürsünüz ne demek.utanmasanız umut gol attı diye ağlayacaksınız
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

Yükleniyor...
                                X