Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
    Lütfen kimse baskalari adina yorum yapmasin. Fatih burada gol atip elestirlecegine, gitsin Avrupa'da kötü oynasin elestirilsin. Daha önce Fatih'in futbolcugu tartisiliyordu eyvallah. Simdi ise üzülerek okuyorum ki Fatih için 'Trabzonspor'lu degildir' yakistirmasi yapiliyor. Yazik çok yazik. Yakinda 'Fatih Tekke DEFOL' topici de açilirsa hiç sasirmam

Lütfen sen de baskalarinin ne hakkinda yorum yapip yapamayacagi konusunda yorum yapma öyleyse.

Takmissin bir Fatih Tekke'ye gidiyorsun...

Fatih Tekke Trabzonspor'lu degildir diyen benim, nedenlerini de yazdim. Biz Trabzonspor'luyuz, çünkü Trabzonspor'lu oldugumuz için televizyonlara çikmiyoruz, Trabzonspor'lu oldugumuz için para almiyoruz, devletin özel imkanlarindan faydalanmiyoruz. Isler kötü gittiginde "Trabzonspor'dan sikildim, Avrupa'da bir takim tutmak istiyorum ama bu sene annem izin vermiyo, seneye kesin tutacagim" diyemiyoruz.

Nedir bu Fatih'e yüklenen android edasi, anlamadim gitti. Fatih Trabzonspor'ludur, delikanlidir, öyledir, böyledir... Tabi ki Trabzonspor'lu degildir, niye bu kadar zorlaniyorsunuz bu söylenirken? Adam profesyonel, ne isi var Trabzonspor'lulukla? (Profesyonelden kastimin ne oldugu anlasiliyordur umarim. Yoksa McDonalds'ta yan masada oturan Szymek'in cipsini "futbolcu cips yemez" diye bizim oldugumuz masaya uzatmasiyla alakali profesyonellikten bahsetmiyorum) Daha iyi bir kariyer, daha ideal sartlar, daha çok para için gider. Öyle söylemiyor mu? Gitmek istiyorum demiyor mu? Iftira mi atiyoruz adama?

Sen daha ideal oldugu için bu seneRoma'nin bayragini odana asabilir misin? Ben asamam... Niye? Ben Trabzonspor'luyum. Yolda giderken gördügüm fb formali çocuklari görmemek için kafami çeviriyorum. Sürmene'de anayoldan geçerken gördügüm evin balkonuna asilmis gs bayragindan rahatsiz oluyorum... Ama Fatih gider de, oynar da... Niye? Onu rahatsiz olanlar bir söylesin. Biz söyleyince zorlarina gidiyor.

Yorum

nere isterse gitsin bence febe ye gitmez ama gönlünden geçiosa gitsin gitsin ve görsün 0 di adam oldu trabzonda

bizde herkes borcunu ödedigini düsünüo bu takimda ama asla ödeyemezler gitsinler biz herzaman burdayiz

Yorum

ya hürriyettede yaziyor fenere geliyor diye gerçekse böyle bisey yaziklar olsun
        NE MANITA, NE ARABA, NE DE UC KURUSLUK PARA. SACI SARI TENI KARA, ALEMDE TEKSIN YATTARA

Yorum

ah ah arkadaslar fatih türkiyenin ronaldinhosu fatih ts den fenere gitse bunu bütün siteler bütün gazeteler spor sayfasinda degil gazetesinin 1 sayfasina kocaman kor nerdenmi duyacaklar siz onun gibi bi futbolcu aldinizmi ne yaparsiniz bi düsünün
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

arkadaslar dün arkadas bana cnn türkte fener el anlasti dedi ama öle bisi göremedim ya bizim baskan para sorunumuz yok derken neden fatih i satsin ki türkiyeden baska klüplere. yurtdisina gitmek istemesi normal bisi. illa da gitmek isterse zorla tutacak halimiz yok. gitmek isteyipte tuttugumuz tüm oyuncular sonraki sezon hiçte iyi performans saglayamadilar.

simdi herseyi zaman gösterecek sanirim fatih transferlerle hoca konusu çözülünce tam net karar verecektir. iddia oldumu oda sampiyonluk havasina girdimi gidecegini sanmiyorum

hesey Trabzonspor için hayirli olsun
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yalan haberler.
              Her sene böyle yazmiyorlarmi. 3 aylik futbol tatilini gazeteler ne ile
              degerlendirecekler. Kaldiki Fatih Tekke yurtdisina transfer olacaksa
              olsun. Bisey dedigimiz yok. Ancak Fenere gidecekse gidipde ne yapacak. Türkiye takimlari ile avrupada oynamak istiyorsa Trabzonspor da Avrupa kupalarina katilma hakki kazandi. Kendini ispatlamak istiyorsa ispatlasin. Bu anlamda ha Fener ha Trabzonspor NE FARKEDER. Hem Trabzonspor'a Fatih Tekke'nin Gökdeniz'le beraber diyet borçlari var. Takimi bu sene kötü durumlara bu iki futbolcumuz düsürdü. Ha iyi para veren enayi varsa satilsin gitsinler bize bas agrisi olacaklarsa. Ama haberler inandirici degil. Sadece ortaya olta atiyorlar.
              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
              .

Yorum

Kaptanimiz görevini yeterince ifa etmistir. Gitmek istedigi halde sampiyonluk ysasabilmek ugruna 2 sene daha klübe hizmet etti... Artik onunda hakkini vermeliyiz. Avrupa'da istedigi takima gönderilmelidir. Zira bir Türk takimina gidecekse bosuna transfer olmasin
                BMN TRABZON

Yorum

bilmiyom ne kadar dogru ama 3 gazetede okudum....fatih fenerle anlasti diye adeta deliye döndüm çildirdim.....bu gazetelerin hepsi trabzon düsmani....trabzonu bölmeye karistirmya çalisiyolar....bu fenerli ve istanbul usagi medyadan nefret ediyom.....eskiden hamiy ogünle ugrasiyolardi simdi sira fatihemi geldi....trabzonun büyüklügünün farkinda degilmi bu medya hala....bi gün aliyom bakiyom fenerde bi gün galatasarayda.....bu gazeteleri alip okumamak lazim....artik TRABZONSPOR TV mizde yayina baslasin.....emperyalist istanbul yanlisi gazetelerden degilde kendi kanlaimizdan takip edelim.....

Yorum

FATIH TEKKE ISYANI

Hasim
                    Sayitoglu ayrica, 'Fenerbahçe Kulübü Baskani Aziz Yildirim'in istifasi,
                    sampiyonlugun kaçmasi, kupa finalini kaybetmeleri sonrasinda, Fatih
                    Tekke'ye saldiriliyor. Bu tamamen onlarin oyunudur. Ama biz oyuna
                    gelmeyecegiz. Fenerbahçe'de zaten bize resmi bir teklif yok.
                    Satmayacagimizi defalarca söyledik. Fenerbahçe kendi içerisindeki kaosu
                    bu tür gündem degisiklikleri yaparak gidermeye çalisiyor ama yanlis
                    yapiyor. Bu dogru degil. Biz en önemli silahimizi verecegiz, ondan
                    sonra da oturup aglayacagiz. Böyle sey olur mu?' diye konustu.(Aksam</span>)</font>
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• puhaha al iste en güzel ulen ist medyasi ne zaman adam olacaksiniz. bizimkiler acilen bi trabzonspor tv yayinina baslamali
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 10 milyon euro karsiliginda nereye isterse gidebilir.Isterse eziklere gitsin ama bize de para kazandirsin.Zaten seneye sözlesmesi bitiyor ben fatihin sözlesmeyi yenilecegini sanmiyorum
                        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• biz yine fatih cikartiriz,para kazanalim yeter ,zaten kendiside gitmek istiyor,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Fatih Tekke'nin Besiktas ile oynanan maçtan sonra yaptigi açiklamalardan sonra kafasinda Trabzonspor'u bitirdigi apaçik ortada. Ben 5-6 senedir Fanatik gazetesi yazari Ergün ATA'yi takip ederim. Bu konuyla ilgili son 5 gündür gazete çok güzel 2 yazisi çikti. Zaten yazilar sadece Fatih Tekke konusuna degil, Trabzonspor'un içinde bulundugu genel durum hakkinda çok güzel bilgiler veriyor. Fatih Tekke'ninbencesu anda Fenerbahçe ile transfer transfer görüsmesi yapiyordur. Hatirlayin 2 sene önceGökdeniz'in Fenerbahçe ile yaptigiön protokolü. Olmaz diye birsey yok. Zaten yönetim deFatih'den gelecek parayla birsey yapmak istiyor. Yoksa Nuri baskaninelini cebine atacagi yok. O seçim zamaninda elini cebine atti o kadar.O paranin da kimlere gittigi asikar.

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =hBaslik colSpan=2>Fener, Trabzonlu yildizin isini bitiriyor</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD vAlign=top width=250></TD>
                              <TD vAlign=top width=220>
                              <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =txtKucuk>20 Mayis 2006 11:12

</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =hSpot>Trabzonsporlu golcü futbolcu, yöneticilerle prensip anlasmasina vardi. Milli Takim kampina katilacak olan yildiz isim, Türkiye?ye dönüsünde masaya oturacak...</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =txt colSpan=2>
                              Trabzon?dan ayrilmayi kafasina koyan Fatih Tekke, daha önce Avrupa olarak belirledigi rotasini F.Bahçe?ye çevirdi.

Golcü futbolcu, yöneticilerle prensip anlasmasina vardi. Milli Takim kampina katilacak olan Fatih, Türkiye?ye dönüsünde sari lacivertlilerle masaya oturacak.

Carlos?da pürüz

Transfer listesinde bulunan Roberto Carlos, kendisine en iyi teklifi Chelsea?nin yaptigini, ilk tercihinin Real Madrid olacagini belirterek, Fener?in adini anmadi.

bence yalan ama gidersede parasiyla gidecek</TD></TR></T></TABLE>
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
                                <T>
                                <TR>
                                <TD =hBaslik colSpan=2>Monaco, Trabzon'nun yildizini istiyor!</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD vAlign=top width=250></TD>
                                <TD vAlign=top width=220>
                                <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
                                <T>
                                <TR>
                                <TD =txtKucuk>20 Mayis 2006 10:02

</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =hSpot>Teknik direktör arayislarinda henüz somut bir adim atamayan Trabzonspor?un yildiz oyuncusu pesine Fransiz ekibi Monaco'nun düstügü ögrenildi. Iste ayrintilar...</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
                                <TR>
                                <TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =txt colSpan=2>
                                Teknik direktör arayislarinda henüz somut bir adim atamayan Trabzonspor?un yildiz oyuncusu Gökdeniz'in pesine Monaco'nun düstügü ögrenildi

Izmir?de izlediler
                                Teknik direktör arayislarinda henüz somut bir adim atamayan Trabzonspor?un basi, simdi de Gökdeniz Karadeniz ile belada!

Çünkü bir çok Avrupa Kulübü, Bordo-Mavili yildizin pesine düstü. Gökdeniz?in son talibi, Monaco...

Uzun süredir izledigi milli oyuncuyu, en son Izmir?deki Besiktas-Trabzonspor karsilasmasinda mercek altina alan Fransiz yöneticiler, Karadeniz Kulübü ile sözlesmesi devam eden Gökdeniz?in transfer sartlarini da incelemeye basladi.

Monaco?nun kisa süre içinde resmi teklifte bulunmasi bekleniyor.

Kaynak: Fanatik

</TD></TR></T></TABLE>hadi buyur hangisi dogru
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X