İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Lütfen sen de baskalarinin ne hakkinda yorum yapip yapamayacagi konusunda yorum yapma öyleyse.
Takmissin bir Fatih Tekke'ye gidiyorsun...
Fatih Tekke Trabzonspor'lu degildir diyen benim, nedenlerini de yazdim. Biz Trabzonspor'luyuz, çünkü Trabzonspor'lu oldugumuz için televizyonlara çikmiyoruz, Trabzonspor'lu oldugumuz için para almiyoruz, devletin özel imkanlarindan faydalanmiyoruz. Isler kötü gittiginde "Trabzonspor'dan sikildim, Avrupa'da bir takim tutmak istiyorum ama bu sene annem izin vermiyo, seneye kesin tutacagim" diyemiyoruz.
Nedir bu Fatih'e yüklenen android edasi, anlamadim gitti. Fatih Trabzonspor'ludur, delikanlidir, öyledir, böyledir... Tabi ki Trabzonspor'lu degildir, niye bu kadar zorlaniyorsunuz bu söylenirken? Adam profesyonel, ne isi var Trabzonspor'lulukla? (Profesyonelden kastimin ne oldugu anlasiliyordur umarim. Yoksa McDonalds'ta yan masada oturan Szymek'in cipsini "futbolcu cips yemez" diye bizim oldugumuz masaya uzatmasiyla alakali profesyonellikten bahsetmiyorum) Daha iyi bir kariyer, daha ideal sartlar, daha çok para için gider. Öyle söylemiyor mu? Gitmek istiyorum demiyor mu? Iftira mi atiyoruz adama?
Sen daha ideal oldugu için bu seneRoma'nin bayragini odana asabilir misin? Ben asamam... Niye? Ben Trabzonspor'luyum. Yolda giderken gördügüm fb formali çocuklari görmemek için kafami çeviriyorum. Sürmene'de anayoldan geçerken gördügüm evin balkonuna asilmis gs bayragindan rahatsiz oluyorum... Ama Fatih gider de, oynar da... Niye? Onu rahatsiz olanlar bir söylesin. Biz söyleyince zorlarina gidiyor.
Yorum