Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Durun durun bakalım ne kadar daha devam edecekler..!
    mustafa özdemir tarafından yazılan
    fatih tekke burdki herkesten çok trabzonsporludur

Devam eden nedir ?

Sen bu lafı kendi açından onaylıyorsan sorun yok.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mustafa özdemir tarafından yazılan
      fatih tekke burdki herkesten çok trabzonsporludur

Devam eden nedir ?

Sen bu lafı kendi açından onaylıyorsan sorun yok.
      Hayırdır atladın birden mesaja..

Bence doğrudur oncada doğrudur sence doğru değildir..

Ne uzattıkça uzatıyorsun.. Hoşuna gidiyor da.. Hoşlanırsın ilerleyen zamanlarda yine..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Evet hoşuma gidiyor.. Yağlarım eridi diyebilirim..

En büyük Trabzonspor'lu yu hayretle izlemekteyiz.

İmzana bir de Rubinspor'u ekleyebilirsin he

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet hoşuma gidiyor.. Yağlarım eridi diyebilirim..

En büyük Trabzonspor'lu yu hayretle izlemekteyiz.

İmzana bir de Rubinspor'u ekleyebilirsin he
          Olabilir.. hatta ekliyim hemen..

Ama seni ilgilendirirmi benim yazacağım şey..)
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• "Fatih Trabzonsporlu'yum demesin bundan sonra..."

Lafa bak. Biri "ben Trabzonsporlu'yum" derken sizden mi izin alacak ?

İyi madem. Siz de Fatih'i alamadınız, siz de bundan sonra ben "yöneticiyim" demeyin o zaman. Uyar mı size ?
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• tekke için sezon sonu için yöneltilmiş bi teklif mi var yoksa ben mi kaçırdım bizim yöneticileri teklifini anlamadım
              sen almamak için yol ararken bazıları da almak için yol arar ve bulurlar adamlar açıktamı kalsın yani

Yorum

• Fatih Tekke'nin önümüzdeki 6 ay futbol oynamak gibi bir derdi yok anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak hemanyah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yonetım fatihi umut buluttan daha az paraya oynatacaktı
                  Ben olsam bende gelmem.

helel Olsun fatıhe.!
                  Helal olsun Fatih'e 6 ay futbol oynamamayı, paf takımda çürümeyi göze aldı.

Yorum

• Fatih Trabzonsporlu diye bedava oynayacak hali yok. Öyleyse Engin de bedava oynasın bu takımda.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Trabzonsporlu diye bedava oynayacak hali yok. Öyleyse Engin de bedava oynasın bu takımda.
                      Kimsenin Fatih'i bedava oynatma niyeti yoktu.Tavan ücret verilecekti Fatih'e.

Yorum

• Alanzinho'ya 4 milyon veriyorsan, Teo'ya 3 milyon veriyorsan -ki bu adamları hiç birimiz tanımıyoruz bile- "evladımız, kaptanımız" dediğin adam için de 2 milyonu vermek çok olmasa gerek. Ki bu adamın ne olduğunu da hepimiz biliyoruz. Yok kulübün dengesiymiş, yok şu, yok bu. Çocuk kandırmasınlar.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinho'ya 4 milyon veriyorsan, Teo'ya 3 milyon veriyorsan -ki bu adamları hiç birimiz tanımıyoruz bile- "evladımız, kaptanımız" dediğin adam için de 2 milyonu vermek çok olmasa gerek. Ki bu adamın ne olduğunu da hepimiz biliyoruz. Yok kulübün dengesiymiş, yok şu, yok bu. Çocuk kandırmasınlar.
                          Ben de olsam 6 ay sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncu için 2 milyon euro vermezdim.Bakın Rubin de vermedi.

Yorum

• Ben de olsam verirdim. Bu kadar basit.

Bahsettiğimiz oyuncu "bir oyuncu" değil, Fatih Tekke.

Yorum

• Paf takıma yollamış Zenit Fatih'i.

(UEFA)

Yorum

• 2 milyonu bakıyorumda herkes kolayca veriyor!!!
                                Bende verirdim, amaaaaa
                                koskoca Trabzonspor'un parasının sorumluluğu bende olsa ince eleyip sık dokurum
                                6 ay sonra serbest kalacak olan, benim takımımın kaptanlığını yapmış, tribünler yokluğunda bile
                                hep onun adını bağırmış, onu Sultan ilan etmiş, yani anlatmak istediğim şu:
                                Fatih Tekke'yi, ki 32 yaşında ve tekrarlıyorum 6 ay sonra serbest kalacak, Alanzinho ve Teofilo Gutierrez'in
                                bonservisi ile ölçmek yanlış, tabiki o bizim için daha değerliydi, ama Alan ve Teo daha kaç yaşında? takımlarındaki
                                sözleşmelerinin süreleri ne kadardı, kimler istiyordu onları?
                                Ve çıkıp ''benim gibi Trabzonspor'lu yok'' dedilermi?
                                Yani sonuçta kendisine tavan fiyat verilecekti, en fazla o kazanaçaktı

Daha önce yazmıştım, tekrarlıyorum: Ünal Karaman zamanında İstanbul eziklerinin tekliflerini elinin tersiyle itip, Trabzonspor'da boş mukaveleye imza atmıştır!!!!!!!!!!

herkesin görüşüne saygılar, benim görüşüm bu.
                                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

Çalışıyor...
                                X