En iyisini yaptı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Trt haberlerde gördüm son dk diye geçti yönetime duyurulur!...iho istifa.
Yorum
-
Rubin Kazan, resmi internet sitesinden yaptığı kısa açıklamada, Zenit'in Türk forveti Fatih Tekke ile 3 yıllık sözleşme imzalandıklarını belirtti. Yapılan anlaşmanın Tekke'nin, Zenit ile olan anlaşmasının biteceği Ağustos 2010 tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. Anlaşmanın detayı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Zenit Kulübü'nden ise transfer ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.
Fatih Tekke bu transferle Rubin Kazan'daki 3. Türk futbolcu oldu. Rus takımında Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze de forma giyiyor.
FANATİK
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye yönetime duyurlur.almak zorunda mi yönetim?her taraftarin istedigi futbolcuyu yönetim alirsa 50 tane trabzonspor kurmasi lazim.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
yazık oldu
Bu transfer bence ''yönetimin isteksizliği ve samimiyetsizliği'' nedeni ile gerçekleşmedi.
Uzun vade ,uzun vade diye diye başarılar,büyük hedefler erteleniyor da bu vade ne zaman dolacak çok merak ediyorum!''Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey..''
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevindim artıkk adı falan anılmaz bizle,
Yorum
-
olan taraftara oldu geçmiş olsun artık.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
Yorum