Ronaldo müthiş bir frikik attı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yok yasiyor Müller. Onun hayati zaten kaymis. 20 senedir Bayern München II takiminda yardimci antrenörlük yapiyor. Rekoru gecilirse pekte umrunda olmaz zaten.
Ah ulan keske o iki kupa macinda oynasaydi Messi. 7 macta 17 gol atmak yapamayacagi bir sey degildi. 100ü devirebilirdi... -.-Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
asıl messi avrupalı olsaydı mesela ispanyol felan euro 2012 de bitirirdi zaten işiİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yasiyor Müller. Onun hayati zaten kaymis. 20 senedir Bayern München II takiminda yardimci antrenörlük yapiyor. Rekoru gecilirse pekte umrunda olmaz zaten.
Ah ulan keske o iki kupa macinda oynasaydi Messi. 7 macta 17 gol atmak yapamayacagi bir sey degildi. 100ü devirebilirdi... -.-
messi ispanyol olsaydı yalnız cidden dünyada denge die bişi kalmazdı
Yorum
-
Ronaldo'nun "Ayrılmak istiyorum" talebine başkan Perez "Senden gelecek parayla Messi'nin bonservisini tamamlarız" demiş. AS gazetesinin iddiasına göre.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Barcelona İspanya Lig tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. Katalan ekibi, 14. hafta sonunda oynadığı 13 maçı kazandı bir maçta ise berabere kaldı. Bu serinin ardından 40 puan toplayan Barça, ezeli rakibi Real Madrid'in 13 galibiyet ve 1 yenilgiyle 39 puanla en iyi başlangıç rekorunu tarihe gömdü.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldo'nun "Ayrılmak istiyorum" talebine başkan Perez "Senden gelecek parayla Messi'nin bonservisini tamamlarız" demiş. AS gazetesinin iddiasına göre.
kavgada soylenmez
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
kendilerinin zaten şampiyon olma ihtimali yoktu atleticoyuda saf dışı bıraktılar 
Yorum