Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Nuri Şahin'in doğum günüymüş. Doğum gününü burdan kutlayalım.

Kadroda kendine nasıl yer bulacaklar Hamit'le merak ediyorum. Kadro şekillendi sayılır. Khedira'nın yerine Coentrao'yu monte etti sayılır. Hem Mou geçenlerde açıklama yaptı Hamit ve Nuri'den daha hiç faydalanamadım diye. Bakalım ne olacak. Sakatlıkları bir düzelsin hele bu sene muhtemelen rotasyon oyuncusu olurlar.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yazık olur Nuri'ye ama o kadar oyuncuyla anca rotasyonda kullanılır zaten.

Yorum

• En çok Atletico harcadı..

La Liga'da 2011-2012 sezonu için transfere en fazla parayı, Arda Turan'ı da kadrosuna katan Atletico Madrid kulübü harcadı.

La Liga'da normalde en pahalı transferler Real Madrid ya da Barcelona kulüplerinden gelse de bu sezon Atletico Madrid Kulübü öne geçti.

Transfer ettiği 10 futbolcu için toplamda 67 milyon avro harcayan Atletico'da en pahalı transfer, 40 milyon avroya Porto'dan aldığı Kolombiyalı futbolcu Falcao oldu. Kırmızı- beyazlıların Falcao'dan sonraki en pahalı transferi ise 12 milyon avroya Galatasaray'dan aldığı milli futbolcu Arda Turan olarak gözüktü.

Atletico, Chelsea'den kaleci Courtois, Sporting Braga'dan Pizzi, Wolfsburg'dan Diego gibi önemli futbolcuları ise kiralık olarak kadrosuna aldı.

La Liga'da Atletico'dan sonra transfere en fazla parayı Barcelona (63,5 milyon avro) harcarken, onu Malaga (57,5 milyon avro) ve Real Madrid (55 milyon avro) izledi.
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Abidal, PSG'ye'mi transfer oldu ?
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ntv'mi reklamını yapamadı bu sene yoksa gerçekten izlenmez bir hâl mi aldı lig ? Başladı mı, puan durumu ne, hiçbirşey gözüme çarpmıyor li ligayla ilgili ekranlarda.

Yorum

• Kaldığımız yerden devam. 2 dakikada 2 gol
                Més Que Un Club

Yorum

• Barca puan kaybetmiş duyduğuma göre..Kıyamet alameti..Üstteki mesaja bak.. ççç Acayip bir hal aldı şimdi..

Real 4 lemiş..Aferin.

Yorum

• Atlético da yenildi iyi mi.
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atlético da yenildi iyi mi.
                      Atletico oynadı.Valencia kazandı.

Yorum

• Arda fena bir pozisyona girdi atsa kral olurdu valla. İyi de vurdu ama kaleci iyi çıkardı.

Sociedad yeni Kovacevic'ini bulmuş anlaşılan. Adı neydi o adamın zor yazılıyor. Aguretxe mi neyse artık o adam. 3 gol attı hepsi kafayla.

Getafe'li Miku'nun 2.golü tam derslik. Herif ne kadar sakin olabilinecekse o kadar olmuş. İyi yere bırakmış aferin.

Ronaldo'nun Benzema'ya asisti de baya güzel. Penaltı pek inandırıcı değildi.

Yorum

• Gökhan abi Arda o pozisyonda Falcaoya çıkarması gerekirdi yanlış mı düşünüyorum?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• ardanin formasi 11 degilmi bi ara izledim adrian diye biri giyiniyordu 11i. adrianlar cogaldi bu ara.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan abi Arda o pozisyonda Falcaoya çıkarması gerekirdi yanlış mı düşünüyorum?
                              Valla şuan pozisyonu hatırlayamadım ya. Ama dediğin olabilir. Arda topu aldığı gibi Falcao boşa çıkarmıştır kendini içerde. Tam aradğı pozisyonlardan.

Bu arada A.Sanchez 2 ay yokmuş.

Mou Messi'ye CR7 üzerinden taş atmış. Penaltı pozisyonunda penaltı değildi ama CR7 kendini yere atmaz demiş. Messi dünkü maçta atmış kendini yere ona gönderme yapmış sözde. Sanki CR7 yi bilmiyoz anasını satayım. Gerçi CR7 yi biliyoz da Messi'ye ne oluyor anlamadım. Hiç böyle bir adam değildi. İyice bozuldu. Nerde okudum hatırlamıyorum ama biri şey yazmış. Xavi ve İniesta olmadan ne beceriksiz adamsın tek başına kalınca penaltı bile alamıyorsun.

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim