Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Busquets Barcelona'nın orta sahası için çok değerli bir isim. Onu savunmaya çekeceğini düşünmüyorum Guardiola'nın. Bence Fabregas, Xavi ve İniesta dönüşümlü oynayacaktır. Ama hazır Fabregas'ın da transferini tamamlamışken bir de sol bek transfer edilirse mükemmel olur bu takım. Sakho'yu transfer ederler inşallah.

Yorum

• Orta sahada çok alternatif oldu..Stoper transferi olmadığına göre Mascherano'yu bu sene sık sık stoper oynarken görebiliriz..Aslında oraya bir transfer yapmamalarıda ilginç..Tahminim Pep savunmaya kazma diye tabir ettiğimiz adamlar istemiyor savunmadaki bu eksikliği Mascherano ve Sergio ile gidermeye çalışacaktır..

Yorum

• Real taraftarı yarınki maç hakkında ne düşünüyor? Korkuyor musunuz bizden?

Yorum

• 57bin kişi izlemiş Real Madrid'in bugün Bernabeu'daki antremanını
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Real taraftarı yarınki maç hakkında ne düşünüyor? Korkuyor musunuz bizden?
            Hala Madrid ! Aslında renklerden dolayı kendime kızıyorum Barcelona'yı tutmam lazım ama hakiki Ronaldo yüzünden biz küçüklükten beri Realciyiz
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Adamlar gidip Fabregas'ı alıyor ya gidin bir forvet alın o kalitede ne gerek var ki orta sahaya Puyol olmayınca savunmanın dengesinin nasıl bozulduğunu görmüştük bir stoper bile alınabilirdi. Puyol'un yerine Busquets koyunca olmuyor, Abidal idare ediyor. Önde savunma kuran Barcelona'nın çabuk stopere her zaman ihtiyacı var.

Messi ve Puyol oynamazsa favorim Real Madrid )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• TRabzonspor FOrumundan sizin Takim bizim Takim diye konusulmasini yadirgiyorum.

Yarinki Maci Kanal D vericek. Gurbetci Kardeslerim icinde Sport 1 (eski DSF) Kanali vericek. (bu Kanal DVB-T´de yok)
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ronaldo ne gol atmış öyle ya..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hala Madrid ! Aslında renklerden dolayı kendime kızıyorum Barcelona'yı tutmam lazım ama hakiki Ronaldo yüzünden biz küçüklükten beri Realciyiz
                    Hala Madrid'i yedireceğiz size inşallah bu akşam.

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar gidip Fabregas'ı alıyor ya gidin bir forvet alın o kalitede ne gerek var ki orta sahaya Puyol olmayınca savunmanın dengesinin nasıl bozulduğunu görmüştük bir stoper bile alınabilirdi. Puyol'un yerine Busquets koyunca olmuyor, Abidal idare ediyor. Önde savunma kuran Barcelona'nın çabuk stopere her zaman ihtiyacı var.

Messi ve Puyol oynamazsa favorim Real Madrid )
                    Barcelona'nın forvete ihtiyacı yok. Dikkat ettiyseniz geçen sezon Guardiola Villa'yı sol kanatta oynattı Messi'nin de geçen sezonlara rağmen kanatlardan değil ortadan gelmesini sağladı. Yani Barcelona geçen sezon forvetsiz oynadı diyebiliriz. Villa'nın sakatlığında veya başka bir durumda yerine geçebilecek çok kaliteli yedekler var, Afellay gibi Pedro gibi. Fabregas'ın alınmasını ben de anlamadım. İniesta, Busquets ve Xavi üçlüsünün hiçbir zaman bozulmayacağını düşünürsek Fabregas'ı yedek kulübesinde oturtmaya aldığını söyleyebiliriz herhalde. Artık sakatlıklarda Fabregas Xavi'nin yerine Thiago da İniesta'nın yerine geçebilir. Busquets'in de alternatifi Mascherano olmuş oluyor. Hem ilk onbirdekiler hem de yedekleri çok yetenekli bu sezon. Ha bir de 12. adam Keita'yı unutmayalım, adama hangi görevi verirsen ver tamamıyla yerine getiriyor.

Önde de dediğim gibi baya alternatlerimiz var. Sağda Sanchez'in oynamaması durumda Pedro oynayabilir, veya Afellay. Solda yine aynı şekilde. Jeffren de takımda ayrıldı bu arada. Portekiz'de bir takımla anlaşıldığı söyleniliyor. Yetenekli oyuncuydu ama bir türlü sakatlıklardan kurtulamadı.

Savunmaya gelirsek, oyuncu alınmadan önce oyuncu satılısn bu bölgeden. Milito gitti yerini alt yapıdan gelen oyuncularla dolduracağını söyledi Guardiola. Yani bu bölgeye transfer yapılacağını düşünmüyorum. Zaten Puyol'un yokluğunda orada oynayabilecek bir sürü kaliteli adamımız var. Fontas, Muniesa, Bartra ve ismini hatırlamadığım bir sürü genç stoper var. Yavaş yavaş Puyol'un yerini devralmaya hazırlanıyorlar artık. Olmadı Mascherano ve Busquets de oynayabilir stoperde.
                    En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 14.08.2011, 15:06.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gerçek ronaldo nun barcelona günlerine yetişemedin mi
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Forvet alınmamasına bir nebze ikna oldum da defansa ve özellikle stopere Puyol'un stilinde bir oyuncu kesinlikle alınmalıydı. Mascherano ve Busquets'in oynadığı maçlarda zorlandı Barcelona. Puyol olmadığı maçlarda yenilen gol istatistiğini arayıp bulmaya üşenmesem yazardım buraya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Atletico golcüsünü buldu..

İspanyol basını, Atletico Madrid'in yaklaşık 40 milyon avroya Manchester City'e sattığı Kun Agüero'nun yerine forvette Kolombiyalı Falcao'yu istediğini ve futbolcunun kulübü Porto ile anlaşmak üzere olunduğunu iddia etti.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• fark 10 oldu..

Yorum

• Atletico en akıllı olanı yaptı..İsteksiz Agüero'yu gönderip Arda ve Falcao...Ayrıca başka isimlerde var gündemde..

Bu yıl etkili olacaklardır..

Yorum

• Eğer Falcao'yu alırlarsa çok iyi transfer yapmış olacaklar sonra Forlan istediği yere gitsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim