Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cristiano Ronaldo nakavt!.. Açıkladı!
    Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi. Bu iki oyuncunun çarpışmasında kararsız kalmamak mümkün değil. Cristiano Ronaldo ise uzun süre sonra söylediği bir cümle ile bu tartışmayı adeta kendi elleriyle rafa kaldırmış durumda, bir nevi nakavt...

23 Mart 2011 Çarşamba - 17:39
    Sporx.com

Futbol dünyasını iki megastarı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi uzun süredir kıyaslanıyor. Biri Real Madrid formasını terletirken, diğeri Barcelona formasıyla ilginç işler imza atıyor. Futbolseverler ve otoriteler bu uzun süren tartışma sonucunda ise ortak bir noktada buluşmaya çok yaklaştı..

Bunu sağlayan ise Portekizli aykırı çocuk Cristiano Ronaldo oldu. 26'lık yetenek Fransız futbol dergilerinden Onze'a yaptığı açıklamada adeta bütün tartışmalara son noktayı bu cümleler ile koydu: "Şu sıralarda dünyanın en iyisi evet Lionel Messi..."

Derginin Barcelona ile ilgili oluşturduğu özel dosyada Ronaldo'nun görüşlerinin yanı sıra ünlü futbol adamlarının ve oyuncuların da görüşleri yer aldı. Interli Samuel Eto ve Chelsea'li Frank Lampard'da Messi'nin Ronaldo'dan iyiden öte çok daha iyi olduğu konusunda demeçler verdi. Aynı görüşte olan diğer isimler ise MANU'nun yıldızı Wayne Rooney ve hocası Sir Alex Ferguson.

Öte yandan UEFA Başkanı Messi'yi ise güzel Barcelona takımının parlayan elmasına benzetti.

(sporx)

Yorum

• Fatih soruma cevap bekliyorum hala. Yok onu aldik bunu aldik yazma simdi. Hani istediginizi aliyordunuz? Bak Messi, Xavi de demiyorum. Fernando Torres... Istemedik deyin bir de, önceki mesajlari, devre arasindaki Marca gazetesi mansetlerini dökerim buraya.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih soruma cevap bekliyorum hala. Yok onu aldik bunu aldik yazma simdi. Hani istediginizi aliyordunuz? Bak Messi, Xavi de demiyorum. Fernando Torres... Istemedik deyin bir de, önceki mesajlari, devre arasindaki Marca gazetesi mansetlerini dökerim buraya.
        Torres istemediği için mi alamadık?
        Para için Liverpool'a giden Real'e de gelirdi.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Real'li arkadaslara sadece bir soru soracagim. Torres'i Liverpool satti da niye alamadiniz hem de santrafor ihtiyaciniz oldugu halde?

Adebayor'a 3 milyon € verilirken Torres'in 50 milyon sterline gitmiş olması olabilir mi?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Real Madrid ile Barcelona'yı kısa süre içinde 4 defa izleyebilecek olma şansına sahip olmak heyecan verici. Özellikle ligde oynayacakları maçı çok merak ediyorum. Mourinho'nun lig maçlarında iç sahada kaybetmeme durumu devam edecek mi...
            -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
            suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
            disruption it would bring with it
            -

Yorum

• C. Ronaldo: "dünyanın en iyisi evet Lionel Messi..."

kabullendi sagolsun
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• "Şu sıralarda" kısmı neden makas yemiş ki acaba?
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yanlız şunu söyleyeyim De Rossi Madrid orta sahasına büyük bir katkı sağlar.Mou'nun tam istediği adam.İnşallah satmayız De Rossi'yi.Ronaldo olayına gelince Messi'deki mütevazilik ve sevimlilik Ronaldo'da olsaydı herkes Ronaldo daha iyi derdi diye düşünüyorum.İnsanların Ronaldo'yu sevmemesinin nedeni olarak hal ve hareketleri diye düşünüyorum
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlız şunu söyleyeyim De Rossi Madrid orta sahasına büyük bir katkı sağlar.Mou'nun tam istediği adam.İnşallah satmayız De Rossi'yi.Ronaldo olayına gelince Messi'deki mütevazilik ve sevimlilik Ronaldo'da olsaydı herkes Ronaldo daha iyi derdi diye düşünüyorum.İnsanların Ronaldo'yu sevmemesinin nedeni olarak hal ve hareketleri diye düşünüyorum
                    Ben de mesela Ronaldo , Messi gibi olsa Ronaldo'yu bu kadar sevmezdim

Veya Jose'yi .

Fatih Terim'in de ülke genelinde sevilen tutumunun bu olduğunu düşünüyorum .

Ama dediğin gibi azımsanmayacak bi kesim de var .
                    Twitter Adresim

Yorum

• Xavi'nin Litvanya'ya attığı golü gördünüz mü ? Güzel bir aşırtma..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Güzeldi ama adama çarpmasa öyle gitmeyecekti. Xavi'ye yakışır.

Xavi reyiz.
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Xavi'nin Litvanya'ya attığı golü gördünüz mü ? Güzel bir aşırtma..
                          Güzel gol evet..Ama maçın olayı Llorente'nin diğer İspanyol oyunculardan farklı bir forma giymesi oldu
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Real Madrid bunu yasakladı!

Real Madrid Kulübü yetkilileri, ezeli rakipleri Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique'yle aşk yaşayan ünlü şarkıcı Shakira'nın şarkılarını statları Bernabeu'da çalmama kararı aldı. Özellikle son dönemde en çok dinlenen parçalar arasında yer alan ve Güney Afrika'daki Dünya Kupası'yla ünlenen Waka Waka şarkısı bundan böyle Santiago Bernabeu Stadı'nda çalınmayacak.

Birkaç hafta öncesine kadar Santiago Bernabeu Stadı'nda en çok çalınan parçası Waka Waka'nın, Kolombiyalı şarkıcının Pique'yle olan ilişkisini kabul etmesinin ardından kulüp yetkilileri tarafından alınan ani bir kararla yasaklanması İspanyol medyası tarafından da eleştirildi.

Demek ki bundan sonra biz de Shakira dinlemiyoruz.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu hafta liglere dönecek olursak Messi milli takım kampında sakatlanmış..Son durumu yapılacak testler sonucu belli olacakmış..Büyük ihtimal oynamayabilirmiş..Villareal deplasmanı öncesi Barça için önemli bir eksik..

Yorum

• Pique ne zaman İbrahimovicten ayrıldı ki..Neyse bizde dinlemeyiz artık..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim