Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
sağol semih..biraz donuyor ama olsun bakalım bi 10 dk...İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Çok tehlikeli bir yerden frikik kullanıcak Real.
Kaleci kurtardı, ikinci pozesyon Pedro Leon çok net bir gol fırsatını harcadı.
Ronaldo çıktı, Di Maria girdi.En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 26.10.2010, 22:26.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
Farketmez Gökhan ikinci maçta plaka yaparız olur biter.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenemedik...
Bordomavi.net
Yorum
-

Ben şimdi Real'e ne diyeyim arkadaş.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Çok pis kapandılar abi ya. Mou'nun taktiğini Mou'ya yaptılar.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarketmez Gökhan ikinci maçta plaka yaparız olur biter.
Dediğin gibi ikinci maçta plaka yaparız hemde sevap olur garipler biraz daha yıldız görsünler..
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
26'ya kadar yolu var Gökhan bünye alışık.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 sene olmuş bu kupayı almayalı..
Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum