Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mourinho pide los fichajes de Milito, Maicon y Kolarov

El todavía técnico del Inter está concentrado en la final de la Champions del próximo sábado, pero ha hecho llegar al Madrid sus preferencias para la temporada que viene: un lateral potente, dos centrocampistas y un delantero. El club blanco puede ir adelantando trabajo...

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• ne diyor gökhan ?

Jose yaninda Militoyu'da mi getiriyormus ?
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne diyor gökhan ?

Jose yaninda Militoyu'da mi getiriyormus ?
        Evet Harun..Milito,Maicon ve Kolarov'u istiyormuş Mourinho tam isabet olur. Maicon gelirse Ramos Pepe'yle yan yana oynayacak o zaman Maicon sağa geçecek sola Kolarov geçcek..Benzema Manu'ya gidebilir onun yerine Milito gelecek deniyor..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barça > La Liga
          Sevilla > Kral Kupası
          A. Madrid > UEFA
          Milyon dolarlık Real >>> ?

ççç ççç ççç ççç ççç
          Bu sayede biz de Mourinho'yu aldık.
          Bordomavi.net

Yorum

• bir valencia taraftarı olarak villa'nın gitmesine üzüldüm umarım yerine güiza'yı almayız

Yorum

• Bu Valencia ne yapmaya çalıyor arkadaş. Villa gitti Silva'da Real'e gidebilir. Topal büyük takıma gitti ama takım küçülüyor. Adam hayal kurmuştur bide Villa'yla Silva'yla oynayacağım diye...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Valencia ne yapmaya çalıyor arkadaş. Villa gitti Silva'da Real'e gidebilir. Topal büyük takıma gitti ama takım küçülüyor. Adam hayal kurmuştur bide Villa'yla Silva'yla oynayacağım diye...
                Villa'yı boçdan dolayı sattıklarına göre yerine aynı parayı vererek başka birini almayacaklar gibi.Gerçekten çok güç kaybedecek gibi Valencia..
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kadroyla bu kupaları almayana Mourinho müstehak zaten kanka.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Fatih bu Mourinho bizi kandırıyor olmasın hacı. Real'e gelicem ayağına finalde taraftarı yanına çekmek istiyor olabilir. Ki zaten böyle bir açıklamasıda var. Real Maadrid taraftarından destek istiyorum dedi..Bu Mourinho akıllı adamdır yapar vallaha..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih bu Mourinho bizi kandırıyor olmasın hacı. Real'e gelicem ayağına finalde taraftarı yanına çekmek istiyor olabilir. Ki zaten böyle bir açıklamasıda var. Real Maadrid taraftarından destek istiyorum dedi..Bu Mourinho akıllı adamdır yapar vallaha..
                      Sanmam.
                      Pellegrini sezonu 96 puanla kapatsa da müzeye kupa götüremedi.Milyon dolarlık transferlere rağmen sezon öncesi hedeflerin hiçbirine ulaşılamadı.Mourinho ne zamandır Real'e gelmek için Perez de Mourinho için can atıyor.CL finali sonrası somut adımlar atılır diye düşünüyorum.
                      Bordomavi.net

Yorum

Sanmam.
                        Pellegrini sezonu 96 puanla kapatsa da müzeye kupa götüremedi.Milyon dolarlık transferlere rağmen sezon öncesi hedeflerin hiçbirine ulaşılamadı.Mourinho ne zamandır Real'e gelmek için Perez de Mourinho için can atıyor.CL finali sonrası somut adımlar atılır diye düşünüyorum.
                        İnşallah hocam..Zaten Mou İtalyada mutlu değil. İngiltere'yi istiyor ama şuan onun gideceği boşta takım yok. Zaten demişti İtalyada büyük takım çalıştırıyorum, İngilterede de çalıştırdım er ya geç İspanya'nın en büyük takımı Real Madrid'ide çalıştırıcam..

Yorum

• kaç sene kalır realde?
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaç sene kalır realde?
                            Şampiyonlar Ligini alır gider Liverpool'a Egemen ahanda buraya yazıyorum..

Yorum

• Mourinho artık Real'dedir. Adam Porto ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırdı. Ertesinde Chelsea'ya gitti. Yine benzer bir durum. Kazanıp soluğu Real'de alır. Sonra orada da kazanır soluğu başka yerde alır. Garip bir adam. Erişilmez olmak hoşuna gidiyor.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Mourinho'ya 2010-2011 sezonunda hem insanlık hem de futbol dersi vereceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim