Goller Jeffren ve Krkic'ten geldi, 55. dakika oynanıyor.
3-4 tane daha atıp averaj yapsak biraz, ha olmasa da sorun değil zaten haftaya daha fazlasını yapabiliriz..
**4-0 oldu, Krkic ve Messi.
En son Berk tarafından düzenlendi; 03.04.2010, 22:29.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Ibra rövanşta yok!
Barcelona ile Arsenal arasında Emirates'te oynanan ve nefesleri kesen maçta 2 gol birden atan Zlatan İbrahimoviç'in sakatlığı nedeniyle rövanşta forma giyemeyeceği açıklandı !..
Barcelona'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İbrahimoviç'in dün akşam Athletic Bilbao'ya karşı yapılan lig maçı öncesinde ısınırken sakatlandığı bildirildi. Açıklamada, yapılan muayenenin ardından İbrahimoviç'in sağ baldırında yırtık belirlendiği, futbolcunun Arsenal maçında oynamasının mümkün olmadığı belirtildi. Yıldız futbolcunun, gelecek hafta Real Madrid ile yapılacak lig maçında da oynayamayabileceği kaydedildi. Londra'da Arsenal'le yapılan ve 2-2 biten çeyrek final ilk karşılaşmasında Barcelona'nın iki golünü de İbrahimoviç atmıştı.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum