Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
habu ibo nedir yaa Umut bile pskiolojik olarak ondan da güçlü.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Böyle bir adam dünya futbol tarihinde görülmemiştir. Pele Maradona yalanını bıraksın artık insanlar.Gelmiş geçmiş en büyük futbolcu bu çocuk. Bu arada penaltıyı gol atamayan arkadaşına da attırması ayrı bir büyüklük.
messi gerçekten başka bir insan . 3 gol atmış 4 . golü penaltıdan atabilir ama takım arkadaşına moral olsun diye ona bırakıyor topu . helal valla.
ibo toparla kendini artık klass futbolcu olduğunu unutma.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum