Zlatan 1 gol attın yeterli tamam daha dur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Saldır Atléticoooo
###
İlk yarı'yı 2-1 önde kapattık.
###
İkinci yarı başladı. Reyes çok iyi oynuyor.En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 14.02.2010, 23:11.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
Jeffren cok tecrübesiz, ayrica esas mevkisi de bek degil.
O yüzden onun bölgesinden cok acik veriyoruz.
Ne yazik ki bir alternatifimiz de yok.
Tek aklima gelen Busquets'i defansa cekip, Puyol'u saga kaydirmak.
Yedek kadroyu bilmiyorum ama alt yapidan eger defans oyuncusu varsa kadroda Jeffren'in yerine oyuna sokulabilir."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
-
İşte benim takımım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Mazeret üretme gibi olmasin ama defansta oynatacak sadece üc oyuncunun olmasi maci bu duruma soktu.
En azindan benim gözümde yenilginin mazereti var.
Atletico Madrid, hücum anlaminda ligin en tehlikeli takimlarindan biri.
Defanslari ise bir o kadar kötü.
Hafta ici sampiyonlar ligi maclari oldugu icin, ve ligde de pek iddialari olmadigi icin maca fazla asilmazlar diye düsündüm.
Fakat onlar da kazanmak icin ellerinden geleni yaptilar.
Barcelona esitligi saglayacak pozisyonlari da buldu.
Fakat Messi ve Ibrahimovic son vuruslarda etkili olmayinca bu sonuc kacinilmaz oldu.
Guardiola'nin tek hatasi olarak Jeffren'i sag bekte oynatmasini söyleyebilirim.
Jeffren sari görmeseydi ve kirmizi sinyalleri vermeseydi belki de cikarmayacakti.
Ikili mücadelelerde ve son hamlelerde cok etkisizdi ve yanlis kararlar verdi.
Sezonu namaglup kapatmak isterdik, olmadi.
Insallah ilerideki haftalarda bu denli büyük kadro eksikligi yasamayiz."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Vay be... Yenilmekte varmış
Yorum
-
İlk yarı Barcelona yine biraz(kendine göre değerlendirirsek
) baskı kurdu. İkinci yarı tanınmayacak haldelerdi. Pas yapamadılar
Bugünleri de gördük yazın bunları daha fırsat olmaz. Dağınık bir görüntü verdiler. A.Madrid hızlı hücumlarla etkili oldu. Agüero müthiş futbolcu, inanılmaz kıvrak bir bileği var. Puyol tek başına kaldı savunmada. Son dakikalara doğru, Babam, İbrahimoviç bir topa yetişemeyince "Ağır adam bu" diyince maçı izlemeyi bıraktım 
"Adeta top sürmek için doğmuştum. Bana yaşama sevinci aşılayan yegâne şey driplingdi." Bunu diyen tabii ki Agüero
gs'ye de bekliyorum, daha iyisini.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum