Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real Madrid'i küçük görme babında bir şey demedim ben. Ama İnter o kadar kötü değil yahu.. Dün Barça karşısında çok komik duruma düştüler. Zaten Mourinho'da bunu söyledi maçtan sonra. Hatta İnter başkanı kalp krizi geçirse yeridir. İki büyük takımın maçı vardı ve Barça sanki Pendikspor'la oynuyormuş gibi oynadı. Messi ve İbrahimoviç'siz.

El Clasico'da Real ya da Barça üstünlüğünden ziyade maçtan alacağım keyfe bakıyorum ben. O maçta futbola doyalım yeter.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bende dünkü interden bahsettim Fenerbahçe bile yenerdi dünkü oyunuyla

Yorum

• Ama Ömer yanıldığın bir nokta var. Dün İnter'in kötü olmasından ziyade Barça çok iyiydi. Rıdvan Dilmen maç oynanırken ne diyordu? Konsantre olsunlar dünyada yenemeyecekleri takım yok.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama Ömer yanıldığın bir nokta var. Dün İnter'in kötü olmasından ziyade Barça çok iyiydi. Rıdvan Dilmen maç oynanırken ne diyordu? Konsantre olsunlar dünyada yenemeyecekleri takım yok.
          Bırak şunuya taraflı o

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnterler oynamıyacaksınız hatırlatıyim
            Daha kolay olucak
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• inter Avrupa kupalarında genelde hep başarısız olur ve negatif futbol oynar..Barca-Real maçına gelince ispanyada desteklediğim bir takım yok ama maçı Barca'nın kazanmasını isterim
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

-1461 TRABZON-

Yorum

• Dünya da her takımın böyle iyi zamanları olmuştur..İyi bir kadro iyi bir jenarasyon yakaladılar..Bu böyle bir zaman gidecektir..Her çıkışın da bir inişi vardır..

Barcelona akşamki futbolunu sahaya yansıtırsa büyük ihtimal yenecektir..İnşallah Pellegrini Chelsea ve Rubin den dersler almıştır..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç sonrası siyah perde çekme avatara sonra Özge abla
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünya da her takımın böyle iyi zamanları olmuştur..İyi bir kadro iyi bir jenarasyon yakaladılar..Bu böyle bir zaman gidecektir..Her çıkışın da bir inişi vardır..

Barcelona akşamki futbolunu sahaya yansıtırsa büyük ihtimal yenecektir..İnşallah Pellegrini Chelsea ve Rubin den dersler almıştır..
                      Barcelona kötü oynarsa kaybeder iyi oynarsa kazanır

Real madridin yapabileceği hiçbirşey yok yani

Neyse barcelonanın kötü oynamasını bekleyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barcelona kötü oynarsa kaybeder iyi oynarsa kazanır

Real madridin yapabileceği hiçbirşey yok yani

Neyse barcelonanın kötü oynamasını bekleyeceğiz
                        Galatasarayın Kadıköyde galip gelmesi ,
                        Fenerin Türkiye kupasını görmesi,
                        Bizim de bir hoca ile 2 sene geçirmemiz kadar olanaklı
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasarayın Kadıköyde galip gelmesi ,
                          Fenerin Türkiye kupasını görmesi,
                          Bizim de bir hoca ile 2 sene geçirmemiz kadar olanaklı
                          Arkadaşlar konuşuyorsunuz ama istatistiklere bakarak konuşalım lütfenÜstünlüğümüz sürüyor hala.Bu maçta da devam ettireceğiz inşallah
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Ronaldo sezon başındaki gibi oynarsa herşey çok farklı olur.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Arkadaşlar konuşuyorsunuz ama istatistiklere bakarak konuşalım lütfenÜstünlüğümüz sürüyor hala.Bu maçta da devam ettireceğiz inşallah
                              Biz rahat olalım bir 8 sene daha geçemezler bizi çok çalışmaları laızm çok

Yorum

Üstünlüğümüz her dalda sürüyor Özge..Kupaları 5 er 5 er toplasalar yine yetişemezler..

Ne yazık ki şu an buradaki Barcalılar ın bizi geçtiğini göremeyecekleri için çok üzülüyorum..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim