İspanyada Real Madridin mazisindeki başarıları kimse görmezden gelemez ayrılıkçı Barcelona ise kendi kimliklerini kazanamayınca futbolla isimlerini duyurdular bunda da başarılı oldular
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne diyorduk en son
Barça'yı vermeyecekler de kimi vereceklerİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça'mızı daha izleyemedik, tv bu hafta maçı verir heralde..
Yorum
-
Bilgisayarımda maçın tamamı mevcut ayıptır söylemesi.İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6-2 lik maçın videosunu mu koysam
Neşemizi buluruz.
Trabzonspor yüzünden futboldan soğudum anlarda açıp bakıyorum biraz futbol izliyim diye ama kedi fare oyunu gibi bişey maç
Yorum
-
Güzel tanımlama.İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Sen Alev Değil Çamur Atıyon
Hatta tek cümleyle açıklamaya kalkarsak;
"Dinime söven Müslüman olsa" da diyebilirz
Yorum
-
Shaktar maçında o kadar bariz hata yoktu ama Chelsea maçı için haklısınİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle ama Oktay..Süper Kupa maçında 115 teki penaltı yı verse Kupa hayaldi..Luce delirdi resmen..Chelsea maçını hiç saymıyorum..
Kupalardan 2 düşün..
Yorum
-
Bursa Deplasmanı Geçen Sene Giden 3 Puanİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle ama Oktay..Süper Kupa maçında 115 teki penaltı yı verse Kupa hayaldi..Luce delirdi resmen..Chelsea maçını hiç saymıyorum..
Kupalardan 2 düşün..
Ve Şampiyonluk .
Bunu da Şampiyonluk Diye mi Saysak
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum