Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barça , El - Classico için idmanlarına devam ediyor diyebiliriz .

70'de kapadım maçı

Yorum

• Henry'nin maçı oldu ya
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selman abi neyine yetmiyor 3-0
        Yetmez Cem'cim yetmez.Bazılarına korku sallamamız lazım bilmem anlatabiliyor muyum

Yorum

• bu hakemler her yerde aynı ya

Yorum

• Real Madrid-Barcelona maçı oynandıktan sonra konuşalım lütfen bilmem anlabildim mi?
            -1461 TRABZON-

Yorum

• bu sene real madrid in şansı yok bence barselona darmadağın eder madridi

Yorum

• Barcelona bu sene silip süpürür ne madrid nede valencia durdurabilir Barca'yı
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Real Madrid-Barcelona maçı oynandıktan sonra konuşalım lütfen bilmem anlabildim mi?
                  He görüşürüzAz kaldı

Ula 5 olmadı ya

Yorum

• Barcelona güzel oynuyor ona kimsenin lafı olamaz ama bizim bu akşam ki oyunumuz gerçekten berbattı.Sanırım futbolcularla başkan ve Unai Emery arasındaki sorunlar sahaya yansımaya başladı. Maddi olarak da iflasın eşiğinde diye yazıyormuş ispanyol gazeteleri Valencia için. 300 milyon dolardan daha fazla bir borç varmış.

Ama Valencia ayrı bir tutku

Yorum

• Valencia'ya Henry çarptı

La Liga'da haftanın maçı Barcelona ile Valencia arasındaydı. Ev sahibi ekip, İspanya'da bir türlü istediğini bulamayan Fransız golcüsü Thierry Henry'nin yıldızlaştığı maçtan farklı galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Gelecek hafta Real Madrid ile oynanacak El Classico'ya moralli girmek isteyen Barcelona, evindeki Valencia maçında ilk golü 20. dakikada Henry ile buldu. Fransız golcü 8 dakika sonra farkı ikiye çıkarırken, ilk yarı bu skorla sona erdi. Barca ikinci yarıya da golle başladı. 46. dakikada Dani Alves takımının ikinci yarıda rahat mücadele etmesini sağlayan gole imza attı. İlk yarının yıldızı Henry, 79. dakikada hattrickini tamamlayarak mücadelenin 4-0 bitmesini sağladı. Bu sonuçla Barcelona, puanını 35'e çıkardı. Valencia ise 27 puanda kaldı. Real Madrid, Sevilla'yı yenemezse Katalan ekibiyle en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 6'ya çıkacak.

(Ligtv.com.tr)

habere bak yaw sanki real yense 6 puanın altına inecek fark

öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• biri şu takımı durdursun

Yorum

• Barça sevgisi sınır tanımıyor

Bu arada Barça 'da rakipleri Barçalıyor

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu foto neden bu kadar kötü çekilmiş. ahmet abide vardı bu fotonun ön tarafında o nerde.

uğur abi foto için teşekkürler.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Şuan Madrid ile rafk 9 puan.Bu akşam Madrid-Sevilla maçı var ve Sevilla'nın puan alma ihtimali yüksek.Hakem pek tabiki Madrid'i kollayacaktır ama haftaya kim kurtaracak orası bilinmez.Orta sahasız, forvetsiz, savunmasız bir Madrid bakalım Nou Camp'ta 4 mü yiyecek 5 mi..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim