Rakibin Barcelona ise , ne yaparsan et ligi 1.ci bitiremezsin, sen ikincisindir her zaman
Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Buna yemin bile edebilirim. Akşam Bursaspor yenilgiyi kabul edip yedeklerle maça çıksa Ertuğrul Sağlam'ı yerden yere vuruyorlardı.. Ama Preciado yapınca sorun olmuyor. Gerçi niye böyle bişeye gerek duyduysam. O gerizekalı Preciado'ya hak veren adamlar tüm dünyanın kabul ettiği Ovrebo faciasına tek kelime etmeyen adamlar..Adama ölüm tehditleri geldi. Hakemliği bıraktı..Benimkide laf işte..
Birde şu Valdez'e hala kötü kaleci diyorlar bunu hiç anlamıyorum. Adama bir etiket yapıştı üzerinde kaldı yahu. Bazen kötü diyenlerin 5 senedir Barca maçı izlemediğini düşünüyorum. Bu adam her maç Casillas'ın çıkaramadığı topları çıkarıyor. Ön yargılı mı bakıyorsunuz nedir. Adam son 2 yılda müthiş yol kat etti. Daha öncede söylemiştim. Benim gözümde 1. sınıf olmasada Buffon, Casillas vs gibi... bir Reina, bir Adler, bir De Gea, bir Neuer'le aynı kefede..Şöyle bir bakıyorum geçmişe Buskets lerden bu tarafa..Barca'nın iyi kalecileri arasında en üstlere koyarım ben şuan.
Yorum